dediler cnm hatta 1 ay kalmam gerekiomusda zor durumda birakmisimda vs vs iste..hayrola ne ankarasi kiss
Kız bi aç kapa yap hele yada bei sil baştan ekle beni bu sefe rolacak inş:):):)
hadi haberin yokmuş sana söyliim ama söyleme sakın diğerlerineeyaa kociş bugün işten eve 2de gelebildi garibim yaa mama yiyip hemen 2 buçuk 3te falan çıktık evden önce devlet hastanesine gittik muayene dolmuş sonra başka bi özele gittik ordada randevuluymuş en son başka bi özele gittikte 4buçuk gibi muayeene olabildim sonunda yaa doktor gebelik gözükmüyo şimdilik dedi ama yinede kan testi istedi betahcgme bakılcakmış yarın akşama sonucu anca çıkarmış kan verdim gittimde eşimdende speymen testi istedi ama saat 5e geliyodu onunkini veremedik sadnırım peyşembe bidaa ditces bu arada kasıklarıma ağrı giriyo haylaa adetimde çoğalmadı incir kürü içtiğim haldee ondan şüphelendim ya bende zaten üstünemi gördüm acaba diyee sol kasığım ağrıyo yaa haylaa incir suyuda içiyom ya kanama biraz artıyı ya hamişsem sorun olmaz inşallah yaa
bende hoşbuldum cnmne bileyim akşamları geliyorum bikaçgündür belinay ve bengisu burda oluyo sadece iyim bende işle uğraşıp duruyorum öyleee bi hamile kalıp doğursamda doğum iznine ayrılsam diye bekliyorum sabırsızlıkla
Eline ne oldu kız kaynanan mı ısırdı yoksa
zarın altındaki beyazı olmuyomu leeynbence de mıhtar nede olsa
kız yumurtanın beyazı deyip geçemiyosun zarın altındaki kısım diyorum cadı
hoş geldin tatlım nabr neden hiç ziyarete gelmedin topikimi
bende hoşbuldum cnmne bileyim akşamları geliyorum bikaçgündür belinay ve bengisu burda oluyo sadece iyim bende işle uğraşıp duruyorum öyleee bi hamile kalıp doğursamda doğum iznine ayrılsam diye bekliyorum sabırsızlıkla
sana nolduuuuuuuuuu hayırdır inşallah kızlaar nazarmı değiyo topikimize yoksammm:18::18::18:beyazını surdum y gemedıı 4 sat olck yanırm sudan cıkartgım annn aglayacak gıbıyımm
ooo hadi bakalım yeni bi sonuç daha bekliyoruz desene inşallahhhh iyi bişey çıkar hsg de yarın kutlama yaparız burdaaahadi haberin yokmuş sana söyliim ama söyleme sakın diğerlerineeyaa kociş bugün işten eve 2de gelebildi garibim yaa mama yiyip hemen 2 buçuk 3te falan çıktık evden önce devlet hastanesine gittik muayene dolmuş sonra başka bi özele gittik ordada randevuluymuş en son başka bi özele gittikte 4buçuk gibi muayeene olabildim sonunda yaa doktor gebelik gözükmüyo şimdilik dedi ama yinede kan testi istedi betahcgme bakılcakmış yarın akşama sonucu anca çıkarmış kan verdim gittimde eşimdende speymen testi istedi ama saat 5e geliyodu onunkini veremedik sadnırım peyşembe bidaa ditces bu arada kasıklarıma ağrı giriyo haylaa adetimde çoğalmadı incir kürü içtiğim haldee ondan şüphelendim ya bende zaten üstünemi gördüm acaba diyee sol kasığım ağrıyo yaa haylaa incir suyuda içiyom ya kanama biraz artıyı ya hamişsem sorun olmaz inşallah yaa
kıyamaaaaammmmm yazık sanaaaa geçmiş olsunnn ben olsam hiç kalkmadan yatardımm iş filanda yapmazdım fırsatı değerlendir bari kıııızzzzevet elimi pöertlettim kuzum canım çok yanıyo
sen nasılsınnnnnnn annemmmmmmm işten ne vakit çıkıyonnnnn
zarın altındaki beyazı olmuyomu leeynbence de mıhtar nede olsa
kız yumurtanın beyazı deyip geçemiyosun zarın altındaki kısım diyorum cadı
hoş geldin tatlım nabr neden hiç ziyarete gelmedin topikimi
sözleşme imzalamadın yaaaaaa kimse tutamaz seni orda zorla
için rahatlamştır.
