Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar benım ılac tedavım sonuc vermedı doktor rajım fılmı ıstedı pazartesı cekıcez ve esımden sperm sayısını ıstedı ama ben cok korkuyorum cok zor oluyormus bu rahım fılmı yasayan var mı??:)

papatyam sırf sana bakmak için girip çıkıyorum ama gelmemişsin canım nasılsın test sonucun nasıl çıktı merak ediyorum inşallah sevinçli haberi kutlamak için gelmiyosundur bir an önce gelde bizede bi haber ver:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

canım kokulacak bir şey yok (bence)ben çok fazla ağrı yaşamadım (bu kişinin genetik yapısıylada ilgili)hiç korkma inşşşşş hsg sorun çıkmaz

dostinex içiyorum forma yeni katıldım
yardımcı olursanz sevinirim endokrine gitmem söylendi hemen hamilelik oluyormu

bu işin dalı endokrindir mutlaka gitmelisinn canımmm dostinex le bu işi çözeler merak etme çünki çok yüksek değl(sorun aynı değil ama )benim eşimdede prolaktin 200 lerden endokrin dr ları dostinex tedavisiyle 19 lara kadar düşürdü

ne yapıyorun kuzummmmm

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al
[/FONT ]

Kız papoş sende bi gelemedin haa çatlattın burda milleti meraktaan :18: nasıl çıktı canım değerlerin? :26:

Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez, - "Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin?" Kız gülümser, - "Özür dilerim ama ben evliyim." - "Boşversene" der adam, - "Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!" - "İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor."

Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen tabancasını almış ve öteki adama: - ''Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum''demiş. Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış; - ''Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur''... Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar... Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş... Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....: - ''Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü..!!!!''

okumuştum bunu daha önce helal olsun adama yaa karı bence niyeti bozmuş ama adam tuzağa düşmemiş heheh

aynen bende meraktan bakım çıkıyorum naptı bu kız acep.

Birisi her gece kalkıp Allahı (celle celelühu) anıyor, O na dua ediyordu. Şeytan ona dedi:
- Ey devamlı Allah ı anan kişi! Bütün gece Allah deyip çağırmana, yakarman karşılık seni buyur eden var mı ki? Sana bir tek cevap bile gelmedi, daha ne zamana kadar böyle yakarıp dua edeceksin?
Adamın gönlü kırıldı, başını yere koydu ve hüzün içinde uyudu. Rüyasında ona söyle dendi:
- Kendine gel uyan! Niye duayı, zikri bıraktın? Neden usandın?
Adam: - Buyur diye bir cevap gelmiyor ki... Artık kapıdan kovulmaktan korkuyorum,
dedi. Bunun üzerine dendi ki ona:
- Senin Allah demen, O nun buyur demesi sayesindedir. Senin yalvarışın, Allah ın senin ruhuna haber uçurmasındandır. Senin çabaların, çareler araman, Allah ın seni kendine yaklaştırması, ayaklarındaki bağları çözmesindendir. Senin korkun, sevgin, ümidin, Allah ın lütuf kemendidir. Senin her Yarabbi demenin altında, Allah in buyur demesi vardır.. Gafilin, cahilin gönlü bu duadan uzaktır. Çünkü Yarabbi demeye izin yok ona. Ağzında da kilit var onun, dilinde de... Zarara uğradığı zaman, ağlayıp sızlamasın diye Allah ona dert, ağrı, sızı, gam, keder vermedi.

Artık anla ki, Allah a dua etmeni, O nu çağırmanı sağlayan dert, Dünya saltanatından daha iyidir. Dertsiz dua soğuktur. Dertliyken yapılan dua ise gönülden kopar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…