bengısu resımdekıler sensın dımı kızz bı bakayım sana albumu actaa
yok canım geldı butun kırmızlar rahat rahat bı kere daha bole olmustu dok kst demıstı adetken yumurtlar catlamayınca kıs oluymus snrada kendılıgınden yok oluyomus kac defa gttsey bunu dedılerr
Bengisuuuuuuu naber bebeğim bitanem nasılsın online forum takipte adını gördüm
Daldım valla topiğeee
bende gıdyrm bengısu cnm ıyı geceler rahat rahat yat tamam mıı hadı hayrlı gecelerr kızlarrr
kıslar kocam çağırıyo bis yatıyos
ah canım benim hoş geldiinnerelerdesin kız sen berenli saatler topiğine bakıyom arada seni görebilmek için yoktun hep takılmıyonmu artıkın oraya nerelere takılıyon pekii artıkın hamiş falan kalabildinmi canım çok merak ettim senii onu sorcaktım soramadım vallaa varmı bana müjdeli haberin? bu arada kızlar tanıştırayım mervemle eskiden aynı topikte takılıyoduk çok kafa dengidir inşallah bundan sonra aramızda görürüz canım senide seni buldum bıyakma bidaa benii ühü işte..
Bende artık bu topikte takılabilir miyimm
Hee gülüm artık pek takılmıyorum o topiğe
Niyeyse bu aralar.
Bnede her şey aynı malesef bebek haberi yok
Sende var mı bir şeyler canım benim
Tamam bidaha bıyakmam seni ağlama sen kıyamam sana bitanemmm
Bengisu ben çıkıyorum bacım geç olmuş baya
Hadi görürşrüz bitanem.yarın gelirim inş
Benim koca evde bu gece seninki yok galiba
Öpüyorum seni kuzum
Allah'a emanet ol hayırlı geceler
Bengisu ben çıkıyorum bacım geç olmuş baya
Hadi görürşrüz bitanem.yarın gelirim inş
Benim koca evde bu gece seninki yok galiba
Öpüyorum seni kuzum
Allah'a emanet ol hayırlı geceler
Tamam canım inşallah.söz vey bak bıyakmayacan bidaa tamöammı benii yarın kocişim evdede öbürsü gün kesin gelirim bu topiğe sende gel tamammı ozaman bol bol konuşuruz arkidişlerlede tanışırsın çok sıcak kanlıdır onlarda hemen kaynaşırsın merak etmebi gelen bize bidaa vaz geçemiyo zaten hadi kuzum perşembe akşamı görüşürüz öpüldün
Tamam canım inşallah.
Eminim zaten senin olduğun yer ne kadar soğuk olabilirki
Tatlı dilinle her yeri ısıtırsın minnoşum
hayret erkencısınn cnmm hadı dıt ıyı gecelerrr
başakcım kocan çağırıyo demişsin bakıyomda topikte geziyon haylaa kocişi uyutta gel kız bak mervişim gelmiş tanışırsınız sohbet ederis hem
ah canım benim hoş geldiinnerelerdesin kız sen berenli saatler topiğine bakıyom arada seni görebilmek için yoktun hep takılmıyonmu artıkın oraya nerelere takılıyon pekii artıkın hamiş falan kalabildinmi canım çok merak ettim senii onu sorcaktım soramadım vallaa varmı bana müjdeli haberin? bu arada kızlar tanıştırayım mervemle eskiden aynı topikte takılıyoduk çok kafa dengidir inşallah bundan sonra aramızda görürüz canım senide seni buldum bıyakma bidaa benii ühü işte..
yok canım ayı yavrusunu severken öldürürmğş ben öldürmüyom o yüsden ayılıkla alakası yok sevdiklerime takılmayı severim diyelimtabi seviyom canım sevmesem topiğinde işim ne hepinisi çok sevdiğim için burdan çıkasım gelmiyo ya
kızlar Allah hepinizden razı olsuuuunnnnn
dualarını benden esirgemeyenlerden rabbim sonsuuuuuuuuzzzzz razı olsunnnnn
sancılarım gelio ve gidio doktorum muayne etti ve hem iyi hem kötü bu sancılar dedi tahmin ettiğim gibi,
kanda sonuç erken ama 6 çıktı değer esas cumartesi belli olacak. şu an embrio tutunmaya çalışıo onun sancısı ama aşırı sancından düşük riski dedi doktor
istirahat et dedi ayaklarını sıcak tut yatmaya devam duşda hala yasak
testimiz istediğim değerde çıkarsa 2 gün sonra yenileyeceğim dedi. yani hamile kalsam bile düşük korkusuyla yaşıycam ilk 2 haftabenden böle işte..
canım benim yaa annesini sıkı tutsun sakın bırakmasın küçüge söyle konuş onunla beni bırakma sakın de ayy inş bi aksilik olmaz dualarım seninle canım benim allah büyük yiyecek ekmegi varsa hiç birşey mani olmaz gelir bebişin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?