Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni...
Cahilim çok cahilim...
Sen yolum ol! Sen sonum ol!

Hz. Mevlana...

bu arada saracım söylemeyi unuttum keşkeği yaptık çok teşekkürederimmm. dediğin gibi buğdayı ısladık. geçmişlerinin canına değsin, hepinizin çoook lezzetliydii

bizde snei seviyoruzzz ama dinlen bol boll

nasılsın bebeğim
bugün daha iyiyim yetercim. İnşallah eşin de iyi olmuştur sen nasılsın??

ÇOOOOOK GÜZEL Bİ DUAAAA. Ellerina sağlıkkkk yetercim bunuda kopyalıyorum hemen bilgisayarıma

canım çok güzel bir dua sabah sabah iyi geldi ellerine sağlık

papatyac, canım önce rahat olmaya çalış stres yaptıkça insanın korkuları başına geliyor önce ruhunu rahat tut sonra bedenini Allahım seni ve bebeğini korusun Rabbime sığın o en iyisini bilir. :13:

naber sevinççim? nasılsın? napıosun evde bugün?

iyiyim canım çok şükür, saat 10 da kalktım kahvaltı yaptım oğlum anaokulundan gelir az sonra onu bekliyorum havalar kapalı ve soğuk hatta sıkıcı nette takılıyorum. Sende iyi ol tamammı ne yaparsan yap herşey olacağına varır. Allaha sığın ve hep hayırlısını iste imtihan dünyası bu Allah büyük.

yeteeercimmm daha başka dualar varsa paylaş bize böle çok güzell
canımm sancılar perişan edio işte yoksa Hayırlısı tabiki. Rabbime sığındımm evet. Allahım büyük

listeye eklenmişim yaşasın inşallah hayırlı haberlerimizide ekleriz hep beraber seviniriz

afiyet bal şeker olsunnn sen nerdeydin. burasıda kapalı ben ankaradayım kar kar kar Allahım eksikliğinide göstermesin ama sıkıldımm, şölee yaz gelse pencereyi açsakkk kuş sesleri cik cikkkk otlar,çiçeklerrr. du sen adanada değilmiydin yine havalar daha iyidir sizin orda Çok haklısıııınnn elden bişey gelmez Rabbimm ol derse. ol de Allahım sen yaratırsan olur diyorum hep

ben aslen adanalıyım ama evlenince kahramanmaraşa yerleştik eşim maraşlı .

sıra gözdeler katına çıkmakta sevinççim. 3 kırmızı yıldızı alabilcekmisin bakalım

hımm ondan haberim yoktu yıldızın üçünüde alırız gerekirse beş yıldızlı oluruz :)))))))))))))))

ben aslen adanalıyım ama evlenince kahramanmaraşa yerleştik eşim maraşlı .

hımm ondan haberim yoktu yıldızın üçünüde alırız gerekirse beş yıldızlı oluruz :)))))))))))))))

maraşdamıydı böle otantik bi çarşı varmış, ahşaplar, bakırlar. böle ünlü sandıklar ordamıydı antepmiydi karıştırdım:44::44::44:
yooo 5 yıldızz hürreme ait

maraşdamıydı böle otantik bi çarşı varmış, ahşaplar, bakırlar. böle ünlü sandıklar ordamıydı antepmiydi karıştırdım:44::44::44:
yooo 5 yıldızz hürreme ait

evet aynen o çarşı maraşta :) yıldızlar neye göre veriliyor canım sanırım online olma ve msj durumuna göre olsa gerek.

evet aynen o çarşı maraşta :) yıldızlar neye göre veriliyor canım sanırım online olma ve msj durumuna göre olsa gerek.

adı neydi o çarşının? eşime mersindeyken inat ettim hadi gidelim maraşa die götürmedi beni.
sürekli topikte takılanlar gözdeler katına teşrifle 3 kırmızı yıldız alıyor. ilgin alakan azalırsa ezik takımı sarı yıldızlarla alt koğuşta kalıosun. haaa eğer uzunsüre topiğe girmemiş fakat kkda takıldığın tespit edilirse hürrem başak sultan atıo listeden mahkeme kağıdıylan:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…