Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlaar bana bişiiler oluyoo kaynım belim falan hep ağyıyo yaa adet sancısıda çeken biri diilim normalde bune şimdi yaa nooluyoo banaa :84::84:

kızzz parmakım sakat bitek yatakta ne işim varaslında bana kalsa yatmalıyım ama "gelin" adı altında yaşadığım için bu evde

pek mümkün olmuyor

sozlesmemiz var ama ole bisi yazmio sanirim amann sonucta kabul ettiler gerisi bos senin canini kim sıktı kuzucum ..caninin yarisini biraktiracak kadar..

tatlım sorma yaaa

eşime diyorum üst katta oturmayalım kiraya gidelim diyorum kabul etmiyor. bende bunlarla yaşamak istemiyorum

çünkü evimiz üst katta olacak ve dipdibeyiz yine huzurumuz olmayacak

yoruldum artık çıkmaz sokaktayım

kızzz parmakım sakat bitek yatakta ne işim varaslında bana kalsa yatmalıyım ama "gelin" adı altında yaşadığım için bu evde

pek mümkün olmuyor
ne bileyim bahane işte yat gitsin canım yaaa sen en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın inşallahh

yarin guzel sonuclar verirsin insallah cnm..hala incir kuru yapiomusun sen ya? bebis varsa zararli falanmiymis
yaa bende onu bilmiyom ya işte içince kanamamıda artırdı biraz tırstım biyandanda resmen bile bile zarar vermiş gibi hissediyom kendimi yaa ama bebiş görümüyo dedi eğer hamiş diilsemde içmem lazımki güzelce adet görebileyim diyee :18:
cnm ıns bebektr benımde aynı ole olduu kan bakılrdı yoktu bebıs snnda trıotı cıktı ılac kulamynca adet damla damla gelıyo
ay inşallah canım yaa pek ümidim yok ama inşallah vardır kandamı çıkmadı canım bebişim benim ultrasonda bakıldı kan sonucumda yarın çıkcak işte bu arada devlette speymen testi yapılıyomu yaa biliyonuzmu siiz?
tatlım adet günün gelmişti dimi??? üstüne görmede tam kırmızı gelmez diye biliyorum ben leke gibi olur öylemi sendede???
ara ara daha erken ara hatta sonuç erken geliyoda kesinleşsin diye geç saat veriyolar...

ohoo geldi tabi dün işte 34.günümde adet gördüüm ama bööle penbe rengi geldi başta sonra kahverengine döndü sonrada incir suyu sayesinde normale döndü yav anlamadım bişşiicik :26:

yanık yerin üstüne silverdin diye bi krem var ya da şimdi buzluğunda bişey varsa soğuk üstüne koy daha iyi gelir. geçmiş olsun..

sohbeteeee dan diyeeeeeeeee bodoslama dalan bi hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

seviyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kimsin sennnnnnnn

canım yaa içmeseydin keşke şu hcg sonucunu bekle öyle içmeye devam et olmazmı??? bebeiş küçükse daha kese filan yoktur belli olmaz o... bak pembemsi kahvemsi olmuş kanaman valla işkillendim ben:44::44:

sen civcivlerden vazmı geçtinn

sağol tatlım evet küçük gösteriyorum bekar gibi duruyorum

ay burdaymis mesaj gormemisim ya pardon

hep civciv hep civciv olmuyor hem aradigim gibi bi civciv avatarida bulamadim zaten

walla ben bekar sandimdi meger ayni derttennn muzdaribmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…