Kızlar bir taen erkek var forumda konu açmış
eşim cinsellikte soğuk ne yapmam gerek diye
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/510116-yardim-sorusu.html#post23483027
Öyle deme gülüm yinede
Büyük konuşma canım benim
Biz bilemeyiz vaktini saatini rabbim bilir ancak
kız elalemin erkeğinin topiğinde ne geziyon sen bakiim hee kır dizini otur bakiim yeni topiğindee
haklısın canım ama umarım çok bekletmez bebişlerimiz biziii
pek bişey anlamadım..umarım herşey yolundadır bebişin fazla bekletmez seni........uterus boyutları 51*32 mm olup antevert ve antefleks pozsyondadır.Miyometriyum homojen eko paternindedir.Yer kaplayıcı kitle lezyomu saptanmamıştır.
Endometriyum çift duvar kalınlığı 5.9 (eskiden 7ydi).Kavide içinde mayi saptanmadı.
Bilateral over boyutları sağda 31*22 mm, polikistik solda 30*23 mm polikistik olup parankim eko yapısı tabiidir.Dauglasda sıvı saptanmadı.
böyle işte canımultrason sonucum ayrıca kansızlığımda biraz geçmiş ama yinede kan depolarımı doldurmak için hap verdi sonuçtan pek bi halt anlamadım ama umarım daha iyiye gitmiştir sonuçlarım.
kız elalemin erkeğinin topiğinde ne geziyon sen bakiim hee kır dizini otur bakiim yeni topiğindee
hangi yasak bence yığınla erkek var forumda.....Kız dikkatimi çekti yasak ya bu forumda erkek:)
pek bişey anlamadım..umarım herşey yolundadır bebişin fazla bekletmez seni........
yaaa bazı sazanlarda atlamış konuya hemen cvp yazmış....bide canımlı hitab edenler olmuş........
yanlııııııııışşşşşşş
terssssss
Bencede canım benim Bir sürü vardırrr:)hangi yasak bence yığınla erkek var forumda.....biride ben olbilürüm meselaaa
Kız dikkatimi çekti yasak ya bu forumda erkek:)
Aynen bebeğim iyiki öyle düşünmüşsün eşin görse ne derilginç cidden yardım almak için gelmiş garibim yorum yapasım geldide sonra vaz geçtim engin bilgilerimizi bi erkekle paylaşcak diiliz yaaben onun yerinde olsam eşimi kışkırtır fantaziler falan uydururdum onun hoşuna gideceği şekilde romantik ortamlar hazırlardım biz kadınlar malum romantizme dayanamayız eşi evde yoken evi çiçeklerle süslesin mumlar yaksın güzel bi sofra falan hazırlasın sonra bide romantikbi müzik böyle bi şeye hangi kadın hayır diyebilirki arada böyle ufak jestler yaparak kadının gönlünü edebilir bence yaani
bence o azdırıcıları kendisine almış soluğu burda almış..töbe töbe elime geçse bi kaşık suda boğucam bu salakları....Konu kapanır ve üyelik iptali olur birazdan zaten canım:)
Yok bayan azdırıcı alacakmışta karısına tövbee
bence o azdırıcıları kendisine almış soluğu burda almış..töbe töbe elime geçse bi kaşık suda boğucam bu salakları....
merviş len ben cidden irkeksem yaaalen belkide bulunun gocasiyem...
pek bişey anlamadım..umarım herşey yolundadır bebişin fazla bekletmez seni........
yaaa bazı sazanlarda atlamış konuya hemen cvp yazmış....bide canımlı hitab edenler olmuş........
yanlııııııııışşşşşşş
terssssss
ama şuda gerçek eğer gerçekten yardım amaçlı girdiyse kk ya ki inanmamAynen bebeğim iyiki öyle düşünmüşsün eşin görse ne der
Valla benimki kızar sanane elalemin erkeğine mi aklı veryorsun der
Ahh bebeğim sende romantiksin ama haklısın
Kız eşin sana bunları mı yapıyor yoksa:)
Bnce hata kendinde eğer adam karısını tatmin etmeyi bilse
Kadın cinsellik isteyecek ama adam kadının ruhunu okşayamıyor demekki
Lee öbür topiğe yazmışsın ama ben anlamadımki
O tahlil sonuçlarından hiçbir şey küsme tatlım
bencede yanlış canımlı cicimli konuşmuş adam bu samimiyeti bırakıpda gidermi hiç bidaaumarım canım umarım seninkide en kısa zamanda gelir
Aman canım Allah'ını seversen bi buramı kaldı bunları soracak sankimama şuda gerçek eğer gerçekten yardım amaçlı girdiyse kk ya ki inanmam
o zaman bu ince düşünceli olduğunu gösterebilir
ama yazık oldu kk güzelim üyesinden mahrum kaldı
Hahahahhahahabencde
Yaa yokk hayır olamaz sen erkek olsaydın anlardım ben
Yok sen erkek değiiiksen karısenn:)
VALLA bence burası tam yeri...buradan başka nirede bulcek bukadaaaaaaaannn garuyuuuuuuuuAman canım Allah'ını seversen bi buramı kaldı bunları soracak sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?