Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abovvvvvv yaşlanıyomusunnnnaslında evet eskisi gibi gelmiyosun zatii

bendde netteydım kocıs arada carsya gel dedı bı anda cıktımm bende azcık gezdımm bugun

normalde bu haretlimiydi
evet annem harektlydıı neysem yenısını buldum bu bebk daha tatlı sagol buldugun ıcın

Selamunaleyküm hayırlı geceler
slmm
belinayım sana bi avatar beğenirsen koyEki Görüntüle 372255

hadi ya biliyomusun o fazla oynamadığı için fazla bilinmiyor ama herbiri çokhoştu

evet güzellerdi hepside keşke hayla devam etseydi o skeçleri yaa bu arada gene merveyle haberleşipte gelmiş gibim olduk yaa ama valla tesadüf yine kalplerimiz karşılıklı şekerim bizim

Son düzenleme:
bendde netteydım kocıs arada carsya gel dedı bı anda cıktımm bende azcık gezdımm bugun

evet annem harektlydıı neysem yenısını buldum bu bebk daha tatlı sagol buldugun ıcın

slmm

istersen orjinalini ver bana ben boyutunu küçültüyüm kuzum

kızz yufkayı ıkıye boluyosun yumurta sıvı yag sut karısımında fırca ıle suruyosunn ıcıne haslanmıs patates kırmızı bıber kaabıber tuz sıvı yag hazırladın bu karsıımı yufkann ıcıne koyuyosunn snracım sar onuu yuvarlak bor cama yerlestr bunun gıbı dıger yufkalrıda yapıyosun uzerıne yumrta sarısı sur susam dok fırına sur sonra ye totonu buyut

evet güzellerdi hepside keşke hayla devam etseydi o skeçleri yaa bu arada gene merveyle haberleşipte gelmiş gibim olduk yaa ama valla tesadüf yine kalplerimiz karşılıklı şekerim bizim

sıkı muhabbet tez ayrılık getirmsinde

cnm biz yaptıralı daha 2 hafta oldu bi o kadar sürede anca çıkar... ben 3 kere deneyip hepsinde de yanıldığım için sanırım çıkarsa öyle bişey kesin tüp bebek olacak siz napıcaksınız peki???

merhabaaaaaa nassınızzzz kızlaaarrr

arkidişler pelin arkadaşımız yenimi geldi topiğe yaa yoksam banamı öyle geldi denk gelirsem konuşmak isterim oda başlamış yumoş takibine inşallah bu yolla hamiş kalabiliriz yaa :26:

hoşgeldin dumancım nasılsın bu saatte hala uyumamışın

arkidişler pelin arkadaşımız yenimi geldi topiğe yaa yoksam banamı öyle geldi denk gelirsem konuşmak isterim oda başlamış yumoş takibine inşallah bu yolla hamiş kalabiliriz yaa :26:

evet cnm oda ılaca bassladı sabh konustum benn eskıdnde vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…