ay iinanmıyoruuum e nasıl yaptın doğumu yaa sancısız falaan? oluyomu öyle yav ben bişicik anlamadım valla ay çok korktum yaa :18::18::18::18:cnm benim hamileliğim basından beri riskliydi bebek aşagıdaydı yanı 5bucuk aya kadar tutundu herseyı cok guzeldı bı sorun yoktu bırden kanamayla hast gittim bir hafta hastanede ayaklarım havada hiç kalkmadan yattım ama olmadı suni sancıyla deıl bayagı bildiğin normal doğum yaptım
yaa bende zaten sorsammı sormasammı bilemedim ama merakıma yenik düşüp sordum vallaa naapiim :26:Kız belki hatırlamak istemiyodur sorma canım kapatalım bu konuyu
Üzülmesin arkadaş yazık
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
kızlar size bi avaatar Eki Görüntüle 370756
Kız özelde yaptırdı ama istanbulda değiloy çok pahalıymış yaa bunu her bi aşılamadamı veriyon yoksam bu fiyatı yoksa 3 aşılama hakkın falanmı oluyo bu parayla?
ay valla bende kendiliğimden kalsam daha ne isterimki yumurta takibi ve klomen işe yarar inşallah tüplerimde açıktır umarım yaa :18:
devlettemi özeldemi verdi o parayı? özeldeyse iyiymiş vallaa :26: 1 aşılama fiyatı dimi o?
hmm hadi bakalım hayırlısı olsun umarım küçük meleğin içindedir
sen tüpleri açık tipi var merak etmee ama beni bilmem çok üşütmekten kapanıyo sanırım
ay iinanmıyoruuum e nasıl yaptın doğumu yaa sancısız falaan? oluyomu öyle yav ben bişicik anlamadım valla ay çok korktum yaa :18::18::18::18:
yaa bende zaten sorsammı sormasammı bilemedim ama merakıma yenik düşüp sordum vallaa naapiim :26:
aa bayıldım tanıdık geldi bu avatar ama bana sankim kimden çarptın kızkardeleninmiydi yoksam bu avatar sankim onda gördüydüm bundan nerden buldun yaa bizede söylee
aa nasıl yaanii ondan kapanırmı yaav kimsenin açık olmazdı ozamaaansen tüpleri açık tipi var merak etmee ama beni bilmem çok üşütmekten kapanıyo sanırım
inş arkadaşım bu ücret bir aşılama için gecerli herseferınde yenıden verıyoruz bu arada bende pcos var ve ilk hamileliğim sadece bi kutu klomenle hemde yumurtlama takıbı veya ekstra bişey kullanmadan oldu
çoookkk tatttlııııııııııııııııııı
a
aa bayıldım tanıdık geldi bu avatar ama bana sankim kimden çarptın kızKardeleninmiydi yoksam bu avatar sankim onda gördüydüm bundan nerden buldun yaa bizede söylee
canım sancım zaten kendılıgınden geldı suni sancıya gerek kalmadı ama korkma korkulacak hiç bişey yok keşke hamile kalsamda yine doğum sancısı cekmeye razıyım
aa nasıl yaanii ondan kapanırmı yaav kimsenin açık olmazdı ozamaaane herkes üşütüyo habire sonuçta :26: ay inşallah açıktır yaa biraz daha olmazsa rahim filmi çektircem vallaa :18:
ay çokmuş yaa inşallah değerde gelir bebişiniz bendede var canım o picos bu ay 2.kez kullanıcam klomeni daha öncekini 2 ay önce kullanmıştım bende takip falan yaptırmadıydım ozaman bu ay düzenli yaptırırım heralde :26: bende 9 aylık evliyim 9 aydır çalışıyoz bakalım daha tık yok
hadi ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi çıkıyorummmm kendinize iyi bakın üşütmeyin annem sakın
iyi uykular tatlı rüyalarr
aa nasıl yaanii ondan kapanırmı yaav kimsenin açık olmazdı ozamaaanE herkes üşütüyo habire sonuçta :26: Ay inşallah açıktır yaa biraz daha olmazsa rahim filmi çektircem vallaa :18:
Ay çokmuş yaa inşallah değerde gelir bebişiniz bendede var canım o picos bu ay 2.kez kullanıcam klomeni daha öncekini 2 ay önce kullanmıştım bende takip falan yaptırmadıydım ozaman bu ay düzenli yaptırırım heralde :26: Bende 9 aylık evliyim 9 aydır çalışıyoz bakalım daha tık yok
