merhaba canım iyiyiz sen nasılsın akşam evinin resimlerini göstermişin ama ben göremedim
akşamları evdeyim zaten birde eşim daha geç gelecek artık, gece daha çok muhabbete katılırım
ama gündüzleri dolaşmaya falan çıkarım hem insanın havasıda değişiyor dışarı çıkınca ,ama evde sürekli kuruyorsun
almayınca aksamda kuduryorum delı gıbı evın ıcı
nde geznıyomm kesemyrm cıkoltaya masallah kocamdaa bı poset alıyoo gıcıklıyna
ayy ablam senn ıcn de eklerımm
iyide böyle bırakamazsın kuzum birinin seni engellemesi lazım.
kocanın destek olması lazım kuzum bence ciddi bi konu. yüzünde sivilce mivilce yapmıyomu bunlar
yok ergenlıkde bıle cıkmadı sıvılce az bısı selut var oda kılo aldım ondaa alma dyrm 2 gun aglayak gıbıyım
kime gitcen ki gündüzlerikomşulara mı
tek başına gezmeninde tadı olmas ki kocan da yok
yok ergenlıkde bıle cıkmadı sıvılce az bısı selut var oda kılo aldım ondaa alma dyrm 2 gun aglayak gıbıyım
komşuya değil bir tanıdığım var kızı özürlü oda canı sıkıldıkça dolaşmaya çıkıyor beraber pikniğe dolaşmaya falan gidiyoruz yoksa tek başıma pazra bile gitmeyi sevmem
bende halen kurtulamadım o sivilcelerden herzaman yağlı yememeye çalışırım çekirdek zaten ayda yılda bir anca
hani yüzünde falan sivilce çıksaydı kendini kötü hissederdin ama maalesef çıkmıyomuş.bence kendi kendine söz vermelisin kuzumm başarabilirmisin
yuzumde adet zmanda bı cıkarsaa oo yoksa cıkoltadn olmadı ya su kare cıkoltar varya ondan kocıs aksmm gelrken alıyodu bende gunduz gızlı yıyodm baktım kalbı cayle bı kestım snra gerı devamm kesemyrm kı cok sevıyorumm :26::26::26::26: benı bazen tek mutlu eden seyyy
komşuya değil bir tanıdığım var kızı özürlü oda canı sıkıldıkça dolaşmaya çıkıyor beraber pikniğe dolaşmaya falan gidiyoruz yoksa tek başıma pazra bile gitmeyi sevmem
bende halen kurtulamadım o sivilcelerden herzaman yağlı yememeye çalışırım çekirdek zaten ayda yılda bir anca
cildin yağlıdır belkim nazo
ben seni mutlu ederim kuzummmmmmmmmmmm annemmmmmmm yirim seniiiii bırak çikoyuuuuuuu hem koca hem kesik yoğurtlu totolummmmmmmmmmm
cıldın ıcın krem kullan abla yada evde yapa bılıcegın seyler var net bak ıstersen ben yuzume pısık kremı almayı dusunuyorumm:44::44:
kızlar bına toplntsı var mıllet b..k karılaryla gtms kocısde benı cagryo bende onla kusum kendın guıtt dıyorum ozman bende gtmem dedı ne yapayım bıdaya ayıp olrmu evde olgdgumuz bılıylr
nemlendirici kullanıyorum sürekli ve yağlı yememye çalışıyorum ozaman zaten çıkmıyor
canım bina toplantısı tabiki gidin kocişe tripini yine atarsın eve gelince
kükürtlü sabun kullanıyordum yağlarımı anında alıyor. denedinmi bilmem ama dene istersenhemde nasıl bi kızartma bi çekirdek yesem ertesi günü hemen sivilce çıkıyordu bende herzaman yememeye çalışıyorum en azından yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıkmıyor
evet seni yıldırmaya çalşıyorum çikodan belkim tiksinir de vazgeçersinsagol kuzumm kız sı mde kesık yogrmu cıktıı
kızlar bına toplntsı var mıllet b..k karılaryla gtms kocısde benı cagryo bende onla kusum kendın guıtt dıyorum ozman bende gtmem dedı ne yapayım bıdaya ayıp olrmu evde olgdgumuz bılıylr
hic oylesineen sevdigim smileylerdendir kendisi
iyiyimmm dolaniyordum oyle sen nasilsin
oylesine kiz evinin resimlerini gordum pek guzel okudunmu yorumlarimi
diger evleri goremedim kacirdimm tüh
ayy nerdesiniz yaa offf bende umutsuz ev karılarını izlemeye giderim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?