Hayırlııı cumaalarrrhayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
AMİN
oy maaşallah miniklerimizeeinşallah sizin arkanızdanda ben gelirim diycem ama sanmıyom 31.günüm bugün bakalım ama bikaç güne gelir heralde yaa umutlandırmayım ben kendimi şimdilik :26: bende iyiyim kuzum beklemedeyim bakalım nezaman yiycem kırmızı kartı diyee
Hayırlı Cumalar
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
yeterciğimin duası copy yaptımmm
Hayırlı Cumalar
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
yeterciğimin duası copy yaptımmm
ben iyiyim canım sen nasılsın
canım doktor hamilelerin kullanabileceği bişey önerir muhakkak, sordun mu hiç? ben bi hamilelerrin östrojeni çok oluo diye güneş lekesi çok çabuk oluo biliorum. güneşten kaç. ne kadarlık bebişin nikolaycım?bu aralar cildim felaket bozuldu off ya genç kızken bile hiç sivilcem lekem olmadı benim yaaa
amin canım ne yaptın yarınmı beli oluyo
canım doktor hamilelerin kullanabileceği bişey önerir muhakkak, sordun mu hiç? ben bi hamilelerrin östrojeni çok oluo diye güneş lekesi çok çabuk oluo biliorum. güneşten kaç. ne kadarlık bebişin nikolaycım?
evettt:18::18::18::18::18::18::18::18:
saracımm nasılsın? akşama ne yemek var merak ettim
4 buçuk aya yaklaşıyo canım aslında çok bişey yok ama benim kuruntum biraz çünkü cildim hep güzeldi benim biraz bozuldu işte evet evde güneş kremim var hiç sürmüyorum.hadi hayırlısı yarın ben yokum ptesi geldiğimde inş güzel haberlerini duyarım canım bana özel msj at belli olunca
selam kızlarrrrr
herkez iyi maşallah,öyle görüyorum
nazoş geçen akşam sana cevap veremedim canım,kusuruma bakma,öpüyorum seni
selam kızlarrrrr
aslında merabalaştık,hani şu komşunun kafasını klozete sokmak istediğini anlattığın gündübiz senle hiç merabalaşmadık galiba.merabaaa kardelen
evet canım,erkek bizimki de,isime son anda karar vercez sanırımiyidir canım ne yaptın isim düşündünüzmü seninkide erkekti deme?
kardelenn göbüşün büyüdü deme ne yapıyo karnında savaş yapıyomu benimki kalp gibi atıyo bişeyler yapmaya çaışıyo daha küçük ablası tam vuramıyo annesine
selam kızlarrrrr
maşallah canım çok sevindim sonuna kadar herşey yolunda gider inşallah
ııımm şeeyy kem küm ben dinlenmeyi tercih ettim canım
ablan düşünüomu devlette tüpü nikolay. nekadara mal oldu yazıyızm sana.
hastaneye 372tl tedavi için
ilaçlar kişiye göre değişiyor ama 1250 den 900tl oldu indirdi eczacım sağolsunn
eskiye göre indirimli diil ilaçlar şubattan sonra katkı payı çıktı. ama dışarılara göre yine iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?