aaa neden seninki geç oluyop kuzum 14 nisana yazak barim
BENİM KOCİŞ GELİYORMUŞ SOFRAYI HAZIRLAYAYIM . barbunya ve pirinç pilavı yaptım bide ezogelin çorba buyurun birlikte yiyelim
inşallah gelir kuzum yaaaaa çok kararlı olduğunu hissettim o yüzden sildim ama o alınmaz merak etmee sever beni hemde çokkkk
biliyosun kafamıza patlatmayı çok sever oama eminim beebişi tutunca gelecek
yok yavrum hiç aklıma başka bişi gelmedi senin ne yoğunluğun var bu kadar özlüyoruz seniiiii
merak etme hele bebişi tutunsun o moralle bak nasıl geliyor ohhhhinşallah kuzum ne güzel beni kızdırıyodu bende onun yapyaklayını yolup ne güzel bebişim bu ay olcak olmıycak falı bakcaktım ama yaa dahaabende inanıyorum tutuncağına bizi habersiz bırakmasa bari
ohh canım ya listeden cıkartırsınız diye korktum oyuzden dedim...valla başakcım annemdeyim tatile geldim fazla nete girmiyorum tedavi oncesi moral depoluyorum...
hoş geldin canım benim nasılsın?selam kızlar nasılsınız...annemde oldugum icin fazla giremiyorum başakcım yanlış anlama olurmu
ay ilahi yaa çok canın azmış vallaa çıt kırıldım seniihayır kız cadaloz sadece seni gördüğüm için değilalemsin haaaaaaa
hastaydım zati bide parmakım ın canı yandı o yüzdedn dedim
canım çok kıymetli benim
zaten eşim işten koştur koştur geldi baktı parmağıma minnacık bi şiş biraz kızarıklık adam şaşırdıbunun için mi geldim ben diye
napiyim korktum
BENİM KOCİŞ GELİYORMUŞ SOFRAYI HAZIRLAYAYIM . barbunya ve pirinç pilavı yaptım bide ezogelin çorba buyurun birlikte yiyelim
bencede kocişin evdeymiş gelipte naapalım olmadığı zaman geliriz artıkın bugün bana buyurun hanımlar kocişim nöbetöi gene ama dünden bi makayna kaldı valla ama siz gelin istediğiniz yaparıs mam olayakneyse yaa ben gidiimde yarına mama falan yapiim sobamı yakiim bıcıda yaparım dahaa au ne çok işim vaymış temizlikte yapmadım zaten tembelliğim üstümde ya bu aralar ay yarına ne yemek yapsamki acabaa yoksa böyek kısıy falanmı yapsamki yemek yerinee?:26:
hoş geldin canım benim nasılsın?
ay ilahi yaa çok canın azmış vallaa çıt kırıldım senii
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...valla bana bi makarnada yeter bayılırım makarnaya :))ooo canım baya işin varmış kolay gelsin sana görüşmek üzre...hoş geldin canım benim nasılsın?
ay ilahi yaa çok canın azmış vallaa çıt kırıldım senii
bencede kocişin evdeymiş gelipte naapalım olmadığı zaman geliriz artıkın bugün bana buyurun hanımlar kocişim nöbetöi gene ama dünden bi makayna kaldı valla ama siz gelin istediğiniz yaparıs mam olayakneyse yaa ben gidiimde yarına mama falan yapiim sobamı yakiim bıcıda yaparım dahaa au ne çok işim vaymış temizlikte yapmadım zaten tembelliğim üstümde ya bu aralar ay yarına ne yemek yapsamki acabaa yoksa böyek kısıy falanmı yapsamki yemek yerinee?:26:
merak etme hele bebişi tutunsun o moralle bak nasıl geliyor ohhhh
depola annem moral çok önemli
arada gelyosun tatlım listeden neden silinesin
hem hatırlıyorlan bi ara senin moralin bozuktu uzun süre gelmedin ama geleceğini biliyordum silmedim:13:
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...valla bana bi makarnada yeter bayılırım makarnaya :))ooo canım baya işin varmış kolay gelsin sana görüşmek üzre...
evet canım biliyorum ama bu sefer bişey demedim ya o yüzden demiştim ama ik, gün sonra evimdeyim inş bol bol görüşürüz özlüyorum sizleri
yok kız gün mü yapıyosun sankim sulu sulu yemekler yap kocişine bu soğuk havlarda iyi olur
tembellik etme kaldır totonuuu güzel memekler döktür eminim çok marifetli bi hatunsundurrrr
bi makarnayla çağırma bizi başka bi gün gelirik istediğimizi yapcan amaaaaa
evde müsait olabiliyomusun tatlım rahat rahat gündüzleri takılırm ısın burda
sorma kız hastanede
kırılmış gibi sardılar içim rahat etti
bilmediğim yemek pasta ypok canım zaten ama herif maaşallah çok yemek seçiyoo pilav karnıbahar brokoli bamyaa vs bissürü şey seçiyo valla ne yemek yapcağımı şaşırıyom resmen ne yapsamki kız aklıma gelmedi bugün bişii kıs hep yemek sıkıyo insanı arada değişiklik yapıyom bende pizza börek çörek yanınada salata türüyle kek falan? değişiklik olsun maksat yaa
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...valla bana bi makarnada yeter bayılırım makarnaya :))ooo canım baya işin varmış kolay gelsin sana görüşmek üzre...
evet canım biliyorum ama bu sefer bişey demedim ya o yüzden demiştim ama ik, gün sonra evimdeyim inş bol bol görüşürüz özlüyorum sizleri
evet canım akşama kadar tekim evde işim olmadıgı zman rahat rahat girebiliyorum ama topikte kimse olmayınca yazmıyorum tatlım...
senin koca da fastfood türleri m yiyor benim ki gibim
yoo yemeğide sever kahvaltı türünüde pasta türünüde salata türünüde hamurişinide karışık yaani bende genelde habire değişik şeyler yaparım kocişimeyarınada yemekle uğraşasım yok hiç buzluğuma baş vurayım diyom yapıp attığım böreklerden falan yaparım salata yaparım bide yanına portakallı kekimdende yaparım belkim seviyo kocişim önce gidem salatanın soğanını sarımsağını çekiyim robottan kısırın sosunu hazırlayım yeşilliklerini yıokayım sonrada kekimi çırpıp atem fırına dooğru bıcıya evet evet öyle yapem hadi ben kaçar işlerimi halledip gelirim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?