akrabalar yarın akşam komşular salı öğlen
çok severim böyle telaşlarıı ohhh
tek başıma üstesinden gelmeyi daha çok severim öyle yardım almayı sevmem nedense
temizlik yaptım bugün yeni oturdum bide sürekli elektirikler gidip durdu ama nihayetinde bitirdim
sen nasılsın bende özledim seniama neden tüfekhanede aklına geldim anlamadım
selam sevinç nasılsın canım
özel bi nedeni yok bilmem tüfekhaneye giderken geldiyolda geldi yani. tüfekhanede değil. neden gelmiyo diye mesajmı atsam diye düşündm ama . nazoya mesaj çekmeme gerek yok dedim. zaten gelecek olsa gelir dedim.
bu ara çok durgunlaşmış burası:26:
burası değilde biz durgunlaştık galiba :26:
bende önceden haber versinler sakin sakin ayağıma kimse dolanmadan hazırlığımı yapayım
sen mi durgunlaştın nazo neden kuzum anlat bana
off ya erenayı hiç etmediğim kadar merak ediyorum artık yaaaaa hiç bu kadar ara vermemişti. mükemmel kocası izin vermiyomu acaba artık nete girmesine offf
yaşlılık
bende çok merak ediyorum aynısını bende düşünmüştüm ama en azından eşim izin vermiyor diye bi mesaj atsaydı yada başka bi sorunmu var acaba:26:keşke telefonu olsaydı
kızlar bugünlerde umutsuz ev kadınlarından beterim buyüzden başka topişlerde kafa dağıtmak istiyorum
habire sizi üzmeye hakkım yok..kocayı boşiyimm yenisini alıyım
yine gelirim aranıza...sonuç olarak bu saatten sonra neşe içinde yumurtlasam nolucak yumurtlamasam nolucak..
hakkınızı helal edin..
evet keşke.
nazo sen buaralar yaşlandığınımı düşünüyosun ne
evet yaş 37 olmasına ne kaldı saçlarda beyazlar maşallah benden 9 yaş büyük ablamda bile bukadar beyaz yok sonracıma evliliğimiz desen 15. yılına girdi ALLAH tan eşimle aramda bi sorun yok ama hala çocukta yok ne bileyim bırakacam olacaksa olsun olmayacaksada olmasın
anladım sen bu ara umutsuzluğa kapıldın . belli oluyor halinden. ne denebilir ki sana nazom. senden yaşça küçük ve bu konularda tecrübesiz biri olarak ne söylesem boş.
durumun çok zor biliyorum. sende diğer arkadaşlar gibi
bi süre buralara uğramak istemiyorum diycekmisin
kız cidden çok mu ciddi durumun ay insan o kadar yiye yiye tiksinir beeeeeeee
kızım selülit diyom sanaaaaaaaa kesik yoğurt diyommmmmmmmmmmmmmm
kocanda magazin programlarında selülitsiz bacaklara bakar adam hep kesik yoğurt görmekten sıkılır
yok canım ben uzak duramam buradan ama yaz geliyor artık kendimi dışarılara atıyorum geziyorum fırsat buldukça ve fazla giremem en fazla ama hergün girerim yine
kesik yoğurdu unutamamışsın
naslsınız kızlarr
hadi ya artık bu kadar çok gelmiycek miiiiama geceleri yine burda olcan dimi kocan gelene kadar
ha ona yoryum yapacaktım unuttum kızz cıden cok yıyorum dun geceden berı mesala 5 tane mı ne yedım tannda cıps falann offf
almayınca aksamda kuduryorum delı gıbı evın ıcıoffffff yağlı yağlıı ayyy kesik yoğurt olmak kaçımılmaz oldu sendeee söyle kocana almasın eve elin ayağın kesilsin çikodan
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın akşam evinin resimlerini göstermişin ama ben göremedim
akşamları evdeyim zaten birde eşim daha geç gelecek artık, gece daha çok muhabbete katılırım
ama gündüzleri dolaşmaya falan çıkarım hem insanın havasıda değişiyor dışarı çıkınca ,ama evde sürekli kuruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?