hatta yüzyılın kadını olarak
çok giremiyorum önceden daha çok giriyordum yeğenin derslerinden gündüzleri pek fırsatım olmuyor birde önceden daha çok şey paylaşıyordum sanki şimdi fazla bi paylaşımım olmuyor yaşlanıyormuyum ne eski performansım yok:44:
aaay ben bayıldım bunaa nerden buluyon kız bu avatarlarıı bende istiyooom söylede bakiim biibelinayım sana bi avatar beğenirsen koyEki Görüntüle 372255
ver ver hiç verme dermiyimkız ben bugun kol bporegı yaptım patateslı bılıyomusun verıyımmı tarff
Selamunaleyküm hayırlı geceler
bugün evde olsaydım gündüz girerdim çünkü yeğenim yoktu bugün nette bana kalmıştı ama parka yürüyüşe gittik oradan misafirliğe oradanda kardeşime gittim 10 a gelirkende eve geldim azıcık gezdim anlıyacağın
evet annem harektlydıı neysem yenısını buldum bu bebk daha tatlı sagol buldugun ıcınnormalde bu haretlimiydi
slmmSelamunaleyküm hayırlı geceler
belinayım sana bi avatar beğenirsen koyEki Görüntüle 372255
hadi ya biliyomusun o fazla oynamadığı için fazla bilinmiyor ama herbiri çokhoştu
Hangi skeçler canımevet güzellerdi hepside keşke hayla devam etseydi o skeçleri yaabu arada gene merveyle haberleşipte gelmiş gibim olduk yaa ama valla tesadüf yine kalplerimiz karşılıklı şekerim bizim
Selamunaleyküm hayırlı geceler
aaay ben bayıldım bunaa nerden buluyon kız bu avatarlarıı bende istiyooom söylede bakiim bii
ver ver hiç verme dermiyim
aleyküm selaaam hoşgeldin kuzucum
bendde netteydım kocıs arada carsya gel dedı bı anda cıktımmbende azcık gezdımm bugun
evet annem harektlydıı neysem yenısını buldum bu bebk daha tatlı sagol buldugun ıcın
slmm
evet güzellerdi hepside keşke hayla devam etseydi o skeçleri yaabu arada gene merveyle haberleşipte gelmiş gibim olduk yaa ama valla tesadüf yine kalplerimiz karşılıklı şekerim bizim
evet güzellerdi hepside keşke hayla devam etseydi o skeçleri yaabu arada gene merveyle haberleşipte gelmiş gibim olduk yaa ama valla tesadüf yine kalplerimiz karşılıklı şekerim bizim
sıkı muhabbet tez ayrılık getirmsinde
istersen orjinalini ver bana ben boyutunu küçültüyüm kuzum
cnm biz yaptıralı daha 2 hafta oldu bi o kadar sürede anca çıkar... ben 3 kere deneyip hepsinde de yanıldığım için sanırım çıkarsa öyle bişey kesin tüp bebek olacakSağol canım görmemiştim
Evet canım ona benzer bir gen bozukluğu bende var
Eşimde bir şey çıkmadı.bende 2-7 nolu kromozomda translokasyon tespit edildi
Ama iilada sizde varda sizden bebeğe geçecek diye bir şey yok
Anne karnında mutasyona uğramışta olabilir.test sonuçlarınız ne zaman çıkacak
Tedavisi yok malum
ya doğal yoldan deneye deneye düşük yapa yapa sağlıklı bulunacak yada tüp bebekte pgt yöntemi canım
iyiyim canım sagol ben adet oldum... şimdi doktor knt hamiş kalmaya calışcam inş klomen verdi doktorum... bir hafta sonra knt var...bu arada cok kötü gripte oldum ya...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...sen nasılsın tatlım
sıkı muhabbet tez ayrılık getirmsinde
cnm biz yaptıralı daha 2 hafta oldu bi o kadar sürede anca çıkar... ben 3 kere deneyip hepsinde de yanıldığım için sanırım çıkarsa öyle bişey kesin tüp bebek olacaksiz napıcaksınız peki???
merhabaaaaaa nassınızzzz kızlaaarrr
Bizde öyle şeyler olmaz gülüm gayet samimi ve seviyeliyiz bengisuyumla
Minnağım o benim
arkidişler pelin arkadaşımız yenimi geldi topiğe yaa yoksam banamı öyle geldi denk gelirsem konuşmak isterim oda başlamış yumoş takibine inşallah bu yolla hamiş kalabiliriz yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?