msj atmak için 10 dk bekliyemicem sultanımiyiyim işten ayrılıyorum... gelecek hafta son ama fazla giremicem evdede net yok....böle işte durumlarr...gelcem bi sigara içip oki
tmm kuzum iç cigaranı sen çubuklumu içicen kısss çabuk gellllllll bekletme
merhaba canımmmmm günaydınnnnnnnnnnn...sanada mutlu huzurlu bi haftasonu diliyorummmmmm....keşke mümkün olsada takmasak tokadan başka bişi ..bide tokada takılınasılsın bakalım sultanımm
kahve içmiom türk kahvesi tercihimdir diette oldugum için nescafe içmiom...sade içtim yani sadece çıbıkkk
olsun oda güzel .Nasıl gidiyo dietin cnm?zormu?
diet güzel gidio 3,4 kg verdimkardeşin nasıl oldu buarada...ben iyiyimm işten çıkıom ya daha iyiyim son 1 haftam
iyi sevindim kilo vermene cnm kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle ol .Kardeşim eh işte idare eder morali ameliyat olacak miyomlarından 1.5 ay sonra olması gerekiyomuş. neden çıkıon işten ?
daha ii bi iş buldum daha cok kazanacam o nedenle çıkıom..sevindim kardeşinin ii olmasına inşallah ameliyatıda ii geçer...sonrada gelsin bebişlerr...
serayım akşam bi rüya gördüm ne demek bilirmisin kıs rüyamda ayakkabımı kaybettim bulamaddım çok aradım ama yoktuacaba anlamı ne?cvp ver
merhalar kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize mutlu-güzel-huzurlu hafta sonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun kendinize çok iyi bakın .Kafanıza tokadan başka hiç bişey takmayınsizi seviyorum hepinizi kocaman öpüyorummm...........
diet güzel gidio 3,4 kg verdimkardeşin nasıl oldu buarada...ben iyiyimm işten çıkıom ya daha iyiyim son 1 haftam
cnmmmm özledim seni hürrem sultanım nasılsınn
seraycımm nasılsın gülümmmm görüşemedik bayadırr senide özladimmm walla
bende iyiyim cnm
temizlik war bugün bende büyük temizlik cnmmm
ayakkabı yı kaybetmek sıkıntıya düşmek derler cnm hayır olsun
bende çok görmüştüm ayyakkabımı kaybedip aradığımm oradan biliyorum
bende iyiyim cnm
temizlik war bugün bende büyük temizlik cnmmm
ayakkabı yı kaybetmek sıkıntıya düşmek derler cnm hayır olsun
bende çok görmüştüm ayyakkabımı kaybedip aradığımm oradan biliyorum
Görüşürüz kızlar kardeşim geldi kocaman öptüm sizi ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?