kız okadar soğuk diilki bura bende genelde çoraplı patikli en azından terlikli geziyom zaten sorun olmaz heralde ozamanBilemezsinki canım onu rahim filmi çektirmediğin sürece
He ya ama üşütmek iyi değilmiş 3 patik giyiniyom daha ne yapam
aa hadi yaa çok şaşırdım demek kendiliğinden geldi sancın nasıl ve neden olduki oo? bebeğin ölünce vücudun kendiliğinden dışarı atmış ozaman demekki yaa şaştım baakcanım sancım zaten kendılıgınden geldı suni sancıya gerek kalmadı ama korkma korkulacak hiç bişey yok keşke hamile kalsamda yine doğum sancısı cekmeye razıyım
hadi ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi çıkıyorummmm kendinize iyi bakın üşütmeyin annem sakın
İyi uykular tatlı rüyalarr
bilemezsinki canım onu rahim filmi çektirmediğin sürece
he ya ama üşütmek iyi değilmiş 3 patik giyiniyom daha ne yapam
kız okadar soğuk diilki bura bende genelde çoraplı patikli en azından terlikli geziyom zaten sorun olmaz heralde ozaman
aa hadi yaa çok şaşırdım demek kendiliğinden geldi sancın nasıl ve neden olduki oo? bebeğin ölünce vücudun kendiliğinden dışarı atmış ozaman demekki yaa şaştım baak
tamam bebeğim iyi uykular bende çıkarım heralde birazdan zaten koş kocişinin kollarına koş benimki evde diil bari siz kocişinin huzuylu kollayında uyuyun ühüü sabah olsun kocişim işten gelsin yaa aytıık sabahda olmak bilmedi bi türlü yaa
kız sen daha kalmaya niyetlisin galibaabu saattte mi çıkıyon kızzzamannnn bu mervişte yaşlanmış haaaaaaa bu satte tavuk gibin uyuooo
evet nisandaki iznimizde ankaraya gittiğimde çektiririm heralde bende :18: etlikteki kadın doğum hastanesini öneriyolar orda çektiririm heralde :26:dur bakalım canım telaslanmak için daha cok erken ama benım dr rahım fılmını mutlaka cektırın dıyor eger kanallar tıkalıysa o zaman kullandıgımız o kadar hormon ilaçları boşuna.Bende gecen ay cektırdım rahım fılmı hıcccc bısey anlamadım şükür temiz cıktı sonucumuz
yokkız kardeleninki edepliydi uyuyodu
şuna baksana azgın bu bebekkkkkk
cnm sebep bulunamadı ayrıca bebek dogdugunda yasıyordu ama cıgerlerı tam gelısmedıgı ıcın 2 nefesten sonra yasamadı
Hadi mervişimiziii daha fazla uykusuz bırakmayak yatakkkkkkkkkkkkk artıkkkk
koğuşşşşşşşş yataklaraaaaaaaa
bengiiiiiiiii çayı kapatttttt
mervişşşşşş doğalgazıııı kapaaaaaaatttttttt
başoşşşşşşşş ışıklarıııı söndürrrrrrrrrrrrrr
kapıyı kitleyi camları örtünnnnnnnnnnnnnnnnnn
anaktarı paspasın altına bırakınnnnnnnnnnnnnnn
hadiinnn kış kışşşşşşşş
aa demek doğduğunda yaşıyoduu ay çok ilgiinçah kıyamam ben ona yaa içim bi tuhaf oldu vallaa ah canım neler yaşamışsın allah sabır versin valla ne deyim Allahım bidaa öyle acılar yaşatmazda dilerim en kısa zamanda güldürür yüzünü yaa peki doğar doğmaz bebeğin ciğerleri için bişii yapamadılarmı yaa en azından 1 ay daha sonra doğsaymış yaşama şansı çok yüksekti sabırsız çıkmış seninki birascık.. inşallah bidahaki çok uslu olurda üzmez annesi seni ve bu sefer kucağına almayı sesini duymayı sevmeyi nasip eder allahım bu sefer sana
Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları evet çok kötü dönemeler atlattım ama biliyorum o cennetin kapısında anne babasını bekliyicek. Bu arada ciğerleri için hiç bişey yapmadılar zaten hastanenın hatası oldu cunku basından berı rahım acıktı ve gülben ergende oldugu gıbı dikiş atılması gerekıyordu ama onlar benı hep basıt ılaclarla gecıstırdıler sancım geldıkten sonra dikiş atmak istediler bu defada bebek iyice aşagı ınmıstı ve sonucta kaybettık ama dedıgın gıbı inş bi dahaki üzmez bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?