Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bulantı iyi derler bebeğin sağlıklı olması için.
Allah yardımcın olsun canım.
Ya sende poh gibi hormonun tavan yaptı desene

yok kıs kıyaymıyım ben sizee oooy oooy doğsunda yirim ben onuuu inşallah benimde oluyda bebişim vuyuy popişine bakaysın beğeniyley biybiyleyini baş göz ederük ben bebişleye hiç kıyamamki seninkine kıyıyım sende kocişini yanında götüreydin canım hadi bizimkiley çalışıyoda yok yanımızda sen ne geziyon peki kocişsiz başka yeyleydee

Wiiyyy fanteziye bakk yavriiiiimmsabah sabah
Uhhh uhh ohhh ohhh
Kız ben pinpirkliyim işte bide canım hiç istemiyor ya
Cinsellik istemiyorum sadece masumca sarılsın saçımı okşasın
Bu sıralar o moddayım

olcek olcek inşallaaah tez zamanda olcek canım benim biylikte büyütüyüs artıkın :124: dimi yaa onlarla ilgilenirdik hiç diilsede zaman geçeydii :26:

olcek olcek inşallaaah tez zamanda olcek canım benim biylikte büyütüyüs artıkın :124: dimi yaa onlarla ilgilenirdik hiç diilsede zaman geçeydii :26:
İnşalllahhhh inşallah
Ya ama hayali bile güzel yaa şuna bakkü
Bide gelse yuvamızı şenlendirsee uff

eheheh sen hamişken isteğin arttıysa kocişin senin sıpayı kaynından eksik etmez bilesiin ne güsel maaşallah rahat bi hamilelik geçiriyon oh ne güsel darısı başımıza artıkın

Dikkat dikkat aşağıdaki elmur adlı üyemiz
Sizde buyurmazmısınız sohbetimize:)

Wiiyyy fanteziye bakk yavriiiiimmsabah sabah
Uhhh uhh ohhh ohhh
Kız ben pinpirkliyim işte bide canım hiç istemiyor ya
Cinsellik istemiyorum sadece masumca sarılsın saçımı okşasın
Bu sıralar o moddayım

ohoo annem sen nasıl yapcen bu isteksizlikle bebişiii olmas öyle topaylan kendine geel süslen püslen çık kocişinin kayşısınaa hem gözü hem gönlü doysun çabucak gelsin bebişiniz benimde dün istemiyodu hiç canım adet zamanım gelmiş dahamı halvet yapiim şart diil diye uğraşmadım heç kocişi,mde benle pek ilgilenmedi diyede bi gsel küsdüm onaa sonyada o yanaşdı ben istemedim sabahda yanaşıp durdu zaten gene pas veymedim heheh yarına adet olmamış oluysam atlay üstüme heyaldee

Blue kaçtı valla acaba midesi mi bulandı garibimin:26:

Dikkat dikkat aşağıdaki elmur adlı üyemiz
Sizde buyurmazmısınız sohbetimize:)

Blue kaçtı valla acaba midesi mi bulandı garibimin:26:

yok kıs duruyo ya alttaa valla habiye birileri okuyup okuyup kaçıyo bu günde sevel diye biri vaydı altta iki topikte biyden konuşuyken göydüm onu tırstım benimi takip ediyo bu acaba diye baktım kimmiş diye pyofiline zayaysız çıktı

Ay İnşallah adet olmazsın canımmm yaa kırmızıları görmezsinn
Kız yaa benim isteğim hiç yok ya görev gibi gelmeye başladı bana neler oluyorrr
Yaşlandımmı acebaa

Korktun mu sen:)):
Ayy erkek oluyor ya bazıları ama anlaşılıyor ha erkek olduğu
Konuşmasından kendini ele veriyor
Sizin topik baya şey desene revaçta bugünlerde

kıs naaptım biliyonmu bugün ağzım hiç boş durmadı zaten gittim dolaptan tahin pekmez kayışımını aldım gene yiycem onu şimcik nooluyo bana yaa hiç sevmezdim ben pekmezii ama tahinle güsel oluyo doğyusu geçen gece saat 3tede yidiydim ay tıystım kendimden yoksa hamişimde oğluşummu olcaak adet dönemi ya canım tatlı istiyo işte naaparsın acıkdımda zati kocişe aldığım keçiboynuuzu pekmezini miğdeye götüymüş oluyom böylecene banada faydası vaydıy nasılsaa

Ay canım kızartılmış balık çekti yahuu:104::104::104:

Korktun mu sen:)):
Ayy erkek oluyor ya bazıları ama anlaşılıyor ha erkek olduğu
Konuşmasından kendini ele veriyor
Sizin topik baya şey desene revaçta bugünlerde

Ay İnşallah adet olmazsın canımmm yaa kırmızıları görmezsinn
Kız yaa benim isteğim hiç yok ya görev gibi gelmeye başladı bana neler oluyorrr
Yaşlandımmı acebaa

evet maaşallah gelenimis çok gelende bidaa vas geçemiyo zaten ay inşallah bakalım canım kısmet ama çok umutlandırmak istemiyom kendimi gene gelir nasılsa adetşm diyee testte yapmadım oyüsden bu arada 22.günümde yumurtladıysam hayla çıkmas dimi testte gebelik? :18:

Wıyyy o ne beee maşallah
Tahin pekmez karışımı mı?
Kız ağrı gelmiyor mu o sana
Düz tavana tırmanırsın valla

Wıyyy o ne beee maşallah
Tahin pekmez karışımı mı?
Kız ağrı gelmiyor mu o sana
Düz tavana tırmanırsın valla

vallaa henüz öyle bi etkisi olmadı bana hiç ama heyife oluyoduy heyaldee çünkü hey sabah tahin pekmes polenli bal yediriyom ona her kahvaltıdan sonrada yatmak için yatağa girdiğimizde sulanıp duruyo zaten bana kusum muayyen zamanı olunca heç ağır falan gelmedi valla çokda güsel hem tavsiye ederim ince ekmekli yiyom kız zaten sade yiyememki öylee içimi kıyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…