kislarrrrrr ben geldimmmm nasilsiniz bakalimmmm..bengisu naptin cnmm hastanede
bence de mıhtar nede olsaSorma anacımm yaa masraflar benden dedim ama yok banane
Bengi ödesin yaa
kız yumurtanın beyazı deyip geçemiyosun zarın altındaki kısım diyorum cadıkız şuna kısaca yumurtanın beyazı desenee e biz ne dedik bizde aynını dediik
hoş geldin tatlım nabr neden hiç ziyarete gelmedin topikimiselamlar topiginizi bayagi hareketliymis ya
bence de mıhtar nede olsa
kız yumurtanın beyazı deyip geçemiyosun zarın altındaki kısım diyorum cadı
hoş geldin tatlım nabr neden hiç ziyarete gelmedin topikimi
benimki o kadar eğlenceli olmasa da eve bende çıkıyorum tatlım ben çıkıp ankaraya gideceğim.anamm basakdami isten cikiooo ohhh cifte kutlama var desenize benimde c.tesi son ev hanimi olcem gunler yapcemm :)))
zaten o zar altındaki kısım iz kalamsını engelermiş. sen sadece beyazınımı sürdün yoksa zarın altındakinimibenım halan elım acıyooo
bardakda su elım cıkartamıyomm yaa basak dedıgınmı yaptm gecmedı yaa
Oooooo kimleeeer gelmiiiş kimleeeer gelmiiişşşşş nazemir gelmiiiiş başak gelmiiiş tüm kaçaklar burdaa hoşgeldiniz kızlaaarrrrBen geldiiiim selam kızlar nabersiniz
la merve sana yaziyommmm yazdiklarim gelmiyor mu :26:
ay bu topigin senin oldugunu bilmiyordum ki ben seni bekar saniyordum
Yzdıkların geliyo ama çevrimdışısın ben sana yazoyorum geliyımu
Oooooo kimleeeer gelmiiiş kimleeeer gelmiiişşşşş nazemir gelmiiiiş başak gelmiiiş tüm kaçaklar burdaa hoşgeldiniz kızlaaarrrrBen geldiiiim selam kızlar nabersiniz
hoşgeldin canım bengisu küstü bize cevap vermiyor
gelemiyorum kuzucum yaa misafirler gitmedi her akşam yukardayım çıkmasam nerde diye soruyolar offfffff
popüler olmak çok zorrrrrr
benimki o kadar eğlenceli olmasa da eve bende çıkıyorum tatlım ben çıkıp ankaraya gideceğim.
senin adına da çok sevndm oleyyyyyyyy biras kal dediler mi.
zaten o zar altındaki kısım iz kalamsını engelermiş. sen sadece beyazınımı sürdün yoksa zarın altındakinimi
kuzum çok geçmiş olsun çokmu yandı
benım halan elım acıyooo
bardakda su elım cıkartamıyomm yaa basak dedıgınmı yaptm gecmedı yaa
buarad bengusu kusmussun annem benım haberım yoktuu hastaenye gtcegndee sonuc nee
evet elimi pöertlettim kuzum canım çok yanıyokahretsinnnnnnnn diyosunnnn..zilmiş..eeee gelin olmak kolaymıııgeçmiş olsun elinimi şişirdin sen
hoşbuldum canım sen hoşgeldin
hem ben hergün burdayım sadece dün eşim izinliydi fazla takılamadım
nasılsın moraller iyimi
benimki o kadar eğlenceli olmasa da eve bende çıkıyorum tatlım ben çıkıp ankaraya gideceğim.
senin adına da çok sevndm oleyyyyyyyy biras kal dediler mi.
zaten o zar altındaki kısım iz kalamsını engelermiş. sen sadece beyazınımı sürdün yoksa zarın altındakinimi
kuzum çok geçmiş olsun çokmu yandı
beyazını surdum y gemedıı 4 sat olck yanırm sudan cıkartgım annn aglayacak gıbıyımm
gelmiyor yaw sen cevrimdisi oldun simcik :44::44:
Eline ne oldu kız kaynanan mı ısırdı yoksaevet elimi pöertlettim kuzum canım çok yanıyo
sen nasılsınnnnnnn annemmmmmmm işten ne vakit çıkıyonnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?