Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

BENİM KOCİŞ GELİYORMUŞ SOFRAYI HAZIRLAYAYIM . barbunya ve pirinç pilavı yaptım bide ezogelin çorba buyurun birlikte yiyelim

kocişin varmışş bu akşam olmaz başka akşam sen kocişi postala öle gelekafiyet olsun tatlımmmmm ellerine sağlık

inşallah gelir kuzum yaaaaa çok kararlı olduğunu hissettim o yüzden sildim ama o alınmaz merak etmee sever beni hemde çokkkk

biliyosun kafamıza patlatmayı çok sever o ama eminim beebişi tutunca gelecek

inşallah kuzum ne güzel beni kızdırıyodu bende onun yapyaklayını yolup ne güzel bebişim bu ay olcak olmıycak falı bakcaktım ama yaa dahaa bende inanıyorum tutuncağına bizi habersiz bırakmasa bari

yok yavrum hiç aklıma başka bişi gelmedi senin ne yoğunluğun var bu kadar özlüyoruz seniiiii

ohh canım ya listeden cıkartırsınız diye korktum oyuzden dedim...valla başakcım annemdeyim tatile geldim fazla nete girmiyorum tedavi oncesi moral depoluyorum...

inşallah kuzum ne güzel beni kızdırıyodu bende onun yapyaklayını yolup ne güzel bebişim bu ay olcak olmıycak falı bakcaktım ama yaa dahaa bende inanıyorum tutuncağına bizi habersiz bırakmasa bari
merak etme hele bebişi tutunsun o moralle bak nasıl geliyor ohhhh
ohh canım ya listeden cıkartırsınız diye korktum oyuzden dedim...valla başakcım annemdeyim tatile geldim fazla nete girmiyorum tedavi oncesi moral depoluyorum...

depola annem moral çok önemli

arada gelyosun tatlım listeden neden silinesin

hem hatırlıyorlan bi ara senin moralin bozuktu uzun süre gelmedin ama geleceğini biliyordum silmedim:13:

selam kızlar nasılsınız...annemde oldugum icin fazla giremiyorum başakcım yanlış anlama olurmu
hoş geldin canım benim nasılsın?
ay ilahi yaa çok canın azmış vallaa çıt kırıldım senii

BENİM KOCİŞ GELİYORMUŞ SOFRAYI HAZIRLAYAYIM . barbunya ve pirinç pilavı yaptım bide ezogelin çorba buyurun birlikte yiyelim

bencede kocişin evdeymiş gelipte naapalım olmadığı zaman geliriz artıkın bugün bana buyurun hanımlar kocişim nöbetöi gene ama dünden bi makayna kaldı valla ama siz gelin istediğiniz yaparıs mam olayak neyse yaa ben gidiimde yarına mama falan yapiim sobamı yakiim bıcıda yaparım dahaa au ne çok işim vaymış temizlikte yapmadım zaten tembelliğim üstümde ya bu aralar ay yarına ne yemek yapsamki acabaa yoksa böyek kısıy falanmı yapsamki yemek yerinee?:26:

Son düzenleme:
ksel niye çıktı yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

yok kız gün mü yapıyosun sankim sulu sulu yemekler yap kocişine bu soğuk havlarda iyi olur

tembellik etme kaldır totonuuu güzel memekler döktür eminim çok marifetli bi hatunsundurrrr

bi makarnayla çağırma bizi başka bi gün gelirik istediğimizi yapcan amaaaaa

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...valla bana bi makarnada yeter bayılırım makarnaya :))ooo canım baya işin varmış kolay gelsin sana görüşmek üzre...

evet canım biliyorum ama bu sefer bişey demedim ya o yüzden demiştim ama ik, gün sonra evimdeyim inş bol bol görüşürüz özlüyorum sizleri

evde müsait olabiliyomusun tatlım rahat rahat gündüzleri takılırm ısın burda

bilmediğim yemek pasta ypok canım zaten ama herif maaşallah çok yemek seçiyoo pilav karnıbahar brokoli bamyaa vs bissürü şey seçiyo valla ne yemek yapcağımı şaşırıyom resmen ne yapsamki kız aklıma gelmedi bugün bişii kıs hep yemek sıkıyo insanı arada değişiklik yapıyom bende pizza börek çörek yanınada salata türüyle kek falan? değişiklik olsun maksat yaa

senin koca da fastfood türleri m yiyor benim ki gibim

bende çok güsel yaparım zati makarnayı kız kocişim makarna hastası yaa yemeklerin yanına mecburen soslusunu yoğurtlusu falan pek sever pilav yemiyo bende ya bulgur plavı yapıyom yada genelde böyle makarna yoksa ah bi pilav sevse ne çeşitlerini biliyom ben onun helede makbuyi çok güzel yaparım yaa

evet canım akşama kadar tekim evde işim olmadıgı zman rahat rahat girebiliyorum ama topikte kimse olmayınca yazmıyorum tatlım...

akşamları nda gelsen aslında daha iyi olur burda sohbet akşamları daah çok oluyor

senin koca da fastfood türleri m yiyor benim ki gibim

yoo yemeğide sever kahvaltı türünüde pasta türünüde salata türünüde hamurişinide karışık yaani bende genelde habire değişik şeyler yaparım kocişime yarınada yemekle uğraşasım yok hiç buzluğuma baş vurayım diyom yapıp attığım böreklerden falan yaparım salata yaparım bide yanına portakallı kekimdende yaparım belkim seviyo kocişim önce gidem salatanın soğanını sarımsağını çekiyim robottan kısırın sosunu hazırlayım yeşilliklerini yıokayım sonrada kekimi çırpıp atem fırına dooğru bıcıya evet evet öyle yapem hadi ben kaçar işlerimi halledip gelirim gene

tamam tatlım akşam gelirsin bu arada bişi sorcam buzluğa attığın yiyecekler çıkardığında yeni gibi oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…