Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam canım çok sağol seninkine de baktım rahatladım. binanın dışı çok güzel gibi gözüküyo

sildim sildimaman kim sürecek izini kızz merve mi

kkda seni tanıyan varmıdır acaba. ismin gerçekmi

evet ıcınden cok dısı gusel
vardr cıkar falan ayy allah gostremsesın vajıden dolayı yoksa resımlerımı herseyımı eklerım gercek adım degıl:18::18:

Kesinlikle canım çok etkiliyor hemdee

inşallah canım dönüşte de bebek yaparım gerçi ben o eve girdiğim anda başlıyor stresim:18:nasıl olacaksa artk.

bu arada eşin kendi bebeği olunca elinden bırakmaz istemez bence. çünkü şu an bana da yeni doğmuş bebek verseler bi kaç dakika sonra geri veriyorum insan cesaret edemiyor.acemiyiz çünkü

evet ıcınden cok dısı gusel
vardr cıkar falan ayy allah gostremsesın vajıden dolayı yoksa resımlerımı herseyımı eklerım gercek adım degıl:18::18:

ayy benim tamamen adım madım ortalıkta geziyo valla

soyisimlerimin de başharfleri:18:hiç düşünmemiştim sonradan hamile kalma topikinde fink atacağımı.

aslında kullanıcı adımızı değiştirme hakkımız var

kız senin adam baksana ülkeyi düşünüyo yazıkyoksam senden çocuku olsun istemiyomu

senden üreyen canlılardan korkuyo bence. sen çok çektirmişin belli

hadi leeeyn hiiçte bi keree kocişim benden istiyo bebiş tabiykii ama kafası karışık sanırım borçlar falanda bitmedi ya daha oyüzdende kararsız sanırım :26: yapmayalım gerçekten istemiyosan dide ayak yaptıydim oda yok yaparız aşkım olurmu öyle şey didi bilmiyom yaa erkekler anca çocuk doğunca baba olduğunu anlıyolar kendi evladının sevgiside başka olur oyüzden diyom hele bi olsunda ozaman oda anlıycaktır diye düşünüyom yoksa içi sevgi doluduy kocişim çocuğunumu sevmiycek hiiç saanmam yiğenim falan nişanımızdan beri eşime hastaydıçok seviyodu onu iletişimi iyi çocuklarla küçüklere çok yanaşamıyo anlaşılan bişii olcak diyee

inş kednı evıne cıkarsın ya bugun kaynam cagrda yatmaya gtmedınn sırf o ole dedı dıye aksam kocısle konusmadım bılee adamın ne sucu varsa oda gıtmeyız dedııı off ya hıc kalmak ıstemyrmm artık ordaa:18::18::18::18::18:

Sende ist.desin bende
Ahanda bu nickinden bulurum seni ben
İzini sürerim bulurum
saçmalama daha neler buda benim gerçek ismim ne olacak amann
Tek başak sen değil tek mervişde ben değilim

degsıtr kız ozman keske sıfıra ceksekk hersyı benım vajı ortdan kayboldaa oo face gıbı fınk atarm burda heryerde gıremm korkdan annmler falan acmyom kk

kızlar onumde bı gofret var o bana bagıryoo yee benı dıye ben ona bbagryomm yemem dıye kım kaznacak acabaa yerımde kocıs cokk sey almıss hakımı doldurdummmm :18:

Sende ist.desin bende
Ahanda bu nickinden bulurum seni ben
İzini sürerim bulurum
saçmalama daha neler buda benim gerçek ismim ne olacak amann
Tek başak sen değil tek mervişde ben değilim

Ye yeyee yeyee ye ye eyeeeeee yeee ne olursun yeee

kız acık adres ver ıstersenn . sıl kuzz su dedgın seyııı ızımı sureceklerr
yok yok ben sürecem senin izinii nisanın sonunda evinde biterim dışınıda gördüm apartmanının zaten serii katilim ben böle ağıma düşürüyom insanlarıı kork bendeen ölüsün sen artııık
Hhahahahah
hee ben izini sürecem evine baskın yapacam
olmas o beniim

yaparsın yaparsın üzülme nooldu sizin ev işi buarada?

Son düzenleme:

:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::18::18:

haklı adam aslında zırt diye çocuk olcak sanıyo halbuki salın gitsin sanki dizilerdeki gibi olmuyoki hürrem değilizki biz her halvette hamile kalak.bak sizde evlenelei kaç ay olmş tık yok

kızlar ben kacıyoruın ıyı geceler saat cok gec olmss ohh yarın kocısle aksam kadar yatarımm öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…