Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm alev diye biri vardı sankim evet hatırlar gibiyim ee anlatsana kendini canım ne kadarlık evlisin nekadarlık oldu bebişin cinsiyeti bellimi oh ne güzel hamiş kalabilmişsin sen valla nasıl başardın kız?

Kız daha dur bebiş 6 haftalık ne cinsiyeti

sulanma kız kocişime aidim ben kocişim diilmi istediği gibim kullanır beni gerçi bazen ben kullanıyom onu amacım için ya olsun
Gerçek amacın ne lenn çabuk söylee
Aman ne yapayım seni Al kocanın ol
Tepe tepe kullanın birbirinizi

hmm alev diye biri vardı sankim evet hatırlar gibiyim ee anlatsana kendini canım ne kadarlık evlisin nekadarlık oldu bebişin cinsiyeti bellimi oh ne güzel hamiş kalabilmişsin sen valla nasıl başardın kız?
hımm adımı silersen sevinirim...
6 senelik evliyim işte ama bende senin gibi pco luydum aslında konuşmuştuk sennle ordan aklımda kalmışsın işte......

Hahahhahahhahhahha
Aynen canım valla altta olmak en iyisi
Temiz iş:)
dimi yaani

oh valla ne güzel ne doğurgan karıymışsın bi iki denemede tutturmuşsun ay darısı başımıza vallaa oğluşun kaç yaşında peki maaşallah allah size bağışlasın ikisinide :nazar : kız sen daha çook taze hamişsin demekki haa 5-6 haftalık falan ay maaşallah nazar değmesin buda kız olur olumarım

Le sizin bu topikteki ziyaretçi kim sizin hayranınız
bİZİ Sbahtan beri takip ediyor

6 senelik evliyim işte ama bende senin gibi pco luydum aslında konuşmuştuk sennle ordan aklımda kalmışsın işte......

Sen kimden gizleniyorsun kız
Hakikaten ya bi tanıdığın felan mı var
Diğer olayını biliyorum
Onun haricinde:44:

Kız daha dur bebiş 6 haftalık ne cinsiyeti
kuzum müneccimmiyim ben sölemeden ne kadarlık olduğunu bileyim sorduydum işte oda yazmış neyseki hemen ne kızıyon sendee

Gerçek amacın ne lenn çabuk söylee
Aman ne yapayım seni Al kocanın ol
Tepe tepe kullanın birbirinizi
kullanırıs tabi biliyon kocişime yapmadığım eziyet kalmıyo nasılsa onuda yaparıs

ne adını silcem anlamadım nasıl silcemkii bişii olmas canım bizimkilerden sır çıkmas merak etme hadi yaa ay çok sevindim bunu duyduğuma e anlat ozaman nasıl hamiş kalabildin tedavi falan oldunmuydu?yani yanlış anlama pkolu olmana diil hamiş kalabilmene sevindim yoksa allah kimsenin başına vermesin öle hastalıkları

Yavrimm imzasında var ya
Oradan şeyettirirsin diye şeyettirmiştim
Kz hala cimcikleyip bacağındaki kılları yoluyomusun

kızlar merhaba napıyorsunuzz
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldinizzz

geçmişe bakim dedim amma çene çalmışsınız geri döndüm okuoku bitmiyor yawww

tekiz ikiz farketmez allah ne verirse canım benim....inşallah ikizlerde sizin olur...

ben mişii hemde ne doğurganım maaşallah...
oğlum 3 yıl sonra oldu bu da 1 yıl sonra..artık gerisini sen düşün allahtan bu seferki fazla bekletmedi...

Sen kimden gizleniyorsun kız
Hakikaten ya bi tanıdığın felan mı var
Diğer olayını biliyorum
Onun haricinde:44:
diğer olay ne len...ağbişe yakalandım geyikte + 18 yaparken...şimdi işi sıkı tutuyom...

kızlar merhaba napıyorsunuzz
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldinizzz

geçmişe bakim dedim amma çene çalmışsınız geri döndüm okuoku bitmiyor yawww
Merhaba canım
Hoşbulduk sende hoşgeldin.

oooooooooooohh kuzucuğumun mis gibi tarhana çorbasıda pişmek üzere...birazdan mutfağıda toplayabilirsem ki inşallah toplayabilirim
güzel ve temiz bi uykuya yatarım inşallah....

Amin canım amin İnşallah
Eşin çok sevindi mi ya ama hiç anlatmıyorsun
Hep ben soruyorum utanıyorum ayol
Hee işte bende o abinin olayını diyorum
Yazmak istemedim hani sil felan dersin diye canikom

oooooooooooohh kuzucuğumun mis gibi tarhana çorbasıda pişmek üzere...birazdan mutfağıda toplayabilirsem ki inşallah toplayabilirim
güzel ve temiz bi uykuya yatarım inşallah....
Kendini çok yorma canım benim lütfenn
Kız belirtiler var mı?
Baş dönmesi bulantı kokulara karşı aşırı hassasiyet

Yavrimm imzasında var ya
Oradan şeyettirirsin diye şeyettirmiştim
Kz hala cimcikleyip bacağındaki kılları yoluyomusun

neyi nerden şeettiriyom ben gene anlamadım yav ne imzaasıı? yok kuzum kızdımmı göbişindeki ve göşsündekileri yoluyodum artıkın pek yapmıyom oda çok kızdırmamaya çalışıyo zaten artık

Kendini çok yorma canım benim lütfenn
Kız belirtiler var mı?
Baş dönmesi bulantı kokulara karşı aşırı hassasiyet
olmaz olurmu hemde nasıl ...zaten benim gebelik zor oluyodu bu hepten beter...
ayıptır sülemesi akşama balık kızarttım..ama şimdi mutfağı toplayamıyorum..kokudan mutfağa girerken ağzıma tülbent bağladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…