azmış kudurmuştan betermiş demiiiikız bu gebelik bende ters tepki yaptı çok tuhaf bişey oldum ben yawwwwwww...
bulantılarla aram iyi sayılır 1-2 gün fenaydım ama şimdi süperim hiç bulantım yok bile diyebilirim....
hiiiiiiiiiiiama tiyzesiii sen ona nasıl kıyıcanki o daha mini mini minicik fasulyeden bile küççük bir kuş...ben biliyom sen kıyamazsın ona kızzzzzzzzz....sen onu döfersen o da inşallah olunca senin bebişinin totosuna totosuna vurar
yahat değilim ben koçişim istiyoyum bikerem
Wiiyyy fanteziye bakk yavriiiiimmakmış akmış baksana en son 6 gün olmuş sil sen bi ağzının suyunuuubisim 3 gün oldu dün küsdük ya kocişimle eyken yolladım yatmaya sabah eyken kalkmış gel geceki yapamadığımıs işimisi halledelim diyo bana yaa delü manyak de get didim sabah sabah aç kayna bide heç sevmem vallaa öyle şeyleri aç ayı oynamas hesaabı hiç gelemem öyle şeylere yav kıs ne olcak saçmalamasanaa onun için halvt yapılmasmıı düşük riski olan gebeliklerde ilk 3 ay yasaklıyolar sadecenee
Alev deme kız yersin fırçayı
Ya bizde kendimize göre haklıyız onlarda kendine göre haklı işte canım
Hiç sorma bende öyle düşnüyorum hep yalnız hep yalnız
Nereye kadar uff hayırlısı
Bebemiz olsa bitane onun karnını doyururuz altını değiştirirz onunla oyun oynarız ninniler söylerek uyutmaya çalışırız
İnşalllahhhh inşallaholcek olcek inşallaaah tez zamanda olcek canım benimbiylikte büyütüyüs artıkın :124: dimi yaa onlarla ilgilenirdik hiç diilsede zaman geçeydii :26:
azmış kudurmuştan betermiş demiiiikız bu gebelik bende ters tepki yaptı çok tuhaf bişey oldum ben yawwwwwww...
bulantılarla aram iyi sayılır 1-2 gün fenaydım ama şimdi süperim hiç bulantım yok bile diyebilirim....
eheheh sen hamişken isteğin arttıysa kocişin senin sıpayı kaynından eksik etmez bilesiinne güsel maaşallah rahat bi hamilelik geçiriyon oh ne güsel darısı başımıza artıkın
Wiiyyy fanteziye bakk yavriiiiimmsabah sabah
Uhhh uhh ohhh ohhh
Kız ben pinpirkliyim işte bide canım hiç istemiyor ya
Cinsellik istemiyorum sadece masumca sarılsın saçımı okşasın
Bu sıralar o moddayım
Dikkat dikkat aşağıdaki elmur adlı üyemiz
Sizde buyurmazmısınız sohbetimize:)
Blue kaçtı valla acaba midesi mi bulandı garibimin:26:
ohoo annem sen nasıl yapcen bu isteksizlikle bebişiiiolmas öyle topaylan kendine geel süslen püslen çık kocişinin kayşısınaa hem gözü hem gönlü doysun çabucak gelsin bebişiniz benimde dün istemiyodu hiç canım adet zamanım gelmiş dahamı halvet yapiim şart diil diye uğraşmadım heç kocişi,mde benle pek ilgilenmedi diyede bi gsel küsdüm onaa sonyada o yanaşdı ben istemedim sabahda yanaşıp durdu zaten gene pas veymedim heheh yarına adet olmamış oluysam atlay üstüme heyaldee
yok kıs duruyo ya alttaavalla habiye birileri okuyup okuyup kaçıyo bu günde sevel diye biri vaydı altta iki topikte biyden konuşuyken göydüm onu tırstım benimi takip ediyo bu acaba diye baktım kimmiş diye pyofiline zayaysız çıktı
Korktun mu sen:)):
Ayy erkek oluyor ya bazıları ama anlaşılıyor ha erkek olduğu
Konuşmasından kendini ele veriyor
Sizin topik baya şey desene revaçta bugünlerde
Ay İnşallah adet olmazsın canımmm yaa kırmızıları görmezsinn
Kız yaa benim isteğim hiç yok ya görev gibi gelmeye başladı bana neler oluyorrr
Yaşlandımmı acebaa
kıs naaptım biliyonmu bugün ağzım hiç boş durmadı zaten gittim dolaptan tahin pekmez kayışımını aldım gene yiycem onu şimcik nooluyo bana yaa hiç sevmezdim ben pekmezii ama tahinle güsel oluyo doğyusu geçen gece saat 3tede yidiydim ay tıystım kendimden yoksa hamişimde oğluşummu olcaakadet dönemi ya canım tatlı istiyo işte naaparsın acıkdımda zati kocişe aldığım keçiboynuuzu pekmezini miğdeye götüymüş oluyom böylecene banada faydası vaydıy nasılsaa
Ay canım kızartılmış balık çekti yahuu:104::104::104:
Wıyyy o ne beee maşallah
Tahin pekmez karışımı mı?
Kız ağrı gelmiyor mu o sana
Düz tavana tırmanırsın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?