Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende çıkıyorum eşim heran gelebilir şimdiden iyi geceler diyeyim

Ah kuzum inşallah senin adetine şimdi kaç gün var balım

Canım malesef devlet hastanesi için şartlarımız uymuyor

geldi kıs adet zamanım en son şubatın 8inde olmuştum gelmesi lazım bu aralar geçen ay 33.günümde gelmişti yarın tam 30. günüm olcak gelir anlıyacağın bikaç güne efet galiba ikimis kaldık canım bu arada anlatmadan edemiycem yaa biz gündüz zaten girmişti halvete şimdi bidaa girdiydik kasıklarımda hafif sancı vardı zaten neysem ben üsteydim eşim birden şaapınca benim ağrı saplandı bi geçti sonra ben uzandım öle devam ettikte ama sankim fena oldu bi yaa sanki içimden bişii söktüler gibim geldi hatta baktım sonra kanama falan olmuşmu diye bu ay ihtimal çok düşük ama tabi insan düşünmeden edemiyoki yaa bebişim olduysada düşcek diye çok korktum içimden aha gitti bebiş didim resmen :18:

Herkes gidiyorrr bi benle bengisuyum kaldı galiba

kuzum topiğe çok sık takılanlar kırmızı yıldızlılar 3er tane var herkeste arada sırada gelenler sarı yıldıza düşüyo artıkın gelmez olanlarda listeden siliniyo bu yaani yıldız düşürme

Canımmm öyle düşünmee lütfen
Neden böyle bir şey geldiki aklına
Hiçç alakası bile yok tatlım gerçekten alemsin bengisu Allah seni ne etmesin
Ya o pozisyondayken bendede ağrı oluyor:26:
Neden öyle oluyor bilmiyorum.
Hiç sevmiyorum o yüzden.Bide benim bacağıma bi kramp giriyor
Pozisyon değiştirirken ilişkiden soğudum resmen uff Kadın olmak ne zor

aa beni tanıyooon şey ama ben seni tanıyamadım yav afedeysin? fazla konuşmamıştık heyalde senle? :26:
evet fazla muhabbet etme fırsatımız olmadı...sadece aklımda kalan senin bebek özlemin di ki inşallah kavuşursun....
benim o zamanki nickim farklıydı zaten
alıntılamazsan yazıyorum belki hatırlarsın.....

Son düzenleme:
bende çıkıyorum eşim heran gelebilir şimdiden iyi geceler diyeyim

hoşçakal nazocanım süslen kocişine çıkta çalışmalara devam edin bak bu gece size ödev halvet olcak sarsıntısıda taaa buralardan duyulcak anlaştıkmı bak ben adet zamanım geldi nerdeyse ödevimi gene ihmal etmedim hemde 2 kere halvet yaptımda geldim yaa

Ben sık gelsem banada verir misiniz kırmızı yıldızdan

evet fazla muhabbet etme fırsatımız olmadı...sadece aklımda kalan senin bebek özleminki inşallah kavuşursun....

bende onu diycektim nickinimi değiştirdin diyee neydiki eski nickin kız sen hamişmisin? kaç atne var karnında öyle ayol maaşallah nazar değmesin nasıl çıkarcan onların hepsiniii

sen nerelerdesin kaçak.....kırıcam senin kolunu bacağını ona göre

Bu aralar yoğunum bacım valla
Girecek vakit bulamıyorum
Anlat hele nasıl oldu bu iş
Ne zaman öğrendin hamile olduğunu
Heyecanlandım şimdi bak hadi anlat lütfenn

Maşallah evladıma Maşallah
Uff Anamm

hee yaa üstte olunca banada oluyo o geneldee sinir oluyom bacağıma karnıma kramp girdimi falan genelde altı tercih ediyom zaten o yüzden oh en rahatı alt valla yat keyfine bak herif çalışsın dursun heheh

e herıld yaani verilir merak etme sen artık sende topiğimizin üyesisin sadece başak hanım totosunu kaldırıpta gelip seni listeye ekleyemedi bi o ayrııı
Başak hamile mi yoksa canım
Neden girmiyor ki?_
Topiğn şeysi Başak mı?

bende onu diycektim nickinimi değiştirdin diyee neydiki eski nickin kız sen hamişmisin? kaç atne var karnında öyle ayol maaşallah nazar değmesin nasıl çıkarcan onların hepsiniii
bi tane oğlum vardı zaten ..şimdi 2. gabeyim hayırlısıyla....bi tane var kız bi tane

Bu aralar yoğunum bacım valla
Girecek vakit bulamıyorum
Anlat hele nasıl oldu bu iş
Ne zaman öğrendin hamile olduğunu
Heyecanlandım şimdi bak hadi anlat lütfenn
valla bacii aneylerdeydim bu ay....2 kez halvet oldu biri güme gitti biri tuttu dimekki...bende şaştım kaldı...
benim bat 25 şubattı 28 inde test yaptım çıktı şaşırdım kaldım işte

Maşallah evladıma Maşallah
Uff Anamm
allah nazarlardan saklasın...

Son düzenleme:
hee yaa üstte olunca banada oluyo o geneldee sinir oluyom bacağıma karnıma kramp girdimi falan genelde altı tercih ediyom zaten o yüzden oh en rahatı alt valla yat keyfine bak herif çalışsın dursun heheh

Hahahhahahhahhahha
Aynen canım valla altta olmak en iyisi
Temiz iş:)

evet fazla muhabbet etme fırsatımız olmadı...sadece aklımda kalan senin bebek özlemin di ki inşallah kavuşursun....
alıntılamazsan yazıyorum belki hatırlarsın.....

hmm alev diye biri vardı sankim evet hatırlar gibiyim ee anlatsana kendini canım ne kadarlık evlisin nekadarlık oldu bebişin cinsiyeti bellimi oh ne güzel hamiş kalabilmişsin sen valla nasıl başardın kız?

Ne biliyon gıı bi tane olduğunu belkim ikiz olur
iyi kız maşallah hemende çıkmış pek beklememişsin
Ya canım hepsi hikaye yok yımırtlama günü yok çatlama günü
Rabbim verirse verir.Gerisi tırı vırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…