şimdi netten baktım bende dediğin gibimiş ama biz öle yormayalım demikolay gelsin cnm...kadınmı aldın senmi yapıosun?
günaydın kızlarr
nasılsınızz
ewet cnm biz hayıra yoralım
tşk ederim cnm sen işten ayrılamadın henüz sanırım geçtimi belin
cnm kadın 1 de gelicek bende o gelene kadar kahwaltımı yapıyorum şimdi ama aldığım halde yinede yoruluyorum
görüşürüzz sultanım slm söle kardeşinedee öptümmm
günaydın cnmmm
sen nasılsın
günaydın canımmm iyiyim ben sen nasılsınnn?
ıyım bende cnm ev hanımı olarak ısımı yaptımm
ayrılıom cnm 1 hafta daha burdayım iş öğretecem burdakilere...sonra bitiyo...yorulunuyo walla kadınla beraber bizlerde koşturuoz...o nedenle ben haftaiçi alıom temizlio evime geliom mis gibi ohhhhafta sonum bana kalsın bari demi ama
ıyım cnm bende evımı topladım kahfaltımı yapcmm
günaydın canımmm iyiyim ben sen nasılsınnn?
ayrılıom cnm 1 hafta daha burdayım iş öğretecem burdakilere...sonra bitiyo...yorulunuyo walla kadınla beraber bizlerde koşturuoz...o nedenle ben haftaiçi alıom temizlio evime geliom mis gibi ohhhhafta sonum bana kalsın bari demi ama
ben çıkar kızlarrr.herkese ii tatilllerrrr...güzel bi haftasonu olsun hepinizee
ıyım cnm bende evımı topladım kahfaltımı yapcmm
cnm sen çalışıyorsun ya tabiiki haftasonu sana kalsın temizlikle uğraşınca sana zaman kalmaz yani..
iyi çık dinlenirsin bariii boşwer çalışma kuzummmm
ben yokken kadın gelince içim rahat etmiyo sanki oyüzden bende onunla yapıyorum aslında o bana yardım ediyo dersem daha doğru olur gülümmm
cnmm ok sana iyi tatiller uğramaya çalış burayada özletme kendinii
ohh afiyet olsun bende şimdi yaptım kahwaltımı ewe girişcem
sevinçççiiiiimmmmmmmmmmm akşamları gelseneeeeeeee
merhalar kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize mutlu-güzel-huzurlu hafta sonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun kendinize çok iyi bakın .Kafanıza tokadan başka hiç bişey takmayınsizi seviyorum hepinizi kocaman öpüyorummm...........
günaydın kızlarr
nasılsınızz
hayırlı ve güzel haberini bekliyoruz canımhatırladımmmm o kadın beni kaç kez aradı yaptıklarının üstüne telini açmadım
evet yrn sonuç baktırcam bitti işkence 1 ayyrn kanda bakacağız
nazocumm maaşımı bekliyorum alayım işten çıkıp ankaraya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa .
kendi paramla aldığım pc mide götürcem bide 3G alıcam ki orda sizden ayrı düşmeyim diye
yemin ederim sırf sizin için alıyorumçünkü 1 ay kalabilirim
kızlar süt hormonum yüksek ama ben bebek istiyorum
dostinex içiyorum forma yeni katıldım
yardımcı olursanz sevinirim endokrine gitmem söylendi hemen hamilelik oluyormu
prolaktin 74 cıktı benim ilacı kullandıgım 2 hafta oldu 2 ay kullancam bakalım carsamba ankaraya gidiyorum endokrine ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?