Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm bende pek bilmiyorum ama bizimkisi sınırsız ttnetarada bir kesilsede memnunum

merabaaaaaaaaa tatlım nasılsın neler yapıyorsunnnn çoktan görüşemedik

tatlım görüşemedik yaww ösledim fallaa

ben çıkıyorum kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceler canım tatlı rüyalar

ne güzel bende düşünmüştüm pc sini götürürmü diye orada net varmıdır diye iyi ayrı düşmüyecez
bizde yazın memlekete giderken almıştık kk den uzak kalmıyım diye

cnm bende pek bilmiyorum ama bizimkisi sınırsız ttnetarada bir kesilsede memnunum

bizimde sınırsız tt net bizimki pek kesilmez ama daha uygun fiyatlı olanlardan olsa diyoruz biraz zorlanıyoruz çünkü ödemkte

aynen tatlımmmmmmmm Allah ayırmasın biziiiii
canımmm hemen düşündün mü beniiiiii
aslında bende kk sız napcam diye düşünüyordum ki aman alayım 1 kaç aylık internet ne olcaak dedim hem canım sıkılmaz

hemde kaynana kayınpeder olmadan rahat rahat yazışmak de demekmiş tadına bakarım
merhabaa hanımlar nasılsınız bugün????????????
iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın mutlumusun yarın tatil

merhaba canım iyiyim yalan dünyayı izliyorum sen nasılsın dünki neşen yerindemi
canımm bugün cumaaa ben çoook daha iyim bugün :) trt 1 de yeşil yol var çok sevdiğim bi film onu izliyorum...
Yarın dr a gidicem farklı bi görüş duymak için,smaer testi de isteyeceğim yaptıran varmı kızlar? Acaba kafama göre istesem yaparmı bu testi bana...

mutlu olmammıııı:)seviyorum cuma akşamlarını yaaa... Ankarada havalar ısınmaya başladı güzel zamanda geliyosun tatlımm

Selam kıslaay ben geldiim nassınız bakeem? kimse beni öslememiş ama anlaşılan benden bahseden bilem olmamıış

mutlu olmammıııı:)seviyorum cuma akşamlarını yaaa... Ankarada havalar ısınmaya başladı güzel zamanda geliyosun tatlımm

aa sen de ordaydın dimiiiiiiiiiii oleyyyyyyy hangi semttesinnnn
sana da geliyimmmm

bende izlemiştim birkaç sene önce o filmi çok etkileyici bi film
ben yaptırmadım bilemiyorum

Selam kıslaay ben geldiim nassınız bakeem? kimse beni öslememiş ama anlaşılan benden bahseden bilem olmamıış

a.s hoşgeldin

bende izlemiştim birkaç sene önce o filmi çok etkileyici bi film
ben yaptırmadım bilemiyorum

a.s hoşgeldin
evet güzell tekrar tekrar izlemeyi sevdiğim filmlerden biri alacakaranlık gibiii

kızlaaar yokmu smear testi yaptıran???

hepiciniz toplanmışınız ne kaynatıyonuz

hoşgeldin canım...

gel gel bekleriiim :) laptopunuda getir de bi göreyim amaaa merak ediyorum elvankent canım sen nerdesin???

vay yerin güzel kızzzzzz benim annemler sincanda.

ben 8 yaşındayken taşınmıştık oraya öyle alıştım kiiiiii

hiç yaptırmadım dersen hemen yapar. ben öle istemiştim.
aa sen de ordaydın dimiiiiiiiiiii oleyyyyyyy hangi semttesinnnn
sana da geliyimmmm

bak hele bak heleeee bana ressmini bile göstermio başkalarına oturmaya gidioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…