canım yanlış biliosam düzelt. ben genetik bozukluklarının hamile kalmaya engel değil, ama anomali riskli hamilelik taşıdığını biliorum. eğer benim dediğim gibiyse bunuda engellemek için doğal yolla değil embriolara pgt tekniğiyle analiz yapıp seçip gen.bzukluğu taşımayanı veriolar. yanlışmıyım???? naçizane sadece duyduğum
gece gece okurkrn sinir oldumm. bu bu kadar rezilce olmamalı. çokmu merak ettin ertesi gün oğluna kibarca sor. hayvanlık yani, ne edep ne haya bu yapılan. evde kaynanamlar varken yapamıom kaldıki kapıda beklemek.ondan oldu yaaa kapı calıyo bız cıplagzz dayısı hadı olmadı tel calıyo dıdısı bıttımı allaha havala edıyorum onlarııısnra yaptık bı kere grdı kan geldı ben otrdum sevıncden agladımmmm hep olck sandımmm
haa snra kaynnanm kayın babm sahabn korunde damladılarrr kahvaltı hazırmı dıyeeustune anısı sıkısrdı carsaff nerde carsaff nerde allahım ya snrımlerım tepeme geldı kocıse cagrdm al ver sunu dedımm o bana guvenmeyecegıne ben haytm bıyunca ona guvenmem dedım az gelmıstı kan daha dıyımus nıye az allahn belası tedavı olurkenn dok sordum artık kafam cok karısmıstıı dok normal dedı
hıhhhhah canım çok sağol utandım bak şimcikbaşak cadısı gezgüç geziyodur desem bu saattede ne gezmesi acaba koca totosunu kaldırıpta kocişiyle çalışmalaramı başladı acabaa baktı kimse ikiz olursa tekini vermiyo ondan ümidi kesip belkim kendi yapmaya kalkmıştır kaynanası yüzündenmi gelemedi acabaa?
ah canım benim sen kıskandınmıı üzülme benim sevgim hepinisede yeteş kız kaç aydıy göymüyom ya meyvişimi ondan meyak ediyom naaptı ne etti bunca zaman diye kıskanma güselim hepinisi çok seviyom ben
Attım kafamdan o kötü düşünceleri
Pozitif düşüneceğim zaten artık
Güzel düşünelim güzel olsun değil mi:)
Sizin orada ne çok elektrik gidiyor yahu
Çalışıyoruz bacım işte kocayı uyanık bulduğum an
Hemen yatak odasına fırlatıyorum valla
Artık utandımYumurtlama günüm bitti artık Allah'tan
Oh çok şükür ki o illetten kurtulmuşsun canım
Sizdeki sorun ne canım
Ayy gerçekten mii hamilemiyimdir acaba
canım yanlış biliosam düzelt. ben genetik bozukluklarının hamile kalmaya engel değil, ama anomali riskli hamilelik taşıdığını biliorum. eğer benim dediğim gibiyse bunuda engellemek için doğal yolla değil embriolara pgt tekniğiyle analiz yapıp seçip gen.bzukluğu taşımayanı veriolar. yanlışmıyım???? naçizane sadece duyduğum
Neyse şu adet dönemimde gelsinde gideceğim zaten
Ay inş adet olmam tabi inş hamileyimdir:)
Bu da düşerse eğer nasıl bir ruh haline girerim kim biilir
Allah'a inancım sonsuzama insan üzülüyor işte
bilmiyorum illaki yararı olmuştur en azından kendi kendimede olsa bi cesaret geldi egzersizleri yapmamda
ve evet gözetiminde derken önce hazırlayıp sonrada odada yalnız bırakıyorlar tabiki gözlerinin önünde değil
[/QUOTE]gece gece okurkrn sinir oldumm. bu bu kadar rezilce olmamalı. çokmu merak ettin ertesi gün oğluna kibarca sor. hayvanlık yani, ne edep ne haya bu yapılan. evde kaynanamlar varken yapamıom kaldıki kapıda beklemek.
hıhhhh
NAZ benim bi tanıdığım onlara gitmiş yanında perde varken ilşki yaptırdı dediler doğru mu? o nasl çözdü peki?
oo abla paran cok gıtmıs bıde cvp alamamk daha cok yıkmıstr vee bide oo meshur dokk gözetımı altında ılıskıye sok dogrum:44::44:
[/QUOTE]gece gece okurkrn sinir oldumm. bu bu kadar rezilce olmamalı. çokmu merak ettin ertesi gün oğluna kibarca sor. hayvanlık yani, ne edep ne haya bu yapılan. evde kaynanamlar varken yapamıom kaldıki kapıda beklemek.
hıhhhh
NAZ benim bi tanıdığım onlara gitmiş yanında perde varken ilşki yaptırdı dediler doğru mu? o nasl çözdü peki?
oo abla paran cok gıtmıs bıde cvp alamamk daha cok yıkmıstr vee bide oo meshur dokk gözetımı altında ılıskıye sok dogrum:44::44:
Utanma değilde işte uyuyor ya mesela tekme atıyorum kalk uyan artık hadi diyeaman ne utancan kız onlar bize öyle yaparken iyi ya çok şükür uyuttum kocişi artıkın rahatça konuşabiliris okutmamaya uğraştım durdum evet yaa çok sinir oluyom zati buranın elektrik gitmelerineeevet canım güzel düşüüngüzel olsun kalbini ferah tut bu arada pgt testimidir nedir o ne yaa genleri falanmı ayrıştırıyolar?
