Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende geldim
misafirlerim gitti bende hemen buraya geldim
başak merhaba canım nasılsın misafirlerle ilgilenmiyonmu bugün

bende geldim
misafirlerim gitti bende hemen buraya geldim
başak merhaba canım nasılsın misafirlerle ilgilenmiyonmu bugün

ay yok nazo dün onlar yüzünde epilasyon yapamadım

zaten biliyorsun 2 gün epilesyon günü oluyor. bende şimdi yapıyorum.

sen dün yaptın mı

ay yok nazo dün onlar yüzünde epilasyon yapamadım

zaten biliyorsun 2 gün epilesyon günü oluyor. bende şimdi yapıyorum.

sen dün yaptın mı

yaptım 11:45 te başladım 12:40 da bitirdim baştan aşağı yolunmadık yerim kalmadı ama haftaya perşembede vardı keşke onu bekleseydin
bende geçen aykini kaçırdım misafirim olduğu için ikinci seçeneği kullanacaktım ama misfir geldi yapamamıştım

aslında aycangül 2. seçeneğin daha etkili olduğunu söylemişti ama hani bide diyor ya adetinizin bitimine hangi tarih geliyor sa o zaman yapın diyor.

benimkide yeni bitti o yğüzden 1. tarihi tercih ettim senind eyeni bitmişti dimi

evet benimde yeni bitti onun için yaptım bende... neyse yap boşver birdahaki aylarda takip edersin öylede insan kendini kötü hissediyor

Merhaba kızlar nasılsınızz

merhaba iyiym netimizin sözleşmesi bitti de hangisi daha iyidir diye araştırıyorum sizler hangisini kullanıyorsunuz banada fikir verseniz çok güzel olur çok anlamıyorum çünkü

evet benimde yeni bitti onun için yaptım bende... neyse yap boşver birdahaki aylarda takip edersin öylede insan kendini kötü hissediyor

ah nazo sana çok ciddi söylüyorum koltul altımda kalmdı bişeyy yazdan beri takip ediyorum hiç kaçırmadımmmm

çok memnunummm sen farkettin mi değişikliği

ah nazo sana çok ciddi söylüyorum koltul altımda kalmdı bişeyy yazdan beri takip ediyorum hiç kaçırmadımmmm

çok memnunummm sen farkettin mi değişikliği

benimde çok azaldı ben daha 3 aydır falan takip ediyorum ve koltuk altımı 2 aydır almamıştım 5 dakika bile sürmedi inşallah hiç kalmazlar

benimde çok azaldı ben daha 3 aydır falan takip ediyorum ve koltuk altımı 2 aydır almamıştım 5 dakika bile sürmedi inşallah hiç kalmazlar

evet canım ilk almada bile fark ediyor.

senin misafirler kimdi

evet canım ilk almada bile fark ediyor.

senin misafirler kimdi

daha önceden aynı apartmanda oturduğum aynı zamandada en yakın arkadaşım can dostum geldi bayadır görüşemedik çalıştığı için çocuklarıyla geldi ve birde teyzesi geldi güzel oturduk sohbet ettik güzel geçti

sende benim küçük kızkardeşm gibisin cidden bende seni seviyorum canım menim
bil mukabele

iyi canım sevindim eğlen tabii nazocumm geç gittiler sanırım kocan yok nasıl olsa diyeee

bil mukabele

iyi canım sevindim eğlen tabii nazocumm geç gittiler sanırım kocan yok nasıl olsa diyeee

işten çıkınca gelmişti 5 te 8 buçukta gittiler biz aynı apartmanda otururken kocam gelene kadar oturuyorduk gece 1 lere kadar ozaman çalışmıyordu ah ne günlerdi
senin iş hayatın ne zaman bitecek bırakacaktınya ne oldu

nazocumm maaşımı bekliyorum alayım işten çıkıp ankaraya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa .

kendi paramla aldığım pc mide götürcem bide 3G alıcam ki orda sizden ayrı düşmeyim diye

yemin ederim sırf sizin için alıyorum çünkü 1 ay kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…