Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Arkadaşlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun darısı inşallah anneler gününü kutlamaya hayırlısıyla sağlıkla.

kız sevinç sen neden benim mesajlarımdan kopya çekiyosun bakiiimmm

hadi bugün kadınlar günü bişi dmiyim
hoşgeldin ayrıca:)

kızlar benimde yumurtlama günümmm sanırım bugün acayip derecede eşim geliyor aklıma...

aa kopyamı çekmişim hiç farkında deelim hoşbulduk desene akşama halvet var

sağol hacerim:)iyiyim:)sen nasılsın:)

işten güçten sık gelemiyorum ya...

bu hafta inanılmaz derecede kuru incire verdim kendimi,hala elimde var:)

kür mür anlamam ama incirden baya bi medet umuyorum:)

bide bu akşam süt buharı yapsam mı?

ahhh neyin bana iyi geleceğini bi bilsem...

evettt inşallah nerelerdesin dolunay kızzz neler yapıyon

aa kopyamı çekmişim hiç farkında deelim hoşbulduk desene akşama halvet var

ya ayıptır sölemesi 2gündür halvetteyizama sanki 1aydır yüzünü görmedim eşimin.hayır olsun bakalım

yani hepimizin dileği ortak olunca mesajlarda benziyor:)takılıyım dedim sana:13:

sanırım kocaman bi oğluşun var:)Allah bağışlasın,tez vakitte kardeşde gelir inşallahhh

inşallah canım rabbim isteyen herkese versin. Sen tamgaz devam et halvete ozaman o kadar incir yemişsin
faydasını görürsün inşallah.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu‘dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.

inşallah canım rabbim isteyen herkese versin. Sen tamgaz devam et halvete ozaman o kadar incir yemişsin
faydasını görürsün inşallah.

inşallah faydası olur arkadaşım:)okadar doktora gittim
hepsi ağızbirliği etmişcesine bişeyin yok diyorlar..yok o testi yap bu testi yap hala bitmedi testler ya..

adetin 21.günü bi hormon testi varmış(kan)haftaya onu yaptırıcam..bide rahim filmi istediler

onu kolay kolay çektiremem yaa tırsıyorum,üstelik tüplerimin kapalı olduğunuda düşünmüyorum..

nebileyim bi takanıklık bi şey olsa illaki farkederdi doktorlar..adetlerimde düzenlidir..boşu boşuna test yaptırıyorlar işte..

sen hamiş kalmak için özel bişey denemişmiydin?

ben inciri kaynatmakla uğraşmak istemedim..malum çalışıyorum,evegelir gelmez yemek yapmam lazım incirle
kürle uğraşamam...hem zaten inciri kendi haliyle yemek daha çok hoşuma gidiyor..
suyunu içmeme gerek olmamalı bence..

neyse bakalım yumurtaları güzel bişekilde çatlatacakmı..

canım evlendiğim ay hamile kaldım ben 9 aylık evliydim oğlum olduğunda süpriz oldu bize iyikide olmuş.. ona bir kardeş yapalım dedik 2,5 senedir uğraşıyorum 3 tane düşük yaptım bebeklerimin kalbi durdu araştırma yaptıracağım. sende tüm testleri yaptır rahim filmi anestezi ile de yapılıyor hiç korkma tüm testleri yaptır kafan rahat eder. Benim kızkardeşimin sadece stresten dolayı 3 sene çocuğu olmadı stresten uzak tut kendini rabbim yardımcın olsun. Ama tekrar tekrar söylüyorum hiç bir testi atlama bu defa hamile kalınca sorunlar yaşanıyor.

canım oluşupta çatlamıyorsa çatlatırlar anam çatlatma iğnesi yaparlar

kimseler yok anacım benimde kociş geliyormuş yemeği hazırlayayım bari,yemekten sonrada yürüyüşe çıkcaz ondan sonra girebilirsem gelirim öpüyorum hepcenizi

canım ne güzel bir sürpriz yapmış oğluşun yaaa yerimm onu ben:)

sanırım ben stresten hamile kalamıyorum...sanırım kardeşinin durumundayım...
,evlendikten sonra resmen göçtüm..yok o kredi ödemesi yok bu kredi ödemesi..
bitmiyor borçlar..gerçi sadece parasal değil..eşimlede iki keçi gibiyizsonunda tatlıya bağlasakta çok sık tartışırız...

bakalım şu 1-2 haftadır iş çıkışı daha çok gezmeye daha çok neşeli saatler yaşamaya çalışıyorum..

ufak bişeyler atmıştım kenara..harcıyorum anasını satayımüstüme başıma ciciler aldım,havam değişsin diye..
sırf bebiş için valla...yoksa kenardaki parayı bebeğim olursa diye saklıyorum....

çatlamada sorun varmı bilmiyorum canım...bikeresinde doktorum..muane sırasında "ooo çok büyümüş yumurtan çatlamak üzere"
demişti..hadi garanti olsun diyede çatlatma iğnesi vermişti..tabi sonuç koca bi sıfır...
neyse iğneyle olacak gibi değil canımm..biraz kendimi sakinleştirebilirsem Allahımm verecek sıpamı bana:)

çok güzel bişey değilmi anne olmak....ayyy...hayali bile şoka dokuyo beni yaaa

canım oluşupta çatlamıyorsa çatlatırlar anam çatlatma iğnesi yaparlar

kimseler yok anacım benimde kociş geliyormuş yemeği hazırlayayım bari,yemekten sonrada yürüyüşe çıkcaz ondan sonra girebilirsem gelirim öpüyorum hepcenizi

tamam canım sana kolay gesin,birazdan bende çıkıcam mesaii bitmiş:)

tanıştığıma memnun oldum buarada:)

inşallah yine konuşma fırsatımız olur..

herkese iyi akşamlar....

not:erenayyımm başağımmmm saramm pelinimmm ve daha nice nice sevdiceklerimmm çok özledim sizi:)

pınarada kocaman öpücüklerimi yollayacağım ama o artık gelmiyo galiba buralara....

Son düzenleme:
süper bişi hemde Allahım isteyen ve hak eden herkese nasip etsin kafanı boşalt bebeğinin olacağı günleri düşün ve onun için relax olmaya çalış unutma bu hayatta hiç kimse ve hiç bir şey senden daha önemli değil salla gitsin
bende memnun oldum yine görüşürüz inşallah..

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiiin çok sağol canım inanki çok iyi geldi Allah razı olsun tatlım

Son düzenleme:
Kadınlar gününüz ktlu olsun canlarım öpüyorum hepinizi kocaman

maasi verirler bankaya yatio o yonden suphem yok cnm..

bayanlarrrr nerelerdesiniz bakalim... biz bugün saonuclari aldik sizlere de söyleyim dedim gelin hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…