canım ben gatada tüp bebk yaptırdım. orda bi bayanda gen bozukluğu vardı. pgt tekniğiyle tüp bebek yapıolardı onada. ve hastaneye 400 tl. ilaçlarada 1500 vermiş işte. yani diycem devlette şansını denemeye başlasan. way hastamı şölemi stresinden kurtarır seni bu teknikEvet canm doğru biliyorsun
Hamile kalmaya engel değil ama
Bebekler sağlıksız oluyor hemde çok ağır bir şekilde
Bende kromozom translokasyonu var işte
2 ile 7 nolu kromozomlarım yer değiştirmiş
Bozuk gen haritası oluşmuş.PGT Çok masraflı bir yöntem canım
Kaç tane arkadaş var burada hiç birinde sağlıklı embriyo bulunamadı malesef
tAm çözümde değil aslında
12 BİN felan tutyor işte.Tabi hiç önemli değil
Evladıma feda olsun yeter ki gelsin sağlıcakla dünyaları veririm işte
Bu denemeden sonra eğer yine düşerse ki inş düşmez
Tedavi deneyecz.Eşim çok istedi bi deneyelim doğal yoldan
Bu sefet tutacak içime doğuyor diyorDu bakalım kısmet
hımmm. ama çözmüşmü çözmüşşş. bravo adam çözüo diolardıda şüphe ediodum hep benbilmiyorum illaki yararı olmuştur en azından kendi kendimede olsa bi cesaret geldi egzersizleri yapmamda
ve evet gözetiminde derken önce hazırlayıp sonrada odada yalnız bırakıyorlar tabiki gözlerinin önünde değil
hemen yıldızlarını düşürün bu başağın:117::117::117::117:ben gidicem başak gelecek yine acaba ben varım diyemi gelmiyor
başak papucu yarım gel topiğe yazışalım
burda bizde varız dimivarsa yoksa minnoşun
atlattım ve 5 sene geçti üstünden şükürler olsun canım
adı ne bu doktorun tatlım? yaz topiclere adını koca kocaaaa. ayyyyyy noldu sonra peki?pislerrrr ondanda olmuş olabilir senin
ondan oldu yaaa kapı calıyo bız cıplagzz dayısı hadı olmadı tel calıyo dıdısı bıttımı allaha havala edıyorum onlarııısnra yaptık bı kere grdı kan geldı ben otrdum sevıncden agladımmmm hep olck sandımmm
haa snra kaynnanm kayın babm sahabn korunde damladılarrr kahvaltı hazırmı dıyeeustune anısı sıkısrdı carsaff nerde carsaff nerde allahım ya snrımlerım tepeme geldı kocıse cagrdm al ver sunu dedımm o bana guvenmeyecegıne ben haytm bıyunca ona guvenmem dedım az gelmıstı kan daha dıyımus nıye az allahn belası tedavı olurkenn dok sordum artık kafam cok karısmıstıı dok normal dedı
Canım kusura bakma ama kayınvalidengil çok ayıp etmiş
Vel edep vel haya yahu bu ne biçim iş
Ne kadar rezillik.Şorul şorul kan mı akacak sanki
BEnden bi damla geldi o da pembemsiydi zaten
Senden yine gelmiş
Ah kuzum inşallah senin adetine şimdi kaç gün var balımhmm iyiymiş ozaman ama çok paradırda o dimi şimdii?
inşallah canım hamiş kalmışsındırbende diyom bu aralar gelcek ya inşallah gelmez hamiş kalmış olıyım nooluuuy :18: valla yılmak yok yenisini gene yapcan deneye deneye olcak doktorun dediği gibim :26:
canım ben gatada tüp bebk yaptırdım. orda bi bayanda gen bozukluğu vardı. pgt tekniğiyle tüp bebek yapıolardı onada. ve hastaneye 400 tl. ilaçlarada 1500 vermiş işte. yani diycem devlette şansını denemeye başlasan. way hastamı şölemi stresinden kurtarır seni bu teknik
hımmm. ama çözmüşmü çözmüşşş. bravo adam çözüo diolardıda şüphe ediodum hep ben
hemen yıldızlarını düşürün bu başağın:117::117::117::117:
hıhhhh
ben ole duymustum o sekılde ılıkye sokyoa diyee
canım ben gatada tüp bebk yaptırdım. orda bi bayanda gen bozukluğu vardı. pgt tekniğiyle tüp bebek yapıolardı onada. ve hastaneye 400 tl. ilaçlarada 1500 vermiş işte. yani diycem devlette şansını denemeye başlasan. way hastamı şölemi stresinden kurtarır seni bu teknik
hımmm. ama çözmüşmü çözmüşşş. bravo adam çözüo diolardıda şüphe ediodum hep ben
hemen yıldızlarını düşürün bu başağın:117::117::117::117:
ben ole duymustum o sekılde ılıkye sokyoa diyee
merviş bengisu bizim geyik topiğindeki arkadaş değilmiydi yaaaa:44:mamafinin topiktekiHerkes gidiyorrr bi benle bengisuyum kaldı galiba
kızlar ben cıkıyrm kocıs belı koptu yazıkkk
iyi geceler öptümmm
basakda totsunu buyutsun neden delmedı acaba:44::44:
canım hatırlamak bıle ıstemyrm yaa suan aglamak ıcın zor duruyorumm
Herkes gidiyorrr bi benle bengisuyum kaldı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?