maşallah canım çok sevindim sonuna kadar herşey yolunda gider inşallah
ııımm şeeyy kem küm ben dinlenmeyi tercih ettim canım
bende geldim
misafirlerim gitti bende hemen buraya geldim
başak merhaba canım nasılsın misafirlerle ilgilenmiyonmu bugün
ay yok nazo dün onlar yüzünde epilasyon yapamadım
zaten biliyorsun 2 gün epilesyon günü oluyor. bende şimdi yapıyorum.
sen dün yaptın mı
yaptım 11:45 te başladım 12:40 da bitirdim baştan aşağı yolunmadık yerim kalmadı ama haftaya perşembede vardı keşke onu bekleseydin
bende geçen aykini kaçırdım misafirim olduğu için ikinci seçeneği kullanacaktım ama misfir geldi yapamamıştım
aslında aycangül 2. seçeneğin daha etkili olduğunu söylemişti ama hani bide diyor ya adetinizin bitimine hangi tarih geliyor sa o zaman yapın diyor.
benimkide yeni bitti o yğüzden 1. tarihi tercih ettim senind eyeni bitmişti dimi
Merhaba kızlar nasılsınızz
Merhaba kızlar nasılsınızz
evet benimde yeni bitti onun için yaptım bende... neyse yap boşver birdahaki aylarda takip edersin öylede insan kendini kötü hissediyor
ah nazo sana çok ciddi söylüyorum koltul altımda kalmdı bişeyy yazdan beri takip ediyorum hiç kaçırmadımmmm
çok memnunummm sen farkettin mi değişikliği
benimde çok azaldı ben daha 3 aydır falan takip ediyorum ve koltuk altımı 2 aydır almamıştım 5 dakika bile sürmedi inşallah hiç kalmazlar
tamam olsun beni seni seviyorum yine de ablam gibiiiiiiiii
evet canım ilk almada bile fark ediyor.
senin misafirler kimdi
sende benim küçük kızkardeşm gibisin cidden bende seni seviyorum canım menim
bil mukabelesende benim küçük kızkardeşm gibisin cidden bende seni seviyorum canım menim
daha önceden aynı apartmanda oturduğum aynı zamandada en yakın arkadaşım can dostum geldi bayadır görüşemedik çalıştığı için çocuklarıyla geldi ve birde teyzesi geldi güzel oturduk sohbet ettik güzel geçti
saracım merhaba hoşgeldin nasılsın
bil mukabele
iyi canım sevindim eğlen tabii nazocumm geç gittiler sanırım kocan yok nasıl olsa diyeee
merhaba canım iyiyim sen nasılsın
işten çıkınca gelmişti 5 te 8 buçukta gittiler biz aynı apartmanda otururken kocam gelene kadar oturuyorduk gece 1 lere kadar ozaman çalışmıyordu ah ne günlerdi
senin iş hayatın ne zaman bitecek bırakacaktınya ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?