selam kızlaaaar nasılsınız bakalım??? hepimizin kadınlar günü kutlu olsun bugün iyiki kadın olmuşum diye seviniyorum anneliği yaşayabileceğimiz için:) Hepimiz birgün bu duyguyu yaşarızz inşalllahhh... girdiğim başka bi topikten eski bi arkadaşım doğum yaptı bugün bebişinin fotolarını gördüm çook duygulandım, beraber başlamıştık bu yola onun bebeği kucağında suan Allah bizede nasip etsin zaman o kadar çabuk geçiyoki 1 sene sonra belkide hepimiz anne olucaz yaaa ne güzelll
dışardan öyle mi görünüyorum şaşırdım vallaaHaklısınız galiba...sizin yazdıklarınızı okuyorumda forumun sanki psikolojik danışmanı gıbısınız herkese moral kaynağı oluyorsunuz mutlu edıyorsunuz ınsanları ne guzel
a.s canım hoşgeldin ne güzel inşallah canım inşallah seneye bizde alırız bebeklerimizi kucağımıza
evet canım en azından düzenli oluyosun bak oda güzelolacak olacak kaçışı yok olumlu düşün sen olumlu olsun
inşallah nazoşum
oyy ben sana kıyarmıym yorarmıyım hiç sen gelsen keşke yeter bana
sağol canım bende iyiyim birde yarın en yakın arkadaşım can dostum gelecek dahada iyiyim onun için
nee güzel bi hediye olmuş bu gün sanaaaaa...çalışşş köleeeeee muhahahaaaaaakarılarrrrrrrr
karılar günümüz kutlu olsunnnnnnn
memleketten halamlar geldiiiiiiii
offffffffffff fırsat bulupta gelemiyorummmmmmm
ben çıkıyorum canlarım hepinize iyi geceler görüşürz başakcığıma selam söyleyin öpüldünüzzz
karılarrrrrrrr
merhaba bayanlaaarrrr.Allah anneler gününü yaşatır İNŞALLAH hepimize sağlıkla, hayırla
merhaba bayanlaaarrrr.Allah anneler gününü yaşatır İNŞALLAH hepimize sağlıkla, hayırla
inşalllahhhhhhh
kızlar tecrübelerinize dayanarak bi sorum var, kanepe örtümün üzerine pastel boyayla kocaman içi dolu kalp çizildi ve çıkmıyooo(3 yaşındaki yeğenim sağulsun)vanish cosla aldım renkliler için lekenin üzerine direk döküp biraz bekletip öylemi atayım makineye? daha önce yıkadıma ama geçmedi...
Selam kuzularım ben geldiiimooh bi güzel kutlarımıda döktümde geldiim kadınlar günü için eğlence vardı ordan geldim ooh bi güzel oynamışımki anlatamam :124: baldıylayım ağyıyo biyascık yaarına kesin çiğ olurum didim bebiş vaysada düşmüştür okaday oynamayaa :18:
nee güzel bi hediye olmuş bu gün sanaaaaa...çalışşş köleeeeee muhahahaaaaaa
benimde nevresimim bnun gibi leke olmuştu. ben kosla renkli vanishi lekenin üstüne kuru kuru döktüm 10 dakka bekledim. sonra leke açılıo gibi görünce bide üstüne pril. sonra makinaya, deterjanlada yıkanınca çıkmıştı
kötü karı seniiiiiiii evet iyi bildinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalışmak değilde buraya gelememek üzüyor yıpratıyorr beniiiii
misafirlerin içinde o kalabalıkta yapayalnızım adetaaa
dipsiz kuyularda gibiyimm
herkes çayını "lıkırttt" diye yudumlarken benim boğazıma düğümlenip kalıyor bir şeyler
aklım hep sizdee . muhabbbet acaba nerelere gittiiii hangi zirvelere çıktı diye düşünmekten
kendimi alıkoyamıyorummmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
basakcim kolay gelsin sana misafirlerinle iyi eglenceler... hasret giderin bol bol.. biz bekleriz seni..
yıldızlarını alıyoruz elinden:86:karılarrrrrrrr
ay AMİNNNN. analı babalı sağlıkla, hayırlarla büyütelimamiinnnn bize anneler gününü yaşatırken yazık kocişlerimizede babalar günü yaşatsın Allahımm :) zavallıların bi babalar günü varr
hemen deniyorum o zaman :) sağol tatlım
kıyamaaaammmmm senin yerinde olsam topiği 2 günlüğüne kapatırdım kimse konuşamasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?