kızlarr yardımm ben 8martta asılama oldum 20martta beklenen regl tarıhı sızce sımdı evde yapılan testlerden yapsam cıkarmı???????
kızlarr yardımm ben 8martta asılama oldum 20martta beklenen regl tarıhı sızce sımdı evde yapılan testlerden yapsam cıkarmı???????
Pek çıkacağını zannetmiyorum çünkü kanda bile düşük çıkıyor bu 12. günde yapılan kan testleri
Ama yinede yap fakat negatifi görürsen sakın üzülme
peki kanama felan oldumu şimdiye kadar azda olsa
canım son adet tarihini falanda yazsaydınyaa eğer erken falan yumurtladıysan çıkar canım ama geç yumurtladıysan biraz zor çıkar ne zaman yumurtladığını kaç günde bi adet gördüünüde yazsaydınya canım? hoş geldin bu arada inşallah bebişin tutunmuştur canım yaa emekleriniz boşa gitmez inşallah
Ahanda o yazdıklarım bide Murat boz en çok Kenan'a şaşırdım amma
canım son adet tarihini falanda yazsaydınyaa eğer erken falan yumurtladıysan çıkar canım ama geç yumurtladıysan biraz zor çıkar ne zaman yumurtladığını kaç günde bi adet gördüünüde yazsaydınya canım? hoş geldin bu arada inşallah bebişin tutunmuştur canım yaa emekleriniz boşa gitmez inşallah
yok cnm hiç kanama olmadı dr bana 22.de test yap dedi aslında beklemek dahaa mantıklı ama çatlıyorum meraktan :26::26::26:
yok cnm hiç kanama olmadı dr bana 22.de test yap dedi aslında beklemek dahaa mantıklı ama çatlıyorum meraktan :26::26::26:
muratta mı eşcinsel tööbe tööbeeeeeeeeee kızzz yarım yamalak anlatmaa doğrumuuuu
ne biliyim leeyn daha önce aşılamamamı yaptırdıım inşallahda gerek kalmaz yaa nasıl yapıyolar bu aşılamayı anlatsanıza bii? :26:Ula aşılama yaptırdım demiş kadın ne yumurtlama gününü soruyon
inşşş canım benım son adet tarihim 20şubat genelde aynı tarihte olurum ve aşılamada 8martta yapıldı rabbim hiç birimizin emeğini boşa cıkarmasın inşş
diğerleri değilde kenandan beklenmicek bişi
yardımcı olan arkadaşlarrr çokkk tşk ederim rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder inş. İşte sizde bilrsiniz ki aşılamada test gününe yaklaştıkça heyecan merak sarıyor insanı ama dediğinizi dinliyicem yapmıyıcam test 22.martı beklicem ve inş güzel haberler veririm
ne biliyim leeyn daha önce aşılamamamı yaptırdıım inşallahda gerek kalmaz yaa nasıl yapıyolar bu aşılamayı anlatsanıza bii? :26:
13.gün oluyo ozaman yarın bence bekle biraz daha şimdi pozitif çıkmazsa üzülürsün yapacaksanda ertesi gün sabah ilk idrarınla yaparsın canım en azından bi 14 gün dolmuş olsun bakalım
ay kesinlikle yaa bence yalandır zaten
ayy hiç keyfim yok burnumun teki akıp duruyo artık silmekten acıyo bende mendil soktum burnuma akamıyo artık
ay inanmıyorum yaa çok güldüm valla gece geceayy hiç keyfim yok burnumun teki akıp duruyo artık silmekten acıyo bende mendil soktum burnuma akamıyo artık
yardımcı olan arkadaşlarrr çokkk tşk ederim rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder inş. İşte sizde bilrsiniz ki aşılamada test gününe yaklaştıkça heyecan merak sarıyor insanı ama dediğinizi dinliyicem yapmıyıcam test 22.martı beklicem ve inş güzel haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?