ailemin yanına gidicem tatlım kafa dinlemeye
ama canımın yarısı burda kalıcakbizi bu hale sokanlar utansın
aa cnm yaa nasıl yaktın yavvv Allah allahhhh hangi kenafir gözün nazarı değdi minik ellerineeeee
Ahh canım benim yaa geçmiş olsun dikkat et anamyok kızhele bi ısırsın totosunu koparırım valla
gerçi yine kaynananın katkısı oldu makineyetıklım tıklım çamaşır doldurmuş çıkaramadım
öyle zorlandıö kii parmağımımda lif ezilmesi olmş
rım vardı onlar
ama çamaşırlarıı çıkardımdi çamaşırla
uğraşmazdım o kadar ama kendi çamaşırlarımı atacaktım o yüzden inat ettim
ayy evet canım yaaa ben bugün sanırım 11 i de bekleyemiycem çok uykum var havalardanmıdır nedir..başak kız burda hava bozdu haberin olsun kapkaranlık artık dışarısıbende giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum geç saatlerde tekrar açıyorum 11 den sonra sende ozaman uyumuş oluyosun genelde
inşallah hamile kalıp doğurup ev hatunu olursun
tamammmm oy birliğiyle seni muhtaaar seçelim o zaamnnn, bunu en çok sen hakediyosun canımmmmzarın altındaki beyazı olmuyomu leeynbende bi yerde okumuştum yumurtanın beyazın mikseyle çırpın iyice köpük köpük olunca öyle sürün diyoduu
bak göy ne vaysa bende vay ben hep buydayıım bu topiğin muhtarıyıım:124:
dememm kimsecıklere yaaaaa
canım inş bebek vardr benm anlmdmmm sen adet goryonmu suannnn
hiiiiiiiiiiii börek istedim amaa ben şimdii:26::26::26:etrafdaa fesatmı yok anacımm sıgara borgı kızrtcktm tafada yaytımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi haberin yokmuş sana söyliim ama söyleme sakın diğerlerineeyaa kociş bugün işten eve 2de gelebildi garibim yaa mama yiyip hemen 2 buçuk 3te falan çıktık evden önce devlet hastanesine gittik muayene dolmuş sonra başka bi özele gittik ordada randevuluymuş en son başka bi özele gittikte 4buçuk gibi muayeene olabildim sonunda yaa doktor gebelik gözükmüyo şimdilik dedi ama yinede kan testi istedi betahcgme bakılcakmış yarın akşama sonucu anca çıkarmış kan verdim gittimde eşimdende speymen testi istedi ama saat 5e geliyodu onunkini veremedik sadnırım peyşembe bidaa ditces bu arada kasıklarıma ağrı giriyo haylaa "adetimde çoğalmadı incir kürü içtiğim haldee ondan şüphelendim ya bende zaten üstünemi gördüm acaba diyee sol kasığım ağrıyo yaa haylaa incir suyuda içiyom ya kanama biraz artıyı ya hamişsem sorun olmaz inşallah yaa
ayy evet canım yaaa ben bugün sanırım 11 i de bekleyemiycem çok uykum var havalardanmıdır nedir..başak kız burda hava bozdu haberin olsun kapkaranlık artık dışarısı
tamammmm oy birliğiyle seni muhtaaar seçelim o zaamnnn, bunu en çok sen hakediyosun canımmmm
evet canım dün sabaha karşı geldi ama bikaç damla geldi gün boyunca incir kürü içtiğim halde üsteliik içince bugün gene biraz arttıda baktım dün geceden bu yana toplamda küçük bi elma büyüklüğünde falan gelmiş 2.günümdede az yaani gidip bi idrar testi yapasım var valla yaa ama yarın kan testinin sonucunu öğrenirim nasılsa diye yapmıyom bakalım şimdilik :26: yaa sizce ben bu şüpheyle incir kürünü içmekle doğrumu yapıyom yaa :18: bişii olmaz dimi bebiş vaysadaa kanımı çoğalttı ya koykuyom şimdide bişii olurmuki diyee :18::18::18:
sana nolduuuuuuuuuu hayırdır inşallah kızlaar nazarmı değiyo topikimize yoksammm:18::18::18:
ooo hadi bakalım yeni bi sonuç daha bekliyoruz desene inşallahhhh iyi bişey çıkar hsg de yarın kutlama yaparız burdaaa
kıyamaaaaammmmm yazık sanaaaa geçmiş olsunnn ben olsam hiç kalkmadan yatardımm iş filanda yapmazdım fırsatı değerlendir bari kıııızzzz
evet canım dün sabaha karşı geldi ama bikaç damla geldi gün boyunca incir kürü içtiğim halde üsteliik içince bugün gene biraz arttıda baktım dün geceden bu yana toplamda küçük bi elma büyüklüğünde falan gelmiş 2.günümdede az yaani gidip bi idrar testi yapasım var valla yaa ama yarın kan testinin sonucunu öğrenirim nasılsa diye yapmıyom bakalım şimdilik :26: yaa sizce ben bu şüpheyle incir kürünü içmekle doğrumu yapıyom yaa :18: bişii olmaz dimi bebiş vaysadaa kanımı çoğalttı ya koykuyom şimdide bişii olurmuki diyee :18::18::18:
yarin guzel sonuclar verirsin insallah cnm..hala incir kuru yapiomusun sen ya? bebis varsa zararli falanmiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?