Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şimdi netten baktım bende dediğin gibimiş ama biz öle yormayalım demi kolay gelsin cnm...kadınmı aldın senmi yapıosun?

ewet cnm biz hayıra yoralım
tşk ederim cnm sen işten ayrılamadın henüz sanırım geçtimi belin
cnm kadın 1 de gelicek bende o gelene kadar kahwaltımı yapıyorum şimdi ama aldığım halde yinede yoruluyorum

görüşürüzz sultanım slm söle kardeşinedee öptümmm

günaydın kızlarr

nasılsınızz

günaydın canımmm iyiyim ben sen nasılsınnn?

ayrılıom cnm 1 hafta daha burdayım iş öğretecem burdakilere...sonra bitiyo...yorulunuyo walla kadınla beraber bizlerde koşturuoz...o nedenle ben haftaiçi alıom temizlio evime geliom mis gibi ohhhhafta sonum bana kalsın bari demi ama

günaydın cnmmm
sen nasılsın

ıyım cnm bende evımı topladım kahfaltımı yapcmm

ben çıkar kızlarrr.herkese ii tatilllerrrr...güzel bi haftasonu olsun hepinizee

ben çıkar kızlarrr.herkese ii tatilllerrrr...güzel bi haftasonu olsun hepinizee

cnm sen çalışıyorsun ya tabiiki haftasonu sana kalsın temizlikle uğraşınca sana zaman kalmaz yani..
iyi çık dinlenirsin bariii boşwer çalışma kuzummmm
ben yokken kadın gelince içim rahat etmiyo sanki oyüzden bende onunla yapıyorum aslında o bana yardım ediyo dersem daha doğru olur gülümmm
cnmm ok sana iyi tatiller uğramaya çalış burayada özletme kendinii

ıyım cnm bende evımı topladım kahfaltımı yapcmm

ohh afiyet olsun bende şimdi yaptım kahwaltımı ewe girişcem

ohh kolay gelsin canımm bende banyoya gircemde cıpcıp etcemm

kızlarr çıkıyorum ben arada gelirim molalarda yardımcımda geldi öptüm hepiniziii

hadi bismillahirrahmanirrahim diyipp ewe girişiyorummmm
kolay gelsin bana

sevinçççiiiiimmmmmmmmmmm akşamları gelseneeeeeeee

canım akşamları oğlişle ilgilenmekten çok vaktim olmuyor geç saatte yatamıyorum oğlan sabahçı sabah erkenden kalkmam gerekiyor. Bide bu aralar geçmiş olsuna gelen gelene gece de gündüzde yoruldum artık ya bu kız toparlansında öyle gidelim diyen yok

merhaba günaydın tatlım iyi dileklerin için sağol.

günaydın kızlarr

nasılsınızz

günaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın :13:

canım bugün doktora gidecektin bizede haber verecektin hayırlı haberlerle gel inşallah merakla bekliyorum:44:

hatırladımmmm o kadın beni kaç kez aradı yaptıklarının üstüne telini açmadım
evet yrn sonuç baktırcam bitti işkence 1 ay yrn kanda bakacağız
hayırlı ve güzel haberini bekliyoruz canım

e sen işe yeni girmiştin,bir aylık izin mi veriyolar,gene mi işten ayrılıyon başakcımmmm:44:

dostinex içiyorum forma yeni katıldım
yardımcı olursanz sevinirim endokrine gitmem söylendi hemen hamilelik oluyormu

dostinex içiyorum forma yeni katıldım
yardımcı olursanz sevinirim endokrine gitmem söylendi hemen hamilelik oluyormu

bende ondan içmiştim hormonum düştü bende hamile kaldım senin değerler farklı demekki sen bi endokrine git tam tarama yaparlar orada.

prolaktin 74 cıktı benim ilacı kullandıgım 2 hafta oldu 2 ay kullancam bakalım carsamba ankaraya gidiyorum endokrine ne dicekler

prolaktin 74 cıktı benim ilacı kullandıgım 2 hafta oldu 2 ay kullancam bakalım carsamba ankaraya gidiyorum endokrine ne dicekler

benim ilk aydan düşmüştü doktorlar ne diyorlarsa yap endokrin detaylı bakar zaten hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…