başak başka topic te geziyor
gözaltı morlukları diye bir topic
:18:
ispiyoncuuuuuuuu
yalan yalan
güzel kızlar topikinde geziyodum
dur ben sana tarifi yazayım . tarifi uzun ama basit bi şi
hamuru:
50gr margarin
1 su bard. su
1/4 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaş. şeker
1 su bard. un
2 yumurta
ayy sevnccim kusura bakmamçok faci sıkıştım bi tüfekhaneye gidip geliyim bekle olurmu ayy pardon yaaaaa
ooo kizlar tarif veriliyor heee hadi bakalim.. nasilsiniz pazara gününüz nasil geciyor??? ben dökülüyorum ya nedense...
sağol annem ama sen beni görmedin kii içine mi doğdu güzelliğimmmmmsen güzelsin zati ne gereği var kinem
geçmş olsun tatlım ben yeni toparlandımm.:2::2::2: gel gel profiterol tarifi veriyomooo kizlar tarif veriliyor heee hadi bakalim.. nasilsiniz pazara gününüz nasil geciyor??? ben dökülüyorum ya nedense...
hoşgeldin canım valla sorma pazartesi akşama ve salı öğlen misafirlerim olacak
değişik tariflere ihtiyacım var
sende varmı tarif
hoşgeldin canım valla sorma pazartesi akşama ve salı öğlen misafirlerim olacak
değişik tariflere ihtiyacım var
sende varmı tarif
hmmmm canim var ama bendekiler klasik poaca felan. degisik kurabiye tarifim var ama evde ben kaynanamlardayim. hamuru kolay, yapinca 1 cm kalinliginda aciyorsun, böyle kalpli yildizli kaliplarla kesiyorsun, 15-20 dk pisiriliyor pembelesmiyor, soguyunca da bir ucunu önce cikolataya sonra pasta süsüne batiriyorsun, hindisatan cevizi de olabilir. cok zor degil eve gidince yazayim tarifi hosuna giderse yaparsin
kız başak yazamadın haaaa
al al annem ben çokbeğenmiştim. yemek kursuna gitmştim bizamanlar orrdan miras kaldı banateşekkürler canım alıyorum hemen
al al annem ben çokbeğenmiştim. yemek kursuna gitmştim bizamanlar orrdan miras kaldı bana
kimler geliyo misafir olarak
eşimin akrabaları
ve eski komşularım ayrı ayrı gelecekler
nasıl ayrı ayrı. seans seans mı
nazoooooooooo kuzum nerelerdesin yaaaa az önce tüfekhaneye giderken aklıma sen geldin özledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?