Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

msj atmak için 10 dk bekliyemicem sultanım iyiyim işten ayrılıyorum... gelecek hafta son ama fazla giremicem evdede net yok....böle işte durumlarr...gelcem bi sigara içip oki

tmm kuzum iç cigaranı sen çubuklumu içicen kısss çabuk gellllllll bekletme

merhaba canımmmmm günaydınnnnnnnnnnn...sanada mutlu huzurlu bi haftasonu diliyorummmmmm....keşke mümkün olsada takmasak tokadan başka bişi ..bide tokada takılı nasılsın bakalım sultanımm

dimi cnm ama malesef işte napalım yinede hayat yaşamaya değer güzel benim kafamdada toka takılı ama.......................iYİYİM KIUZUM SEN NASSIN?şimdi kardeşim gelicek anneme gidicez . gelesiye kadar bakayım dedim size cnm ::bak açtım gözlerimi iyice

diet güzel gidio 3,4 kg verdim kardeşin nasıl oldu buarada...ben iyiyimm işten çıkıom ya daha iyiyim son 1 haftam

iyi sevindim kilo vermene cnm kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle ol .Kardeşim eh işte idare eder morali ameliyat olacak miyomlarından 1.5 ay sonra olması gerekiyomuş. neden çıkıon işten ?

iyi sevindim kilo vermene cnm kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle ol .Kardeşim eh işte idare eder morali ameliyat olacak miyomlarından 1.5 ay sonra olması gerekiyomuş. neden çıkıon işten ?

daha ii bi iş buldum daha cok kazanacam o nedenle çıkıom..sevindim kardeşinin ii olmasına inşallah ameliyatıda ii geçer...sonrada gelsin bebişlerr...

daha ii bi iş buldum daha cok kazanacam o nedenle çıkıom..sevindim kardeşinin ii olmasına inşallah ameliyatıda ii geçer...sonrada gelsin bebişlerr...

wallamı kıss hadi hayırlısı olsun cnm .Sağol kuzum inşallah iyi geçer hadi bakalım gelsinler artık

serayım akşam bi rüya gördüm ne demek bilirmisin kıs rüyamda ayakkabımı kaybettim bulamaddım çok aradım ama yoktuacaba anlamı ne?cvp ver

cnmmmm özledim seni hürrem sultanım nasılsınn

diet güzel gidio 3,4 kg verdim kardeşin nasıl oldu buarada...ben iyiyimm işten çıkıom ya daha iyiyim son 1 haftam

seraycımm nasılsın gülümmmm görüşemedik bayadırr senide özladimmm walla

Son düzenleme:
cnmmmm özledim seni hürrem sultanım nasılsınn

seraycımm nasılsın gülümmmm görüşemedik bayadırr senide özladimmm walla

iyiyim cnmmm işyerindeyim sen nasılsın?bende özlüom wallaa...evde internet yok işten çıkınca napcam onun derdine düştüm...

bende iyiyim cnm
temizlik war bugün bende büyük temizlik cnmmm
ayakkabı yı kaybetmek sıkıntıya düşmek derler cnm hayır olsun
bende çok görmüştüm ayyakkabımı kaybedip aradığımm oradan biliyorum

şimdi netten baktım bende dediğin gibimiş ama biz öle yormayalım demi kolay gelsin cnm...kadınmı aldın senmi yapıosun?

kolay gelsin cnm .YA ÖYLEMİ SIKINTI DEMEK HAYIR OLSUN DİYELİM SAĞOL CNM

Görüşürüz kızlar kardeşim geldi kocaman öptüm sizi ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…