evet benimde yeni bitti onun için yaptım bende... neyse yap boşver birdahaki aylarda takip edersin öylede insan kendini kötü hissediyor
merhaba iyiym netimizin sözleşmesi bitti de hangisi daha iyidir diye araştırıyorum sizler hangisini kullanıyorsunuz banada fikir verseniz çok güzel olur çok anlamıyorum çünkü
merabaaaaaaaaa tatlım nasılsın neler yapıyorsunnnn çoktan görüşemedik
ben çıkıyorum kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar
nazocumm maaşımı bekliyorum alayım işten çıkıp ankaraya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa .
kendi paramla aldığım pc mide götürcem bide 3G alıcam ki orda sizden ayrı düşmeyim diye
yemin ederim sırf sizin için alıyorumçünkü 1 ay kalabilirim
cnm bende pek bilmiyorum ama bizimkisi sınırsız ttnetarada bir kesilsede memnunum
tatlım görüşemedik yaww ösledim fallaa
merhabaa hanımlar nasılsınız bugün????????????
aynen tatlımmmmmmmm Allah ayırmasın biziiiiicnm bende pek bilmiyorum ama bizimkisi sınırsız ttnetarada bir kesilsede memnunum
tatlım görüşemedik yaww ösledim fallaa
canımmm hemen düşündün mü beniiiiiiiyi geceler canım tatlı rüyalar
ne güzel bende düşünmüştüm pc sini götürürmü diye orada net varmıdır diye iyi ayrı düşmüyecez
bizde yazın memlekete giderken almıştık kk den uzak kalmıyım diye
iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın mutlumusun yarın tatilmerhabaa hanımlar nasılsınız bugün????????????
canımm bugün cumaaa ben çoook daha iyim bugün :) trt 1 de yeşil yol var çok sevdiğim bi film onu izliyorum...merhaba canım iyiyim yalan dünyayı izliyorum sen nasılsın dünki neşen yerindemi
mutlu olmammıııı:)seviyorum cuma akşamlarını yaaa... Ankarada havalar ısınmaya başladı güzel zamanda geliyosun tatlımmaynen tatlımmmmmmmm allah ayırmasın biziiiii
Canımmm hemen düşündün mü beniiiiii
aslında bende kk sız napcam diye düşünüyordum ki aman alayım 1 kaç aylık internet ne olcaak dedim hem canım sıkılmaz
hemde kaynana kayınpeder olmadan rahat rahat yazışmak de demekmiş tadına bakarım
Iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın mutlumusun yarın tatil
mutlu olmammıııı:)seviyorum cuma akşamlarını yaaa... Ankarada havalar ısınmaya başladı güzel zamanda geliyosun tatlımm
canımm bugün cumaaa ben çoook daha iyim bugün :) trt 1 de yeşil yol var çok sevdiğim bi film onu izliyorum...
Yarın dr a gidicem farklı bi görüş duymak için,smaer testi de isteyeceğim yaptıran varmı kızlar? Acaba kafama göre istesem yaparmı bu testi bana...
Selam kıslaay ben geldiimnassınız bakeem? kimse beni öslememiş ama anlaşılan benden bahseden bilem olmamıış
Selam kıslaay ben geldiimnassınız bakeem? kimse beni öslememiş ama anlaşılan benden bahseden bilem olmamıış
aa sen de ordaydın dimiiiiiiiiiii oleyyyyyyy hangi semttesinnnn
sana da geliyimmmm
bizimde sınırsız tt net bizimki pek kesilmez ama daha uygun fiyatlı olanlardan olsa diyoruz biraz zorlanıyoruz çünkü ödemkte
cadıcımmmmm sevgilim hoş geldinnnnnnnnn
bende izlemiştim birkaç sene önce o filmi çok etkileyici bi film
ben yaptırmadım bilemiyorum
a.s hoşgeldin
evet güzell tekrar tekrar izlemeyi sevdiğim filmlerden biri alacakaranlık gibiiibende izlemiştim birkaç sene önce o filmi çok etkileyici bi film
ben yaptırmadım bilemiyorum
a.s hoşgeldin
hepiciniz toplanmışınız ne kaynatıyonuz
gel gel bekleriiim :) laptopunuda getir de bi göreyim amaaa merak ediyorumelvankent canım sen nerdesin???
hiç yaptırmadım dersen hemen yapar. ben öle istemiştim.canımm bugün cumaaa ben çoook daha iyim bugün :) trt 1 de yeşil yol var çok sevdiğim bi film onu izliyorum...
Yarın dr a gidicem farklı bi görüş duymak için,smaer testi de isteyeceğim yaptıran varmı kızlar? Acaba kafama göre istesem yaparmı bu testi bana...
aa sen de ordaydın dimiiiiiiiiiii oleyyyyyyy hangi semttesinnnn
sana da geliyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?