kızlar geçmişe dönüp dönüp baktımmm yazdıklarınıza Allah hepinizden razı olsunnn. ben hepinizi seviyorummm yaaaaAllah hepinizden razı, yas ve yardımcınız olsunnnn . dün giremedim sancıdan yattımm hep de aklım sizdeydii geçmişi okurken bilgisayara bakarken gülüp durdum babam şaşkınlıkla beni izliomuş sizi seviyorum seviyoruuuuum. arada dayanamayıp gelcemmmmm Allaha emanet olunnnn
bugün daha iyiyim yetercim. İnşallah eşin de iyi olmuştur sen nasılsın??nasılsın bebeğim
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni...
Cahilim çok cahilim...
Sen yolum ol! Sen sonum ol!
Hz. Mevlana...
dinleniyorummmm canımmmmbizde snei seviyoruzzz ama dinlen bol boll
canımmm yaa çok sağol Allah razı olsunnnn. yeşilcim senin sancıların ne kadar sürdü?
peki bu sancılar seni uykudan uyandıracak kadar şiddetlimiydi yeşil?papatyam benim sancılar 5. haftaya kadar sürdü
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni...
Cahilim çok cahilim...
Sen yolum ol! Sen sonum ol!
Hz. Mevlana...
naber sevinççim? nasılsın? napıosun evde bugün?
canım çok güzel bir dua sabah sabah iyi geldi ellerine sağlık
papatyac, canım önce rahat olmaya çalış stres yaptıkça insanın korkuları başına geliyor önce ruhunu rahat tut sonra bedenini Allahım seni ve bebeğini korusun Rabbime sığın o en iyisini bilir. :13:
iyiyim canım çok şükür, saat 10 da kalktım kahvaltı yaptım oğlum anaokulundan gelir az sonra onu bekliyorum havalar kapalı ve soğuk hatta sıkıcı nette takılıyorum. Sende iyi ol tamammı ne yaparsan yap herşey olacağına varır. Allaha sığın ve hep hayırlısını iste imtihan dünyası bu Allah büyük.
sıra gözdeler katına çıkmakta sevinççim. 3 kırmızı yıldızı alabilcekmisin bakalımlisteye eklenmişim yaşasın inşallah hayırlı haberlerimizide ekleriz hep beraber seviniriz
afiyet bal şeker olsunnnsen nerdeydin. burasıda kapalı ben ankaradayım kar kar kar Allahım eksikliğinide göstermesin ama sıkıldımm, şölee yaz gelse pencereyi açsakkk kuş sesleri cik cikkkk otlar,çiçeklerrr . du sen adanada değilmiydin yine havalar daha iyidir sizin orda Çok haklısıııınnn elden bişey gelmez Rabbimm ol derse. ol de Allahım sen yaratırsan olur diyorum hep
sıra gözdeler katına çıkmakta sevinççim. 3 kırmızı yıldızı alabilcekmisin bakalım
ben aslen adanalıyım ama evlenince kahramanmaraşa yerleştik eşim maraşlı .
hımm ondan haberim yoktu yıldızın üçünüde alırız gerekirse beş yıldızlı oluruz :)))))))))))))))
maraşdamıydı böle otantik bi çarşı varmış, ahşaplar, bakırlar. böle ünlü sandıklar ordamıydı antepmiydi karıştırdım:44::44::44:
yooo 5 yıldızz hürreme ait
evet aynen o çarşı maraşta :) yıldızlar neye göre veriliyor canım sanırım online olma ve msj durumuna göre olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?