inşallahhhhhhhhhh yaaaaa canımmm hamilesindir çok isterim çünkü o dyguyu yaşamayıda yaşanmasınıda istiyorumm acaba nasıl bişi
inşallahhhhhhhhhh yaaaaa canımmm hamilesindir çok isterim çünkü o dyguyu yaşamayıda yaşanmasınıda istiyorumm acaba nasıl bişi
Kız çıkar mazallah nefes alamazsın çıkarr annem benim burada nefesim daraldııı
ay inanmıyorum yaa çok güldüm valla gece geceilaahi başak ne komik duruyodur şimdi burnunda peçete kocişine göster kız gitte yada uyanıp görse bi seni öyle şaşırır adam vallaa
Kız şimdi erkekten sperm alınıyor
Kadınada yumurtlama iğnesi felan vuruluyor düzenli olarak
Kadının yumurta takibi yapılıyor
döllenmek için en uygun gün seçiliyor
Hastanede işte bi tane özel bi koltuk varmış onun iiçin 45 derecelik mi ne
ERKekten kaliteli hızlı spermleri seçip kadının rahmine yolluyorlar işte
Kadın bi yarım saat felan oturuyo o koltukta öyle canım
ay inanmıyorum yaa çok güldüm valla gece geceilaahi başak ne komik duruyodur şimdi burnunda peçete kocişine göster kız gitte yada uyanıp görse bi seni öyle şaşırır adam vallaa
evet canım bizede haber ver sonucunu merak ederim vallaainşallah tutunmuştur bebeğin bu arada hiç bi belirtin oldumu bu aralar bööyle kasıklarda batmalar akıntılar idarada koyuluk veya koku falan?
hıı iyiymiş yaa peki bunu devlettede yapıyolar dimi kaç deneme şansı var devlette 1miydi? peki bunu ne kadar sürede çocuğun olmazsa yapıyolarkine?
yok kızım ne korrunması kafayımı yidik biz hiç korunma bilmiyos. sadece ilk evlendiğim ay prez. almştıkyapta gör artıkın annem ööyle tembel tembel oturmayla öğrenemezsin bunuu bu arada korunuyonuzmu kız siz bidee :26: len ne zaman çıkcan sende evine biran önce çıkda yap teyze olmak istiyom ben yaa annede olmak istiyom hepimiz hamiş kalalımda olak yaa
ben bi kere yaşadım tabi 21haftalık doğdu 2yıldır istiyoruz tık yok bu 2.ci aşılamamız bakalım sonucu ne olacak. bu arada kıslar aşılamadan sonra oturulmuyo yarım saat falan yatırıyolar seni inş sizler hiçç aşılamaya bulaşmadan hamiş kalırsınız
Gıı çok masraflı bir şey değilki zaten
benim arkadaş yaptırdı 500 lira tutmuş daha ona pahalı diyo salakmısın sen dedim
Ben ne yapacam o zaman pgtye 10 binden aşağı gitmiyo dedim
Tövbe de bak evladıma feda olsun her şey ya 500 lira neki
Zatende tutmadı onunki
ayy alemsin sen niye daraldın annem biri açık merak etmeeee
öbüründen nefes alıyom
napıyım mervişim çok akıyo burnum yara oldu silmektençirkin böcük gibi oldum
gördü adam zati yanımda manyakmıısn sen karı didi
yaa bişii daha sorcam 21 haftalık doğdu demişsin düşüğünmü 5buçuk aylıkken oldu doğumlamı yaptırdılar sana düşüğü büyük diye ay çok zor olmuştur yaa suni sancıylamı doğurttular naaptılar merak ettim biraz anlatırmısın yaa tırstımda vallaa :18:ben bi kere yaşadım tabi 21haftalık doğdu 2yıldır istiyoruz tık yok bu 2.ci aşılamamız bakalım sonucu ne olacak. bu arada kıslar aşılamadan sonra oturulmuyo yarım saat falan yatırıyolar seni inş sizler hiçç aşılamaya bulaşmadan hamiş kalırsınız
gördü adam zati yanımda manyakmıısn sen karı didi
