Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kaç bebeğini kaybettin 3 mü cnım
Araştırma hastanesinde mi yaptırdınız testleri?
Biz Zeynep kamilde yaptırmıştık 2.5 haftada almıştık
Hatta bizi aramışlardı gelin buyrun alın diye
Çıkmaz olaydı o testler uff neyse Hayırlısı
Biz şimdi doğal deniyoruz eğer eğer hamile kalıp tekrar düşük yaparsam
İnş böyle bir şey olmaz.Sonbaharda pgt deneyeceğiz.

kızlar ben bi msnden annemlerle görüşcem annemlere güzel manzara resmi yoollayacam tepsi yapması içinde güzel manzara resmi olan varsa yollayın banada yaa :26:

arkidişler pelin arkadaşımız yenimi geldi topiğe yaa yoksam banamı öyle geldi denk gelirsem konuşmak isterim oda başlamış yumoş takibine inşallah bu yolla hamiş kalabiliriz yaa :26:

nerdeyse bu topik açıldığından beri var ama bir süre girmemişti uzak durmak istemişti sonrada arada gelmeye başladı hemşerim olur kendisi

hoşgeldin dumancım nasılsın bu saatte hala uyumamışın
yok cnm biras bakım yaptım kendime saçlarımı filan düzleştirdim anca bitti işim... ama buraya girmeden direk yatamıyorum :) bi bakayım dedim size, çok açım bişiler atıştırıp yatıcam :) sen nslsn???

hepiniz iyisinizdir kızlar inşşş..... bu arada aklıma geldi de hadi bu ara neden kimse ben hamileyim demiyoooo??? bikaç gün içinde güzel haberler verin olurmuu... hayydee ben yatıyorum iyi geceler hepinize öpüyorum yarın erken gelicem inş. burda olun olurmuuuu:)

bizde hamsız demeyı cok ıstyoruz ama sıpa gelmyokıı:18::18: ıyı geceler canımm

3 cnm evet... biz normalde özele gidiyoruz medicanada yaptıracaktık ama eşime ve bana 800 tl çıkarınca sadece benimkini orda yaptırdık eşim araştırma hastanesine gitti benimkine 21 günde çıkar dediler eşimde 3 haftada filan aynı şey gerçi 21 gün 3 hafta
biz 4.de de kalbimizin sesini dinleyeceğiz:)) eğer yine aynısı olursa artık kaçış yok tüp bebişe başlıcaz cnm hayırlıısııı...

bende açım bende bişeyler atıştırtaracamda ne atıştırsam diye düşünüyorum

iyi geceler canım tatlı rüyalar

kızlar ya ben bugun yedıklerıme dıkkt etcem gece yemeyecegım dedım artık kendı kendıme hatta uzun zmandır dıyorum ama bogazıma bas edemıyorum şimdık gene acıktıkk yemegıde 7 de yemıstıımmmm acım ama yemek ıstemymm :26::26::26::26: nasıl dur dıyecem kendıme yaa alıstım pc basında yemeye geced yatyomm

kızlar ya ben bugun yedıklerıme dıkkt etcem gece yemeyecegım dedım artık kendı kendıme hatta uzun zmandır dıyorum ama bogazıma bas edemıyorum şimdık gene acıktıkk yemegıde 7 de yemıstıımmmm acım ama yemek ıstemymm :26::26::26::26: nasıl dur dıyecem kendıme yaa alıstım pc basında yemeye geced yatyomm

Aman olmayalım diye dualar ediyoruz.Oluyoruz ya da düşürüyoruz ama her ay yeni umutla bakabiliyoruz.Aralık ayında doktor hatası yuzunden 5 haftalık bebişimi kaybetmiş biri olarak adetime 4 gün kala yine bir ümit içerisindeyim.Çünkü yine aynı şeyleri yaşıyor gibiyim.Adet sancım yok şeffaf ve beyazımsı akıntım başladı yine iştahım açıldı bakalım bu ay neler olacak hamilesin diyenler:)

gERÇEKTENDE Aynı şey
Dur bakalım sonuçlar çıksın ona göre genetik danışmanınız sizi yönlendirir
Yol gösterir ama şuda bi gerçekki böyle tekrarlayan düşüklerde isterse gen bozukluğu olmasın
Hemen pgt yi öneriyorlar.Hayırlısı canım ya ne diyelim Rabbim isteyen herkese versin
Tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan sağlıklı ve hayırlı bi şekilde alsak..

Gece atıştırmasına başladın mı çok zor bırakıyorsun canım ya
Aman kilo problemin yoksa boşver ye iç valla

dok hatası derken kuzumm :44::44::44: ı:44:ns en kısa zmanda hamıs kalırsınn

bende açım bende bişeyler atıştırtaracamda ne atıştırsam diye düşünüyorum

iyi geceler canım tatlı rüyalar

bende acım ama yemeyecem ama acımm:18::18::18::18::18: nazoo kendıme dur dıyemıyrmm

Gece atıştırmasına başladın mı çok zor bırakıyorsun canım ya
Aman kilo problemin yoksa boşver ye iç valla

normalde cok zayıfdım kılo aldrmak ıcın yemedıgım sey kalmadı eskıden gorenler aaaaaaa ne kadar zayıfsın bıraz kılo al derlerdı sımdı gorenlerr ne kadar kılo almıssın dıyolarr kılom sımdı ıyı ama yedıkce sısıyorum almakdan korkuyrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…