vallaa henüz öyle bi etkisi olmadı bana hiç ama heyife oluyoduy heyaldee çünkü hey sabah tahin pekmes polenli bal yediriyom ona her kahvaltıdan sonrada yatmak için yatağa girdiğimizde sulanıp duruyo zaten banakusum muayyen zamanı olunca heç ağır falan gelmedi valla çokda güsel hem tavsiye ederim ince ekmekli yiyom kız zaten sade yiyememki öylee içimi kıyar
Öyle kaşıklasan çok ağrı olur doğru
Ekmekle daha lezzetli olur.
Kız kocana niye yediriyosun daha çok sulansın diyemi
Bnde Birazdan çiğköfte yiyeceğim
Hhahhha:):)):) Kız yoksa canın mı çekti bak üzldüm şimdi keşke söylemeseydimspeyleyi speymen kibim olsun diyeekıs bu saatte sen çiy köfteyi neyden buluyon kıs yalnıs dikkat et miğdeni kötü yapmasın gece gecee sonya zoy çıkayıysın valla onlayıdaa az acılıysa banada yola kıs aşeriyom hey bi şeyii
Hhahhha:):)):) Kız yoksa canın mı çekti bak üzldüm şimdi keşke söylemeseydim
Valla kabızım ya inş faydası olur çıkarmakta
Ay bugün öğlen 2 de kalktım şimdi deliler gbi uyumak istiyorum
Bu uyku halim nedir acebaa:) :)
Yine bir ziyaretçi var google'den okuyor:)
aha mervişle denk geldik sonundaaaaaaaaa
yakaldım seni mervecimmmm listede baktınmı kendine.
denk gelemedin maalesef yeni çıktı kuzum oda hatta bende çıkıyodum tamda sen nerde kaldın bakem naaptın bu saate kadar leeeyn?
anlatiyim yavrumm son yazdığım mesajdan sonra kendimi cici hissetmedim yattım uyumuşum sonra kocam geldi
hastaneye gittik şimdi geldik tatlımm
bek gündüz ki beni sinir eden kadının teşhisi yanlış mış sen demiştin ya başka doktora git diye seni dinledim kuzmmm
kum falan değilmiş idrar da aşırı enfeksiyon varmış.
doktor dedi ki hamileysen bu ilaçları vermeyim bebeğe zararlı dedi
bende yok dedim
şüpheleniyorsan da vermeyim dedi
bende şüphelenmiyorum dedim ama nerden anlayabilirim şu an hamile olup olmadığımı daha adetim biteli 2 hafta oldu
merve neden geceleri geliyor bengicim
bilmemki canım gece takılıyo oda bis gibi topiğeecanım benim eğer korunmuyosan gitmişken ultrasondan baktıraydın yumurtalarınada bari yumurtlama olup olmadığına göre kullanaydın çünkü hamile kalırsan bebeğe zarar verir bende bu ay doktora 14.günümde gittiğimde biraz akıntım var ve daha 1 hafta 10 gün yumurtlama gözükmüyo diye fitili verdiydide öyle kullandım oyüzden canım yumurtlamana baktırsaydın bi ne durumda diye eğer çoktan yumurtladıysan oda tuttuysa sakıncalı olacaktır. ama daha yumurtlamadıysan korun derim ben bu ay ilacı kullanabilmek için takip ediyomuydun sen bu arada yumurtlamanı? :26:
papoştan haber yokben geldımmm
paposdan haber yokmu yahuu:44::44:
çok sağol yeter ablacım Allah razı olsun.bebeğim geçmiş olsunnnnn dr SANA ŞUNU DEMKE İSTEMİŞTİR TÜP BEBEK BÖLÜMÜ VE İNFERTİLİTE AYNI BÖLÜMDE OLUYOR (yani iç içe)bütün bu yumurta takibi aşılama tüp bebek hepsi infertilite ve tüp bebek bölümünde yapıldığı için bunu kast etmek istemiştir
nazo hergün geliyor aslında ama denk gelemediniz demekki.canım nerelerdesnnnn senle kaç zamndır denk gelemiyoruz
Eki Görüntüle 365004 inşşşşşşşşşşş böyle olursunnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 365004 Eki Görüntüle 365004
evet kaçtı heykes herzamanki gibim bi ben varım topiktee bu gidişle topiği üstüme yapıcam sahibinden çok ben bulunuyom burdaanaaptında yordun kız kocişini bakiim hee?
yok annem seni beğenmemmi hiççç cimcimem benimmmmmm.bencede kıs doğru düzgün çalışmıyoz bile totomuzu kaldırıpta olmaması normal hemen ne tüp bebeği diyeydindu bismilllah bence başka doktorada görün canım sen bebiş için ne bozuyon kız moralini bunda üzülcek ne var ayrıca ben varım ya len topiktee beni beğenmiyomusun seen
woaaaaaaawwwwwwww avatara bakkkkkkkbengü buldum seni
ya bacılar bende 2 ci çocuk için beklicem bakalım
nezaman olacak
doktor şimdi yasak
daha sonra tedavini ol bakalım ne sonuç çıkacak dedi
hem kilo da vermem şart bu kiloyla hamile kalırsam çatlarım
yok be kuzum nasıl olsa çalşma yapmıyoruz diye takip etmiyorum.
bi de "bu kadar zamandır tutmaış bu ay mı tutacak" düşüncesi geliyor insanın aklına.
ama bilemeyiz tabii Allah bilir
bide yanımda görümcemde vardı bebekimizin olmadığını söylemiyoruz ya
doktora bişey diyemedim
kız sen yarım saattir niye cevap yazmıyon uyudun sandım
papoştan haber yok
çok sağol yeter ablacım Allah razı olsun.
aslında evet benimde aklıma öyle geldi. sanırım onu demek istedi doktor. ama kadını sevmedim ya o yüzden dedikleri battı bana
zaten yanlış teşhis koymuş.
az önce doktordan geldik kum falan dökmüyormuşum
idrar da aşırı enfeksiyon çıktı
nazo hergün geliyor aslında ama denk gelemediniz demekki.
nazooooooo kızzzzzzzzz
abovvvvvvvvvvvvvvvvvv inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninle bi gün Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ne gidelim
diymi insan eşinin tarafına bişeyde diyemiyo bende onlardan tarafa pko var bende falan dimedim zaten laf söz olmasın diyee :26: daha yolun başındayız zaten nasılsa şimdilik sorun yok oyüzden
bencede gidelimde üstüme yap sen topiği en iyisiitopiğin muhtarı gibim hissediyom kendimi artıkın yaa senden çok ben burdayım kim geldi kim gitti kim ne dedi benden soruluyo artıkın
yok annem seni beğenmemmi hiççç cimcimem benimmmmmm.
aslında haklısın totomuzu kaldırıp önem verdiğimiz yokki çocuk olsun
sağol kuzummmmmmm
woaaaaaaawwwwwwww avatara bakkkkkkkdevamı yokmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?