500tl mi arkadaşım bunu devlette mi yaptırdı bu dediğin kişi özelde mümkün deil bu fiyata ,ben 2000tl verdim
yaa bişii daha sorcam 21 haftalık doğdu demişsin düşüğünmü 5buçuk aylıkken oldu doğumlamı yaptırdılar sana düşüğü büyük diye ay çok zor olmuştur yaa suni sancıylamı doğurttular naaptılar merak ettim biraz anlatırmısın yaa tırstımda vallaa :18:
ay çok alemsin yaa der tabi adam manyakmısın diyee ben olsam bende derdim
yaa bişii daha sorcam 21 haftalık doğdu demişsin düşüğünmü 5buçuk aylıkken oldu doğumlamı yaptırdılar sana düşüğü büyük diye ay çok zor olmuştur yaa suni sancıylamı doğurttular naaptılar merak ettim biraz anlatırmısın yaa tırstımda vallaa :18:
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:Anam çıkar valla herifinde korkar
hahahha
uff ya bizimki kaçıncı uykuusunda şimdi
oy çok pahalıymış yaa bunu her bi aşılamadamı veriyon yoksam bu fiyatı yoksa 3 aşılama hakkın falanmı oluyo bu parayla?500tl mi arkadaşım bunu devlette mi yaptırdı bu dediğin kişi özelde mümkün deil bu fiyata ,ben 2000tl verdim
ay valla bende kendiliğimden kalsam daha ne isterimki yumurta takibi ve klomen işe yarar inşallah tüplerimde açıktır umarım yaa :18:yok kızım ne korrunması kafayımı yidik biz hiç korunma bilmiyos. sadece ilk evlendiğim ay prez. almştık
hemen çocuk olcak sandıktı.
sonra da bişi yapmadık korunmak için saldık gittiiiiiiiiiii
inşallah yaaa canım benimde isteğim o kendiliğinden kalıversek
devlettemi özeldemi verdi o parayı? özeldeyse iyiymiş vallaa :26: 1 aşılama fiyatı dimi o?Gıı çok masraflı bir şey değilki zaten
benim arkadaş yaptırdı 500 lira tutmuş daha ona pahalı diyo salakmısın sen dedim
Ben ne yapacam o zaman pgtye 10 binden aşağı gitmiyo dedim
Tövbe de bak evladıma feda olsun her şey ya 500 lira neki
Zatende tutmadı onunki
cnm dediğin bütün belirtiler var ama kendimi çokta kaptırmak istemiyorum bu arada bebiş isteyen ve istanbulda yaşayan arkadaşlara istanbul tüp bebek merkzindeki Aret Kamar'ı şiddetle tavsiye ederim
Yok özelde yaptırdı
Ama senin yaptırdığın yer çok kaliteli canım
Yani istanbul tüp bebek merkezi demi ora
o doktoru çok övüyorlar gerçekten
olsun ya sağlıcakla hamile kalda ikibinin değeri ne demi canım
oy çok pahalıymış yaa bunu her bi aşılamadamı veriyon yoksam bu fiyatı yoksa 3 aşılama hakkın falanmı oluyo bu parayla?
ay valla bende kendiliğimden kalsam daha ne isterimki yumurta takibi ve klomen işe yarar inşallah tüplerimde açıktır umarım yaa :18:
oy çok pahalıymış yaa bunu her bi aşılamadamı veriyon yoksam bu fiyatı yoksa 3 aşılama hakkın falanmı oluyo bu parayla?
ay valla bende kendiliğimden kalsam daha ne isterimki yumurta takibi ve klomen işe yarar inşallah tüplerimde açıktır umarım yaa :18:
devlettemi özeldemi verdi o parayı? özeldeyse iyiymiş vallaa :26: 1 aşılama fiyatı dimi o?
hmm hadi bakalım hayırlısı olsun umarım küçük meleğin içindedir
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
kızlar size bi avaatar Eki Görüntüle 370756
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?