afiyet olsun canım bal şeker şifa olsun papatyama
hımmm pekiii:85::85::85:yok canım uykudan uyandırcak kadar olmuyordu ama gün içinde ara ara yokluyordu
12 milyar çooook. ben o parayla evin tamamını döşerdimkızlar bide kanal d bakın sana bbek odası ve alısverısı yapıyolarr ayyyyy cok güsel seyler var ana kucagı tarak bıberonnnn oyuncak yatak doplappp ayyy cook tatlılarr
selam millet nabersiniz
bugun sut buharı yapcmm kocıs de bırazdan gelcekk pek gıremeye bılırım
aksama halvet varr
çok renkli kişikli hatunlarsınız çok seviyorum sizleriii iyiki burdasınızzzzzzz
yaşlı hatunlar olana kadar burda olakkk
gözlerimiz klavyenin tuşlarını seçemez olsunn
tuzlukla şekerliği karıştıracak dereceye gelelimm hala burda olalaımm
ama üçer beşer bebelerimizle inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben 3 tane istiyorummmmmmmmmm
kızlar geçmişe dönüp dönüp baktımmm yazdıklarınıza Allah hepinizden razı olsunnn. ben hepinizi seviyorummm yaaaaAllah hepinizden razı, yas ve yardımcınız olsunnnn . dün giremedim sancıdan yattımm hep de aklım sizdeydii geçmişi okurken bilgisayara bakarken gülüp durdum babam şaşkınlıkla beni izliomuş sizi seviyorum seviyoruuuuum. arada dayanamayıp gelcemmmmm Allaha emanet olunnnn
ben geldım kızlarr
nasılsınız
bugun sut buharı yapcmm kocıs de bırazdan gelcekk pek gıremeye bılırım
aksama halvet varr
dua edın de bebgım tutusunn
bu arada paptya annem sen naıslsınn nasıöoldunnn
uzulme annem onlar ıns bebek sancısıdır
basak delı karıı gelecegını bılseydm gırerdm bende tekrar net yatakda muzık dınledımmm 3 kadar uycum kacmıs bı yere
adam bebk odası ıcın suan 12 mılyar harcadı yaaaaaa
kızlar bide kanal d bakın sana bbek odası ve alısverısı yapıyolarr ayyyyy cok güsel seyler var ana kucagı tarak bıberonnnn oyuncak yatak doplappp ayyy cook tatlılarr
bu arada saracım söylemeyi unuttum keşkeği yaptık çok teşekkürederimmm. dediğin gibi buğdayı ısladık. geçmişlerinin canına değsin, hepinizin çoook lezzetliydii
listeye eklenmişim yaşasın inşallah hayırlı haberlerimizide ekleriz hep beraber seviniriz
sıra gözdeler katına çıkmakta sevinççim. 3 kırmızı yıldızı alabilcekmisin bakalım
5 yıldız hiç aklımdan geçmemiştiiiiiyooo 5 yıldızz hürreme ait
yıldızlar neye göre veriliyor canım sanırım online olma ve msj durumuna göre olsa gerek.
sürekli topikte takılanlar gözdeler katına teşrifle 3 kırmızı yıldız alıyor. ilgin alakan azalırsa ezik takımı sarı yıldızlarla alt koğuşta kalıosun. haaa eğer uzunsüre topiğe girmemiş fakat kkda takıldığın tespit edilirse hürrem başak sultan atıo listeden mahkeme kağıdıylan:18::18::18:
hahah süpermişş o zaman kırmızı 3 yıldız şart oldu
estağfirullahbaşak sultanın gözüne girmeye bak derim
ok tamam ama bu topici çok sevdim ben çok pozitif geldi bana
gerçekten öle Allah bu topikte yazan, uğrayan herkesi tez elden sağlıkla, hayırla hemen hamiş yapsın İNŞALLAH. herkez çok iyi MAŞALLAH. burdan kopamıoum benn
selam başak hatun,nasılsınnnnnn
ben şimdi içeriye gidiyorum ama bi selam verem dedim,mazallah sonra yulduzumuzu söndürürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?