Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen niye korktun bebeğim sana hiç bişii yaparmıyım ben

yok anladı zaten oda baktı kaç aydır olmuyo alıştı tedaviyle olcağına :26:

aslında tedavi için erken kuzum 1 sene gçmesi geerekiyor diyo doktorlar ama

Hadi ben kaçıyorum valla baya geç oldu hepinize iyi geceler
Allaha emanet olun.datlıı rüyalarrr

dimi yaa saat 3ken birden 4 oldu

sohbetimiz de yarıda kesildi neyse çıkak barim hep beraber. bengiyide kovaalamzsak sabaha kadar oturur burda valla

sonra gelsinn doğalgaz faturaları

sohbetimiz de yarıda kesildi neyse çıkak barim hep beraber. bengiyide kovaalamzsak sabaha kadar oturur burda valla

Kız sende taktın faturalara gelsin bacım ben öderim sen merak etme

uff ya herkeesin elini arı ısırdı kimse yaazmıyo bende çıktım işte hadi başbaş

yaz saatiiiiiiii uygulaması hepimize hayırlı uğurlu olsun

Belinaysuda yarım saat önce çıkacam dedi hala burda bizi bırakamıyo garibim

ev işi duruyor cnm eşimden bişiler bekliyorum inşallah beni yanıltmaz. çünkü tekrar o eve girmek istemiyorum inşallah Rabbim nasib ederde bitirir evi
inşallah canım yaa umarım çıkarsınızda rahat edersin
ıstemyrm cnm orda kalmak rahat edemyrmm gorumcemın gormek kocam yokken aglam gelıyo ıcımde off bıdakı ay gece ne yapacaksamm
haklısın valla kim olsa rahat edemez hele ben hiç edemem helede eşim olmadaan bi başıma kaynanamlarda naapardıım :18::18:
Ay bende bi selülit var bi selülit var anam aynaya bakmaya çekiniyom kendimden tiksincem yakında
bendede var o bebeğim yıllardır yaa çok sık kilo alıp vermeden oldu sanırsam baldırlarımın üst kısımlayında vay hep
Belinaysuuu canım ben,im yaaa bitanesin sen iyiki hatırlattınn
yoksa kociş işe geç kalacaktı sabah
bende demiştim amaa ileri alındığınııı niye bana demediin
Tamam anlaştık ortakk:18:
ne tırsıyon len cidden bişi yapcak halimiz yok yaa gerçi kociş benden korkuyo ben uyurken bazen bana bişii yaparsın diyen korkuyom diyo yaa bidee bende didim aldatırsan ozaman kork benden herşeyi yapabilirim dedim ama onun dışında kıyarmıyım ben sana hiç didiim oda senin işin belli olmaz diyo yaa adam cidden korkuyo benden galibaa alıştı çılgınlıklarımaa tabii

kız bizdede var noolmuş ister istemez oluyo o her kadındaa

bengisu annem seni ayrı öpüyom bide seni seviyom tamam mı

aslında tedavi için erken kuzum 1 sene gçmesi geerekiyor diyo doktorlar ama
olsun bebeğim ne kadar erken başlarsak o kadar iyii 9 ay olmuş dahamı bekliyceedim

hay faturanada seniin sankim sen ödüyon hıh hadi çıklalım baari çok ısrar ettiniz iyi uykular bol bebişli tatlı rüyalar hanımlar hoşçakalıın

bengii canım bana acilen kurabiye tarifi lazım
bide kremalı pasta gibi profiterol gibi basit şık ve lezzetli bişilerrrrrr

yarına misafirim var bişiler yapıyorum ama değişik tariflere ihtiyacım vaaaarrr

Son düzenleme:
bengii canım bana acilen kurabiye tarifi lazım
bide kremalı pasta gibi profiterol gibi basit şık ve lezzetli bişilerrrrrr

yarına misafirim var bişiler yapıyorum ama değişik tariflere ihtiyacım vaaaarrr

tatlım sana profiterol tarifi vereyyimi bir kere yapmştım hakikaten hazır gibi olduve kolaydı.

başak selam canım ver ver :))))))))

kız bende senin mesajını görünce orda. bizim sevncinde kırışıklıkları varmış demekki demiştim baktım ki bana yazmışınnn

ama benim kırışıkım yok haaa yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…