Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

a.s canım hoşgeldin ne güzel inşallah canım inşallah seneye bizde alırız bebeklerimizi kucağımıza

Haklısınız galiba...sizin yazdıklarınızı okuyorumda forumun sanki psikolojik danışmanı gıbısınız herkese moral kaynağı oluyorsunuz mutlu edıyorsunuz ınsanları ne guzel
dışardan öyle mi görünüyorum şaşırdım vallaa bu topikte yeni saılırım ama diğer topiğimdeki kızlar benim çook bunalımıma şahit oldu,burası çok neşeli diye yansıtamıyorum hayat herzaman istediğimiz gibi olmuyoki canım napalım ayak uyduruyoruz işte... şuan ömrümün kışındayımm ama yaz gelecek az kaldıı o yüzden çook mutluyumm kendinden bahsetsene biraz merak ettim amacının bebek olduğu belli ne kadar zamandır istiyosun mesela??

a.s canım hoşgeldin ne güzel inşallah canım inşallah seneye bizde alırız bebeklerimizi kucağımıza

inşalllahhhhhhh

kızlar tecrübelerinize dayanarak bi sorum var, kanepe örtümün üzerine pastel boyayla kocaman içi dolu kalp çizildi ve çıkmıyooo(3 yaşındaki yeğenim sağulsun) vanish cosla aldım renkliler için lekenin üzerine direk döküp biraz bekletip öylemi atayım makineye? daha önce yıkadıma ama geçmedi...

karılarrrrrrrr

karılar günümüz kutlu olsunnnnnnn

memleketten halamlar geldiiiiiiii

offffffffffff fırsat bulupta gelemiyorummmmmmm

haklisin tatlim, kirmizilarin ilk geldigi gün cekilmez oluyor ama geitmeye yakin yeni bi umut doguyor icine

gidiyorsun galiba görüsürüz sonra yine tatlim öptüm ikinizi deee

sağol canım bende iyiyim birde yarın en yakın arkadaşım can dostum gelecek dahada iyiyim onun için

ayyy ne güzel canim yaa ben de özledim arkdaslarimi... iyi eglenceler size bol bol gülün

karılarrrrrrrr

basakcim kolay gelsin sana misafirlerinle iyi eglenceler... hasret giderin bol bol.. biz bekleriz seni..

Selam kuzularım ben geldiiim ooh bi güzel kutlarımıda döktümde geldiim kadınlar günü için eğlence vardı ordan geldim ooh bi güzel oynamışımki anlatamam :124: baldıylayım ağyıyo biyascık yaarına kesin çiğ olurum didim bebiş vaysada düşmüştür okaday oynamayaa :18:

benimde nevresimim bnun gibi leke olmuştu. ben kosla renkli vanishi lekenin üstüne kuru kuru döktüm 10 dakka bekledim. sonra leke açılıo gibi görünce bide üstüne pril. sonra makinaya, deterjanlada yıkanınca çıkmıştı

oh ne güzel canim bütün stresi kurtlari atmissin üzerinden dinlen bakalim biraz

nee güzel bi hediye olmuş bu gün sanaaaaa...çalışşş köleeeeee muhahahaaaaaa

kötü karı seniiiiiiii evet iyi bildinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çalışmak değilde buraya gelememek üzüyor yıpratıyorr beniiiii

misafirlerin içinde o kalabalıkta yapayalnızım adetaaa

dipsiz kuyularda gibiyimm

herkes çayını "lıkırttt" diye yudumlarken benim boğazıma düğümlenip kalıyor bir şeyler

aklım hep sizdee . muhabbbet acaba nerelere gittiiii hangi zirvelere çıktı diye düşünmekten

kendimi alıkoyamıyorummmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hemen deniyorum o zaman :) sağol tatlım

kıyamaaaammmmm senin yerinde olsam topiği 2 günlüğüne kapatırdım kimse konuşamasınnn

basakcim kolay gelsin sana misafirlerinle iyi eglenceler... hasret giderin bol bol.. biz bekleriz seni..

ah kuzum sağol annemm

snde topikimizi sevdin heralde:13:

bizi aldatmayacağına sös verirsen seni listeye ekliyelim

listemizi şereflendir

karılarrrrrrrr

yıldızlarını alıyoruz elinden:86:
amiinnnn bize anneler gününü yaşatırken yazık kocişlerimizede babalar günü yaşatsın Allahımm :) zavallıların bi babalar günü varr
ay AMİNNNN. analı babalı sağlıkla, hayırlarla büyütelim
hemen deniyorum o zaman :) sağol tatlım

İNŞALLAH işe yarar:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…