kız acık adres ver ıstersenn .sıl kuzz su dedgın seyııı ızımı sureceklerr
tamam canım çok sağol seninkine de baktım rahatladım. binanın dışı çok güzel gibi gözüküyo
sildim sildimaman kim sürecek izini kızz merve mi
kkda seni tanıyan varmıdır acaba. ismin gerçekmi
sildim sildimaman kim sürecek izini kızz merve mi
kkda seni tanıyan varmıdır acaba. ismin gerçekmi
Kesinlikle canım çok etkiliyor hemdee
evet yaa bi sağlık sorunun yoksa kesin stresten oluyodurkafanı dinle dönüştede bebek yaparsın artıkın
ne güzel yaa bakalım görcez nasıl bi baba olacağını çok iyi bi eşde acaba iyi bi baba olacakmı bakalım çok acemi bu konulardada kucağına alışsın diye küçük çocuk versem 2 dakka sonra al diye geri veriyoo ama 2-3 yaşındakilerle ve daha büyükleriyle iletişimi daha iyi seviyo oynuyo falan onlarla acaba acemiliktenmi hemen geri veriyo bişii olcak ağlıycak falan diyee bakalım kendi çocuğu olunca naapcak? :26:
evet ıcınden cok dısı gusel
vardr cıkar falan ayy allah gostremsesın vajıden dolayı yoksa resımlerımı herseyımı eklerım gercek adım degıl:18::18:
Hhahahahah
hee ben izini sürecem evine baskın yapacam
kız senin adam baksana ülkeyi düşünüyo yazıkyoksam senden çocuku olsun istemiyomu
senden üreyen canlılardan korkuyo bence. sen çok çektirmişin belli
inşallah canım dönüşte de bebek yaparım gerçi ben o eve girdiğim anda başlıyor stresim:18:nasıl olacaksa artk.
bu arada eşin kendi bebeği olunca elinden bırakmaz istemez bence. çünkü şu an bana da yeni doğmuş bebek verseler bi kaç dakika sonra geri veriyorum insan cesaret edemiyor.acemiyiz çünkü
sende mi ankaradaydın kuzum ya unutuum
ayy benim tamamen adım madım ortalıkta geziyo valla
soyisimlerimin de başharfleri:18:hiç düşünmemiştim sonradan hamile kalma topikinde fink atacağımı.
aslında kullanıcı adımızı değiştirme hakkımız var
soyisimlerimin de başharfleri:18:hiç düşünmemiştim sonradan hamile kalma topikinde fink atacağımı.
degsıtr kız ozman keske sıfıra ceksekk hersyı benım vajı ortdan kayboldaa oo face gıbı fınk atarm burda heryerde gıremm korkdan annmler falan acmyom kk
kızlar onumde bı gofret var o bana bagıryoo yee benı dıye ben ona bbagryomm yemem dıye kım kaznacak acabaayerımde kocıs cokk sey almıss hakımı doldurdummmm :18:
yok yok ben sürecem senin iziniikız acık adres ver ıstersenn .sıl kuzz su dedgın seyııı ızımı sureceklerr
olmas o beniimHhahahahah
hee ben izini sürecem evine baskın yapacam
inşallah canım dönüşte de bebek yaparım gerçi ben o eve girdiğim anda başlıyor stresim:18:nasıl olacaksa artk.
bu arada eşin kendi bebeği olunca elinden bırakmaz istemez bence. çünkü şu an bana da yeni doğmuş bebek verseler bi kaç dakika sonra geri veriyorum insan cesaret edemiyor.acemiyiz çünkü
Ye yeyee yeyee ye ye eyeeeeee yeee ne olursun yeee
3 tane cıkolta yemstm 1 de cıpss
yok yok ben sürecem senin iziniinisanın sonunda evinde biterim dışınıda gördüm apartmanının zaten serii katilim ben böle ağıma düşürüyom insanlarıı kork bendeen ölüsün sen artııık
yok yok ben sürecem senin iziniinisanın sonunda evinde biterim dışınıda gördüm apartmanının zaten serii katilim ben böle ağıma düşürüyom insanlarıı kork bendeen ölüsün sen artııık
olmas o beniim
yaparsın yaparsın üzülme nooldu sizin ev işi buarada?
hadi leeeyn hiiçte bi keree kocişim benden istiyo bebiş tabiykii ama kafası karışık sanırım borçlar falanda bitmedi ya daha oyüzdende kararsız sanırım :26: yapmayalım gerçekten istemiyosan dide ayak yaptıydim oda yok yaparız aşkım olurmu öyle şey didi bilmiyom yaa erkekler anca çocuk doğunca baba olduğunu anlıyolar kendi evladının sevgiside başka olur oyüzden diyom hele bi olsunda ozaman oda anlıycaktır diye düşünüyom yoksa içi sevgi doluduy kocişim çocuğunumu sevmiycek hiiç saanmam yiğenim falan nişanımızdan beri eşime hastaydıçok seviyodu onu iletişimi iyi çocuklarla küçüklere çok yanaşamıyo anlaşılan bişii olcak diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?