Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pek bişey anlamadım..umarım herşey yolundadır bebişin fazla bekletmez seni........

kız elalemin erkeğinin topiğinde ne geziyon sen bakiim hee kır dizini otur bakiim yeni topiğindee

yaaa bazı sazanlarda atlamış konuya hemen cvp yazmış....bide canımlı hitab edenler olmuş........
yanlııııııııışşşşşşş
terssssss

Konu kapanır ve üyelik iptali olur birazdan zaten canım:)
Yok bayan azdırıcı alacakmışta karısına tövbee

Kız dikkatimi çekti yasak ya bu forumda erkek:)

ilginç cidden yardım almak için gelmiş garibim yorum yapasım geldide sonra vaz geçtim engin bilgilerimizi bi erkekle paylaşcak diiliz yaa ben onun yerinde olsam eşimi kışkırtır fantaziler falan uydururdum onun hoşuna gideceği şekilde romantik ortamlar hazırlardım biz kadınlar malum romantizme dayanamayız eşi evde yoken evi çiçeklerle süslesin mumlar yaksın güzel bi sofra falan hazırlasın sonra bide romantikbi müzik böyle bi şeye hangi kadın hayır diyebilirki arada böyle ufak jestler yaparak kadının gönlünü edebilir bence yaani

Aynen bebeğim iyiki öyle düşünmüşsün eşin görse ne der
Valla benimki kızar sanane elalemin erkeğine mi aklı veryorsun der
Ahh bebeğim sende romantiksin ama haklısın
Kız eşin sana bunları mı yapıyor yoksa:)
Bnce hata kendinde eğer adam karısını tatmin etmeyi bilse
Kadın cinsellik isteyecek ama adam kadının ruhunu okşayamıyor demekki

Konu kapanır ve üyelik iptali olur birazdan zaten canım:)
Yok bayan azdırıcı alacakmışta karısına tövbee
bence o azdırıcıları kendisine almış soluğu burda almış..töbe töbe elime geçse bi kaşık suda boğucam bu salakları....

merviş len ben cidden irkeksem yaaalen belkide bulunun gocasiyem...

Lee öbür topiğe yazmışsın ama ben anlamadımki
O tahlil sonuçlarından hiçbir şey küsme tatlım

bence o azdırıcıları kendisine almış soluğu burda almış..töbe töbe elime geçse bi kaşık suda boğucam bu salakları....

merviş len ben cidden irkeksem yaaalen belkide bulunun gocasiyem...

Hahahahhahaha bencde
Yaa yokk hayır olamaz sen erkek olsaydın anlardım ben
Yok sen erkek değiiiksen karısenn:)

bencede yanlış canımlı cicimli konuşmuş adam bu samimiyeti bırakıpda gidermi hiç bidaa umarım canım umarım seninkide en kısa zamanda gelir

ama şuda gerçek eğer gerçekten yardım amaçlı girdiyse kk ya ki inanmam
o zaman bu ince düşünceli olduğunu gösterebilir
ama yazık oldu kk güzelim üyesinden mahrum kaldı

Lee öbür topiğe yazmışsın ama ben anlamadımki
O tahlil sonuçlarından hiçbir şey küsme tatlım

hee siz benlen ilgilenmeyince bende izinizi sürdüm naapiim off bende anlamadıydım zati düzenli doktor kontrolünde klomen kullanman lazım senin ilacın o didi doktor bana bende adet olunca 3.günü falan doktora gidicem işte klomen ve yumoşum için

bencede yanlış canımlı cicimli konuşmuş adam bu samimiyeti bırakıpda gidermi hiç bidaa umarım canım umarım seninkide en kısa zamanda gelir
kızzzzzzzzzz sen bana erken doğum yaptırmaya mı niyetlisin en kısa zamanda niye gelsin kız vakti zamanı ne zaman sa o zaman gelsinallah senin iyiliğini versin bengisu

ama şuda gerçek eğer gerçekten yardım amaçlı girdiyse kk ya ki inanmam
o zaman bu ince düşünceli olduğunu gösterebilir
ama yazık oldu kk güzelim üyesinden mahrum kaldı
Aman canım Allah'ını seversen bi buramı kaldı bunları soracak sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…