aslında hep erken olur da gecikmez ama. çok nadir bazı nedenlerden ötürü bi kaç gün geciktiği de olmştu. yine öyle bişeydir.pınarda antibiyotik kullanıyorum diye korunuyordu sonra yumurtlama geçti diye korunmayıda bırakmıştı ama hamile kaldı yani olmaz diye bişey yok hiç gecikirmiydi
ayy ne güzellllllll çekincekmisin pekikızlar yaaa geçen gün rüyamda rahim filmi çektiriodum çektirirken doktor diodiki sürpriz var burda bebiş var diodu ne garip oldum ayyyy(
kullanmasam diye düşündüm ama işte belki vesile olur dedim
inşallah bakarsın 1 nisan şakası yapar sana bebişin bi bakmışın hamilesin
yazık Allah yardım etsin kocaların işi zor valla. bizim canımız isteyince çıkıyos işten onların öyle bi lüksleri yok
aynen canımmm Allah onlara güç kuvvet versin başımızdan eksik etmesinnn...aminnn....
amin:benimki sürekli ayakta 13 saat
2 ayda bir nasır aldırıyo ayağından
aslında hep erken olur da gecikmez ama. çok nadir bazı nedenlerden ötürü bi kaç gün geciktiği de olmştu. yine öyle bişeydir.
bu ay çok ilaç kullandım etkilemiş olabilir. zati karnım ağrıyo
ayy ne güzellllllll çekincekmisin peki
aman eksik kalsın o adamın vesileliği nerden çıktı bu doktor karşına anlamadım. kadınmıydı yoksam
aslında hep erken olur da gecikmez ama. çok nadir bazı nedenlerden ötürü bi kaç gün geciktiği de olmştu. yine öyle bişeydir.
bu ay çok ilaç kullandım etkilemiş olabilir. zati karnım ağrıyo
ayy ne güzellllllll çekincekmisin peki
aman eksik kalsın o adamın vesileliği nerden çıktı bu doktor karşına anlamadım. kadınmıydı yoksam
3 gün oldu ama gelir onlar sonra sinirim bozulur. umutlanmak istemiyorum . ayrıca kuzum ben bu ay söktürücü kullandım olması mümkün değil
yok tabiki inşaat gezio bolbol...mutfak vestiyer vsvs yapıolar ya...
geçmiş olsun kuzucummmmm nasıl gidiyor hamişlik. kaç aylık oldu sıpacığınlistedeki bilgiyle tutuyor mu artık
yeşilim sevgilim niye bööle yapıyon yaa ayy benim hatunlarım da pek alıngan
hayatım 3 gün gelmedin diye yıldızlar sönmedi. bi süredir eskisi gibi gelemiyorsun biliyoruz.
önceden günde daha fazla burada olurdun fakat hamilelikten dolayı günde 1 kere çok kısa durmaya başladın.
nadide topikimizin kuralları "elinden geldiğince girmeye çalışan fakat fazla bulunamayan hatunlar sarı yıldızlı oluyordu" ya. sende o yüzden sarı oldun.
erenayında tüm yıldızları gittiiiiii. haksızlık olmasın diye yapıyom aşkım niden alınıyon yaaaa
ben seni çok seviyom
senden duyduğunu söylemez merak etme
yıldızın var bikkeremmm
yok erkekti profosör bide geçen yaz gittiğimde çok ilgilenmişti bu seferde ona gideyim dedim ama pişman oldum
off yazık yaaa pedikür yaptırsın. sende masaj yap ayaklarına
canım sokturucu kullanınce erken gelmezmı ya gecıkmıss ya iinş annenin evı ugurlu gelirr
bende vestyer yaprcammodel bakyom
topikimizin başkanı sevgili başak
bikere topiğe hergün giriyomuyu7m hamiş olmama rağmen giriyorum dimi? hem ben topik kurallarını hergün girenin yıldızının sarı değil kırmızı olduğunu hatırlıyorumayrıca arada sırada girenlerin sarı yıldız diye biliyodum ama artık çokta önemli değil yıldızların hepsi senin olsun ben yıldızsızda gelir giderimm önemli olan sizlersiniz benim için hepinizi seviyorum oyüzden azda olsa hergün girmeye çalışıyorum hem geldiğimdede kimse olmuyor konuşacak
topikimizin başkanı sevgili başak
bikere topiğe hergün giriyomuyu7m hamiş olmama rağmen giriyorum dimi? hem ben topik kurallarını hergün girenin yıldızının sarı değil kırmızı olduğunu hatırlıyorumayrıca arada sırada girenlerin sarı yıldız diye biliyodum ama artık çokta önemli değil yıldızların hepsi senin olsun ben yıldızsızda gelir giderimm önemli olan sizlersiniz benim için hepinizi seviyorum oyüzden azda olsa hergün girmeye çalışıyorum hem geldiğimdede kimse olmuyor konuşacak
kızlar merhaba nasılsınız? ben eşimle antalyaya geldim eğitim semineri vardı benide getirdi :) sizler napıyosunuz ?
canım sokturucu kullanınce erken gelmezmı ya gecıkmıss ya iinş annenin evı ugurlu gelirr
bende vestyer yaprcammodel bakyom
kızlar merhaba nasılsınız? ben eşimle antalyaya geldim eğitim semineri vardı benide getirdi :) sizler napıyosunuz ?
nautilus mutfak canım internette vardır heralde modelleri ama çok pahalı bi yer yaaa...
inşallah kuzum Allah bilir tabiisöktürücü kulanınca erken geldiğini bilmiyodum ayrıca.
bu arada abim yine istiyor neti offfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?