inş kednı evıne cıkarsın ya bugun kaynam cagrda yatmaya gtmedınn sırf o ole dedı dıye aksam kocısle konusmadım bılee adamın ne sucu varsa oda gıtmeyız dedııı off ya hıc kalmak ıstemyrmm artık ordaa:18::18::18::18::18:
Sende ist.desin bende
Ahanda bu nickinden bulurum seni ben
İzini sürerim bulurum
saçmalama daha neler buda benim gerçek ismim ne olacak amann
Tek başak sen değil tek mervişde ben değilim
ay zaten senin orda kalman saçma yaaa anlamıyorum bende bunlar
kocan evde yokmu yavrumm şu an korkma diyemi kal diyorlar
Ye yeyee yeyee ye ye eyeeeeee yeee ne olursun yeee
kızlar ben kacıyoruın ıyı geceler saat cok gec olmss ohh yarın kocısle aksam kadar yatarımmöptümm
yemesinnnnnnnnnnnnnnnn
koca totolu oldun valla iyiceeeeeeee
belinay çiko delülit yapıyor bunu biliyormuydun o güzel bacakların ve toton kesik yoğğurt gibimi olsun istiyorsun
mervişim ortağım sen başağı ağına düşürüyon gelince bende beloşu anlaştık ortaakSende ist.desin bende
Ahanda bu nickinden bulurum seni ben
İzini sürerim bulurum
saçmalama daha neler buda benim gerçek ismim ne olacak amann
Tek başak sen değil tek mervişde ben değilim
ay ilaahi kız noolcakki sankiim millet senin vajini nerden takip etcek bi biz biliyoz annemdegsıtr kız ozman keske sıfıra ceksekk hersyı benım vajı ortdan kayboldaa oo face gıbı fınk atarm burda heryerde gıremm korkdan annmler falan acmyom kk
kızlar onumde bı gofret var o bana bagıryoo yee benı dıye ben ona bbagryomm yemem dıye kım kaznacak acabaayerımde kocıs cokk sey almıss hakımı doldurdummmm :18:
noolduki kuzum sana bi sorunmu var?inş kednı evıne cıkarsın ya bugun kaynam cagrda yatmaya gtmedınn sırf o ole dedı dıye aksam kocısle konusmadım bılee adamın ne sucu varsa oda gıtmeyız dedııı off ya hıc kalmak ıstemyrmm artık ordaa:18::18::18::18::18:
Sen o ss nin şeyini demeseydin anlamayacaktım ben mesela boşver yavrim ya sallaabence de herşey ortada bende ist. dayım sende abovvvvvvv deşifre oldukkkkk
tek başak ben değilim doğru ama soyisimlerimin baş harfleri olmayaydı eyydii
aman napiyim tek basak s.s ben miyim canım
yok yok ben sürecem senin iziniinisanın sonunda evinde biterim dışınıda gördüm apartmanının zaten serii katilim ben böle ağıma düşürüyom insanlarıı kork bendeen ölüsün sen artııık
olmas o beniim
yaparsın yaparsın üzülme nooldu sizin ev işi buarada?
mervişim ortağım sen başağı ağına düşürüyon gelince bende beloşu anlaştık ortaak
ay ilaahi kız noolcakki sankiim millet senin vajini nerden takip etcek bi biz biliyoz annembence gofret kazanıcak herzamanki gibi ve miğdene giricek dayanamazsın seeen çikolatayaa
noolduki kuzum sana bi sorunmu var?
yemesinnnnnnnnnnnnnnnn
koca totolu oldun valla iyiceeeeeeee
belinay çiko delülit yapıyor bunu biliyormuydun o güzel bacakların ve toton kesik yoğğurt gibimi olsun istiyorsun
onun kocası evde yokmuss kocam evdee kızıda var kızz kocıs geceye gtsın kalmayacam orda evımde olcmmm yaa araacaklar gel burda kal dıye evımde kalcam dıyecem surat yapacaklarr ıyıyıyı deyıp kapatkcalrr offfffffffffffffff
Belinaysuuu canım ben,im yaaa bitanesin sen iyiki hatırlattınn
yoksa kociş işe geç kalacaktı sabah
mervişim ortağım sen başağı ağına düşürüyon gelince bende beloşu anlaştık ortaak
ay ilaahi kız noolcakki sankiim millet senin vajini nerden takip etcek bi biz biliyoz annembence gofret kazanıcak herzamanki gibi ve miğdene giricek dayanamazsın seeen çikolatayaa
noolduki kuzum sana bi sorunmu var?
:18::18::18::18::18::18: bilşyrm ama benım hayatım cıkolata duramyrm gecen yoktu yemınle aglayacaktım nasıl keserım bu cıkolatayı yaa kocam zayıf noktamı bılıyo kusunce alıyo bı poset dayanamym hemen barısıyorzzkızlar saka makada nasıl bırakacamm:18::18::18:
sen niye korktun bebeğim sana hiç bişii yaparmıyım ben:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::18::18:
yok anladı zaten oda baktı kaç aydır olmuyo alıştı tedaviyle olcağına :26:haklı adam aslında zırt diye çocuk olcak sanıyo halbuki salın gitsin sanki dizilerdeki gibi olmuyokihürrem değilizki biz her halvette hamile kalak.bak sizde evlenelei kaç ay olmş tık yok
kaçma kız korkma bişiii yapmıycaam geeelkızlar ben kacıyoruın ıyı geceler saat cok gec olmss ohh yarın kocısle aksam kadar yatarımmöptümm
kız ne 3ü 4 oldu saatler şuan itibariyle ileri alındı yaatam daha erken yazacaktım saate bi baktımm 3 olmuşşş
Hadi hayırlı geceler iyi uykular tatlım rüyanda bebek gör inşşşş
:18::18::18::18::18::18: bilşyrm ama benım hayatım cıkolata duramyrm gecen yoktu yemınle aglayacaktım nasıl keserım bu cıkolatayı yaa kocam zayıf noktamı bılıyo kusunce alıyo bı poset dayanamym hemen barısıyorzzkızlar saka makada nasıl bırakacamm:18::18::18:
Sen o ss nin şeyini demeseydin anlamayacaktım ben mesela boşver yavrim ya sallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?