selaaammmben geldiiimm Ankaraaaaammm güzel Ankarammmm döndüm yine memleketime çoook şükürrr nassınız kızlar görüşmeyeli ? sizi arada girip akşamları kolaçan ettim ama rahatsız bi ortamdı net pek çekmiyodu o yüzden pek takılamadım unutmadınıs dimi beni bu arada?? başak silmedin beni listeden dime bu kız gelmiyo diye??? neyseee size bi merrrhaba deyip öyle yatayım dedim nasılll yorgunum anlatamammm gözlerim kapanıyo yarında işe gitcem neyseki bu hafta 4 gün çalışcam çok şanslıyım ii geceleeer kızlaaar öpüyorum hepicinizi
selaaammmben geldiiimm Ankaraaaaammm güzel Ankarammmm döndüm yine memleketime çoook şükürrr nassınız kızlar görüşmeyeli ? sizi arada girip akşamları kolaçan ettim ama rahatsız bi ortamdı net pek çekmiyodu o yüzden pek takılamadım unutmadınıs dimi beni bu arada?? başak silmedin beni listeden dime bu kız gelmiyo diye??? neyseee size bi merrrhaba deyip öyle yatayım dedim nasılll yorgunum anlatamammm gözlerim kapanıyo yarında işe gitcem neyseki bu hafta 4 gün çalışcam çok şanslıyım ii geceleeer kızlaaar öpüyorum hepicinizi
MERVE02: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 tane düşük olayı var, gen bozukluğu tespit edildi...
sorayım da öyle gideyim merve listeye eklenmişisn hoşgeldin :) gen bozukluğunu merak ettim nsl bi sorun? bizede gen testi yapıldı ama henüz sonuç çıkmadı,acaba aynı sorunmu sendekide diye merak ettim. benim 2.bebeğim trizomi 16 yüzünden gitti.... bu tarz bi genetik problemmi sizdekide? tedavi olarak ne önerdiler birde?
geçmişe daldımmmdumaşta sabahtan beri bakıyo bi bişi yazamadı
iyi geceleeeeerrrniye unutalım kuzummhos geldın iyi gecelerr
böyle uykusuz kalınca sevmiyorum işiii ama onun dışında seviyorum yaaa çalışırım ben bebişim doğana kadaaar sonra bakarım bebek bakmak daha zor işe geri dönerim annem baksın artık napalımhoş geldin o zaman toprağına kuzum amann bıraksan şu işi tam süperr olacak ama işte hala kariyer diye uğraşıyon kuzum yaaa
inşallah bu ayy hamile kalırsında işten çıkarsın.. hadi iyi uykular bebeğims anaaa
kız belinay bu akşam kimsecikler yok bende bakım yapıyom kendime valla mesajları biraaas geç yazıyom kusura bakma
kız zaten bu saate gelıyolarr hepp11. 12 gıbı nazo kocısı var bugun bengısu kocasımı vardıı acaba:44::44:
ne bakımı yapıyonn
saçlarımı düzleştirdim tırnaklarıma bakım yapıyorum bide kaşlarımı alcam
süslüübenımde kaslarım alınacak kuafrde alıryom ben ya kendım alamıyomm
ben kuaförde çalşmştım s.c.n da tutku kuaförordayken öğrenmştm.
sana ağda yapmaya alştırcam unuttum sanmaaaa
ben unuttun sanmıstımmm ole mı dedınn:18::18::18::18::18:
heheh söz markete gıtgımızde alcmm
unutmadm kuzum bu önemli bi şe hele bi başla çok dua etcen bana sana bu iyliği yapmk isyiyorum
kuzum inş ya saynede baslarımm bıde eger becerrde hamıle kalırsam dogumda ne yapcm dıye dusunuyorumkorkuyrm ya ıns becerırım:18::18::18: vajı oldugumm icin genatel bol dokundugumda bıle ccok kotu olyrmm:18::18::18::18:
basak bu gece tek kaldık ya kızlar kocıslerınnyanından ayrılamadı
sorma ya bu gece erken kapatırız tükanı
sen vaji miyddinn kuzum ayyyy
evet kuzum
peki hala garip oluymusun oraya dokunsan. çünkü artık halvette sorun yok dimi
ben dok yendıgım ıcın ılıskıde zorlanmadım ama garıpp oluyrm tabı esım dokundugunda falan hemen kasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?