Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay zaten senin orda kalman saçma yaaa anlamıyorum bende bunlar

kocan evde yokmu yavrumm şu an korkma diyemi kal diyorlar

Sende ist.desin bende
Ahanda bu nickinden bulurum seni ben
İzini sürerim bulurum
saçmalama daha neler buda benim gerçek ismim ne olacak amann
Tek başak sen değil tek mervişde ben değilim

bence de herşey ortada bende ist. dayım sende abovvvvvvv deşifre oldukkkkk

tek başak ben değilim doğru ama soyisimlerimin baş harfleri olmayaydı eyydii

aman napiyim tek basak s.s ben miyim canım

ay zaten senin orda kalman saçma yaaa anlamıyorum bende bunlar

kocan evde yokmu yavrumm şu an korkma diyemi kal diyorlar

onun kocası evde yokmuss kocam evdee kızıda var kızz kocıs geceye gtsın kalmayacam orda evımde olcmmm yaa araacaklar gel burda kal dıye evımde kalcam dıyecem surat yapacaklarr ıyıyıyı deyıp kapatkcalrr offfffffffffffffff

Ye yeyee yeyee ye ye eyeeeeee yeee ne olursun yeee

yemesinnnnnnnnnnnnnnnn

koca totolu oldun valla iyiceeeeeeee

belinay çiko delülit yapıyor bunu biliyormuydun o güzel bacakların ve toton kesik yoğğurt gibimi olsun istiyorsun

kızlar ben kacıyoruın ıyı geceler saat cok gec olmss ohh yarın kocısle aksam kadar yatarımm öptümm

tam daha erken yazacaktım saate bi baktımm 3 olmuşşş
Hadi hayırlı geceler iyi uykular tatlım rüyanda bebek gör inşşşş

yemesinnnnnnnnnnnnnnnn

belinay çiko delülit yapıyor bunu biliyormuydun o güzel bacakların ve toton kesik yoğğurt gibimi olsun istiyorsun

:18::18::18::18::18::18: bilşyrm ama benım hayatım cıkolata duramyrm gecen yoktu yemınle aglayacaktım nasıl keserım bu cıkolatayı yaa kocam zayıf noktamı bılıyo kusunce alıyo bı poset dayanamym hemen barısıyorzz kızlar saka makada nasıl bırakacamm:18::18::18:

Sende ist.desin bende
Ahanda bu nickinden bulurum seni ben
İzini sürerim bulurum
saçmalama daha neler buda benim gerçek ismim ne olacak amann
Tek başak sen değil tek mervişde ben değilim
mervişim ortağım sen başağı ağına düşürüyon gelince bende beloşu anlaştık ortaak
ay ilaahi kız noolcakki sankiim millet senin vajini nerden takip etcek bi biz biliyoz annem bence gofret kazanıcak herzamanki gibi ve miğdene giricek dayanamazsın seeen çikolatayaa
noolduki kuzum sana bi sorunmu var?

bence de herşey ortada bende ist. dayım sende abovvvvvvv deşifre oldukkkkk

tek başak ben değilim doğru ama soyisimlerimin baş harfleri olmayaydı eyydii

aman napiyim tek basak s.s ben miyim canım
Sen o ss nin şeyini demeseydin anlamayacaktım ben mesela boşver yavrim ya sallaa

ev işi duruyor cnm eşimden bişiler bekliyorum inşallah beni yanıltmaz. çünkü tekrar o eve girmek istemiyorum inşallah Rabbim nasib ederde bitirir evi

ıstemyrm cnm orda kalmak rahat edemyrmm gorumcemın gormek kocam yokken aglam gelıyo ıcımde off bıdakı ay gece ne yapacaksamm

yemesinnnnnnnnnnnnnnnn

Ay bende bi selülit var bi selülit var anam aynaya bakmaya çekiniyom kendimden tiksincem yakında

off ne saçma yaaa özgürlük yok ne varsa surat yapacak. ama sen devam et dsişini göstermezsen sonradan daha çok uğraşırsın. hadi git yat kuzum

Belinaysuuu canım ben,im yaaa bitanesin sen iyiki hatırlattınn
yoksa kociş işe geç kalacaktı sabah

Tamam anlaştık ortakk:18:

kız cidden çok mu ciddi durumun ay insan o kadar yiye yiye tiksinir beeeeeeee

kızım selülit diyom sanaaaaaaaa kesik yoğurt diyommmmmmmmmmmmmmm

kocanda magazin programlarında selülitsiz bacaklara bakar adam hep kesik yoğurt görmekten sıkılır

:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::18::18:
sen niye korktun bebeğim sana hiç bişii yaparmıyım ben
haklı adam aslında zırt diye çocuk olcak sanıyo halbuki salın gitsin sanki dizilerdeki gibi olmuyoki hürrem değilizki biz her halvette hamile kalak.bak sizde evlenelei kaç ay olmş tık yok
yok anladı zaten oda baktı kaç aydır olmuyo alıştı tedaviyle olcağına :26:
kızlar ben kacıyoruın ıyı geceler saat cok gec olmss ohh yarın kocısle aksam kadar yatarımm öptümm

kaçma kız korkma bişiii yapmıycaam geeel
tam daha erken yazacaktım saate bi baktımm 3 olmuşşş
Hadi hayırlı geceler iyi uykular tatlım rüyanda bebek gör inşşşş
kız ne 3ü 4 oldu saatler şuan itibariyle ileri alındı yaa ooh kocişime 1 saat daha erken kavuşcam

bence azalt canım yaa bu isteğinii aşırı yiyon anlaşılan sen desene çocuk kandırır gibim çikolatayla kandırıyor senii

Sen o ss nin şeyini demeseydin anlamayacaktım ben mesela boşver yavrim ya sallaa

abovvv keşkem dimeyeydim bak kendim kendimi deşifre ediyom. demekkii söylemesem ss ler bilem anlaşılmıyor

okiiiiii tatlım içim rahat olsun. sen peşime düşmedikçe kimseden korkmama gerek yok

Hadi ben kaçıyorum valla baya geç oldu hepinize iyi geceler
Allaha emanet olun.datlıı rüyalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…