Hayırlı geceler selamunaleyküm
ediyim dimi bazen diyom soğan kürümü yapsam diye sonya cayıyom hemen incir daha işime geliyo kokusu yok elde ağızda koku yapmıyo soğan kibim iyi etmişsin kuzum meyvişim bana kızmaz zaten sevey beni oo ne bilem yanlış sölemişim işte yaa alla allaaaay inşallah canım yaa benim çok ümidim yok gibim sanki amaa olsada düşcekmiş gibim geliyo çok koykuyom ben yaa bide öyle düşük habeyleyini falan duydukça iyice koynuyo insan yaa :18:
yok annem niye düşsün beeee hiç bişi olmaz kuzum öyle düşünme
herşey inançla ilgili tatlım önce olacağına inanacaksın millet çatır çatır düşürmeden doğuruyor sen neden doğurmıycakmşın
sana söylüyom ama benmde saenden farkım yok insan başkasına çok iyi akıl veriyor
Hoşbulduk minnoşum beniiiimm bebeğimm tatlım nasılsın günün nasıl geçti ben gene gezmedeydim:)aa hoş geldin kuzucum benim nasılsıın? nerelerdeydin kuzum gözül yollarda kaldıı
Valla tam gece kuşuyumaleyküm selammmmmmgece kuşuuuuuuuuuuuu erken saatte neden gelmiyon
yaa pkolularda düşük riski daha yüksek oluyo diye biliyomda been oyüzden çok korkuyoom hem gebe kalması zor hem hem içimizde tutması haa nasıl iştir anlamadım :26: tabi orası allahın bileceği iş allıhım herşeyin iyisini bilir allahım sen bebişlerimizi tez zamanda ver ve kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbiim bizi evlat acısıyla sınama noolur
Sen yaparsın korkuyorum sendnkız merviiş bi selam verdin kayboldun kız nereye gittiin? gel çabuk yoksam seni dizime yatıyıy dötünü pataklarım haa
Hoşbulduk minnoşum beniiiimm bebeğimm tatlım nasılsın günün nasıl geçti ben gene gezmedeydim:)
Valla tam gece kuşuyumaslında geliyorum bazen erken saatte ama kimse olmuyor
Nasılsınız efendim iyi misinz:)saygılar bizden
Ya gülüm bak çıkar artık şu düşük şeysini aklından ulee kızacam ha sana
Bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş
Tövbe de dilinle zikretme lütfen bak dilek kapın açık olur o an
Güzel düşünn yaa.hani bu kadar pkolu var sor kaç tanesi düşük yapmış
Genlerinde sorun yoksa
kız bi göründün sonra nereye kayboldun az daha pataklayacaktım seni haaşaka bebeğim kıyarmıyım sana hiç
tövbe tövbee allahım sen affet sakına onu dilek sanıpda gerçekleştirmeetamam tamam demiycem bidaa inşallah femem yaani :18: yaa naapiim heykes kötü olayını paylaşıyo ya etkileniyo insan ister istemeez :26:
Hee kıyamazsın sen bana biliyom benn
one kız dalga geçey gibiim dimişsiinkıyamam tabii ilk gözağrımsın sen benim
Hoşbulduk minnoşum beniiiimm bebeğimm tatlım nasılsın günün nasıl geçti ben gene gezmedeydim:)
Valla tam gece kuşuyumaslında geliyorum bazen erken saatte ama kimse olmuyor
Nasılsınız efendim iyi misinz:)saygılar bizden
bengicim pko olayını bi anlatırmısın bana aslında biliyorum ama bende mi pkoluyum onu anlayamadım.
bak bende sadece yumyurtlama sorunu var
adet düzensizliği gecikmesi falan asla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?