Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dediler cnm hatta 1 ay kalmam gerekiomusda zor durumda birakmisimda vs vs iste..hayrola ne ankarasi kiss

sözleşme imzalamadın yaaaaaa kimse tutamaz seni orda zorla

için rahatlamştır.

ailemin yanına gidicem tatlım kafa dinlemeye

ama canımın yarısı burda kalıcak bizi bu hale sokanlar utansın

dememm kimsecıklere yaaaaa

canım inş bebek vardr benm anlmdmmm sen adet goryonmu suannnn

bende giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum geç saatlerde tekrar açıyorum 11 den sonra sende ozaman uyumuş oluyosun genelde
inşallah hamile kalıp doğurup ev hatunu olursun

Eline ne oldu kız kaynanan mı ısırdı yoksa

yok kız hele bi ısırsın totosunu koparırım valla

gerçi yine kaynananın katkısı oldu makineye tıklım tıklım çamaşır doldurmuş çıkaramadım

öyle zorlandıö kii parmağımımda lif ezilmesi olmş
rım vardı onlar
ama çamaşırlarıı çıkardımdi çamaşırla

uğraşmazdım o kadar ama kendi çamaşırlarımı atacaktım o yüzden inat ettim

bence de mıhtar nede olsa

kız yumurtanın beyazı deyip geçemiyosun zarın altındaki kısım diyorum cadı

hoş geldin tatlım nabr neden hiç ziyarete gelmedin topikimi
zarın altındaki beyazı olmuyomu leeyn bende bi yerde okumuştum yumurtanın beyazın mikseyle çırpın iyice köpük köpük olunca öyle sürün diyoduu

bak göy ne vaysa bende vay ben hep buydayıım bu topiğin muhtarıyıım :124:

beyazını surdum y gemedıı 4 sat olck yanırm sudan cıkartgım annn aglayacak gıbıyımm
sana nolduuuuuuuuuu hayırdır inşallah kızlaar nazarmı değiyo topikimize yoksammm:18::18::18:

ooo hadi bakalım yeni bi sonuç daha bekliyoruz desene inşallahhhh iyi bişey çıkar hsg de yarın kutlama yaparız burdaaa

evet elimi pöertlettim kuzum canım çok yanıyo

sen nasılsınnnnnnn annemmmmmmm işten ne vakit çıkıyonnnnn
kıyamaaaaammmmm yazık sanaaaa geçmiş olsunnn ben olsam hiç kalkmadan yatardımm iş filanda yapmazdım fırsatı değerlendir bari kıııızzzz

bence de mıhtar nede olsa

kız yumurtanın beyazı deyip geçemiyosun zarın altındaki kısım diyorum cadı

hoş geldin tatlım nabr neden hiç ziyarete gelmedin topikimi
zarın altındaki beyazı olmuyomu leeyn bende bi yerde okumuştum yumurtanın beyazın mikseyle çırpın iyice köpük köpük olunca öyle sürün diyoduu

bak göy ne vaysa bende vay ben hep buydayıım bu topiğin muhtarıyıım :124:

sözleşme imzalamadın yaaaaaa kimse tutamaz seni orda zorla

için rahatlamştır.

ailemin yanına gidicem tatlım kafa dinlemeye

ama canımın yarısı burda kalıcak bizi bu hale sokanlar utansın

sozlesmemiz var ama ole bisi yazmio sanirim amann sonucta kabul ettiler gerisi bos senin canini kim sıktı kuzucum ..caninin yarisini biraktiracak kadar..

Ahh canım benim yaa geçmiş olsun dikkat et anam
İnat uğruna gümbürtüye gideceksin yavrimmm

bende giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum geç saatlerde tekrar açıyorum 11 den sonra sende ozaman uyumuş oluyosun genelde
inşallah hamile kalıp doğurup ev hatunu olursun
ayy evet canım yaaa ben bugün sanırım 11 i de bekleyemiycem çok uykum var havalardanmıdır nedir..başak kız burda hava bozdu haberin olsun kapkaranlık artık dışarısı

tamammmm oy birliğiyle seni muhtaaar seçelim o zaamnnn, bunu en çok sen hakediyosun canımmmm

dememm kimsecıklere yaaaaa

canım inş bebek vardr benm anlmdmmm sen adet goryonmu suannnn

evet canım dün sabaha karşı geldi ama bikaç damla geldi gün boyunca incir kürü içtiğim halde üsteliik içince bugün gene biraz arttıda baktım dün geceden bu yana toplamda küçük bi elma büyüklüğünde falan gelmiş 2.günümdede az yaani gidip bi idrar testi yapasım var valla yaa ama yarın kan testinin sonucunu öğrenirim nasılsa diye yapmıyom bakalım şimdilik :26: yaa sizce ben bu şüpheyle incir kürünü içmekle doğrumu yapıyom yaa :18: bişii olmaz dimi bebiş vaysadaa kanımı çoğalttı ya koykuyom şimdide bişii olurmuki diyee :18::18::18:

yarin guzel sonuclar verirsin insallah cnm..hala incir kuru yapiomusun sen ya? bebis varsa zararli falanmiymis

ebett bugun hep yagmurr yagdıı burdaaa

tatlım adet günün gelmişti dimi??? üstüne görmede tam kırmızı gelmez diye biliyorum ben leke gibi olur öylemi sendede???

sanmıyom ama inşallah canım yaa acaba doktora gitmedende sonucu yarın ben 4 gibi arasam hastaneyi öğrenebilirmiyimki yaa söylerlermi acaba yaa? :26:

cnm ıns bebektr benımde aynı ole olduu kan bakılrdı yoktu bebıs snnda trıotı cıktı ılac kulamynca adet damla damla gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…