Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

mrb cnm gecmıs olsun neden uzuluysun butun gebelıklerde dusuk rıskı vardırr

uzme kendını inş birsey olmaz hangı sehırdeoldugu yazarsan dok onerrler

kızlar bugun gece partı yapalımmmm hehe kadınlar gunumuzu kutlayalımm

:119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::101::101::101:

basak nerdesın kız sen dun nıden gelmedın kızlar yıldızlarını sılyolardıa bakk

hepimizin kadınlar gününü birkez de ben kutlarımmm kızlar:)

ayyy darısı anneler gününün başına inşallahhhhh

merhaba kızlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

Eki Görüntüle 362969

kadınlarım gününüz kutlu olsun bugün bizim günümüz.

erkekler çatlasın kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrrrrrr

kızlar bugun gece partı yapalımmmm hehe kadınlar gunumuzu kutlayalımm

:119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::101::101::101:

off cok sıkıldım yaa
papatya kız nerdesın sen bakım gunduzlerı gelırdın :26::26:

kız canın mı sıkıldı bakem kimsecikler yok dimi benimde işlerim vardı şimcik bitti.

merhaba kızlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

Eki Görüntüle 362969

tüm güzel hatunların kadınlar gününü kutlarım sewgilerrr

kadınlarım gününüz kutlu olsun bugün bizim günümüz.

erkekler çatlasın kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrrrrrr

Arkadaşlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun darısı inşallah anneler gününü kutlamaya hayırlısıyla sağlıkla.

huhuhhuuu kimsecikler yok mu ayol :))
aa kimse yok
kızlar bugün bir yoruldum bir yoruldumkii kaç aydır doğru düzgün evle ilgilenemedim hamilelikti düşüktü derken salladım
bugün ütüden tut çamaşırdan çık dolu iş yaptım hem biraz kafam dağıldı hemde heryer mis oldu ohh
ha bide sütlaç yaptım isteyen varmı

KADIN deyip geçmeyin..! Karnında 9 ay bir BEBEĞİ, KALBİNDE sonsuza dek TEK ERKEĞİ taşıyabilendir O..!.

Rabbim..!! Senin ilgine ,şefkatine,merhametine,rahmetine çok ihtiyacımız var .hayat şartları zor bunalıyoruz,gerekirsede senin sevmediğin haller içine giriyoruz..bizi kendi halimize bırakma,şeytanın aklımıza kötülükler sokmasına,bizi evhama düşürüp yanıltmasına fırsat tanıma...sabretme,dayanma,mücadele etme gücü ver .kalplarimizi senin sevğinle doldur sana layık bir kul olara yaşamak nasip et inşallah..senin herşeye gücün yeter rabbim..sıkıntılarımızı gidert,dertlerinmize çareler,hastalıklarımıza şifalar nasip et...rabbim sana çok ihtiyacımız var bunaldık,darlandık,ellerimizi açtık tek çaremiz sensin...karanlık yollarımızı aydınlığa çıkar bizi selamete kavuştur inşallah (amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…