Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım hoşgeldin nasılsın
nazoşum iyiyim canım yorgunum sadece 10 saat yol geldik başım ağrıyor yine
yok canım ben poh poh istemiyorum sadece azcık üzüldüm okadar önemli değil ama hem çeksin kocamda ondan başkasıda çekmez zaten.. sen napıyosun anneciğinin yanında iyimisin ?
aaa ne güzel bahaneyle geziyorsun
evet öyle oldu :)
sen normale nerdeydın cnm ohh gez kocıslee
nasılsın bebek nasıl bzıde dua edıyon demıı hamıslerın duası kabul olurmus

osmaniyedeydik canım normalde ..
iyiyim çok şükür canım herzaman dualarımdasınız önce nazoşumla başlıyorum sonra hepinize dua ediyorum canlarımmm

merhaba hatunlarrrrrrrrrrrrr napıyonuzz. beni özledinizmi :)) ben sizi özledimmm. kocişle gezmelerdeydik yine arkadaşlarla dışarıda yemeğe gittik şimcik geldik evimize.

iyiyim canımmm...nasıl gittin kıssss yollar yasak değilmi sanaa...ama iyiysen gez toz tadını çıkar bakalımmmm...

druma sordum canım öyle kendi arbamızla yavaş yavaş geldik işte şuan başım çok ağrıyor onun dışında iyiyim canım

annem okadar yola nasıl dayandınn

antalyaya okadar sürüyomu 10 saat
çok sağol canım benim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

başak yaaaa sen ankaradasın demi şuna açıklık getirelim bi !!

ankarada anacığının yanında

slm kızlar hepinize iyi gejelerrr öptümmmm

hoşgeldin canım nasılsın

kızlar bana müsade malum bahanem çok yoldan geldim başım ağrıyor hamişim vs.. hepinizi kocaman öpüyorum iyi gecelerr

druma sordum canım öyle kendi arbamızla yavaş yavaş geldik işte şuan başım çok ağrıyor onun dışında iyiyim canım

dinlen kuzucummm hemen geçsin baş ağrınnn inşallahhh...bilirim bende çok çekiom baş ağrısı...hamileyken cok zor oluo hatta ..

merhaba hatunlarrrrrrrrrrrrr napıyonuzz. beni özledinizmi :)) ben sizi özledimmm. kocişle gezmelerdeydik yine arkadaşlarla dışarıda yemeğe gittik şimcik geldik evimize.

merhaba cnmmmm...ösledikk tabikiiii nasılsın nasıl gidioooo hamişlikk

o maşallah gezginci hamişler sizi
hoşgeldin canım özledik tabi

başak yaaaa sen ankaradasın demi şuna açıklık getirelim bi !!

ankarada cnm

slm kızlar hepinize iyi gejelerrr öptümmmm

slm cnmm nasılsın

oki sorarım gelmedi daha ama...yazarım sana...ölçüler ne ölçü versene bana bide istediğin özellikleri söle bakim ne tutacak hesaplatim bi

ölcu bılmyrm kı kuzum ya kocısde uyudu:26:
ama aynalı cekmecelı falan bısı ıstyomm dırek kapının karsınında kapının arkasınıda duz ahsam ıstyoruk yanı L seklınde mı ne oluyoo surglu kımse tafsıye etmıyolarr acaba nasıl merak ettım bıde balon kapak nasılmıs ayy cokmu soru sordum

mrb cnmm

antalyaya okadar sürüyomu 10 saat
çok sağol canım benim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

ankarada anacığının yanında

hoşgeldin canım nasılsın
evet mersin üzerinden daha kısa beni orası tutar diye konya üzeri geldik yol uzadı tabi birazda yavaş geldik sarsılmayım diye 10 saati bulduk kemere falan gelincede nazoşum
amiinnnnn
annem okadar yola nasıl dayandınn

biraz zor oldu ama dayandım çok şükür canım

iyi gidiyoo canımmm zaten işyerinde öğlene kadar uyudum sonra başladım iş yapmaya :)) sen nasılsın canımm

o maşallah gezginci hamişler sizi
hoşgeldin canım özledik tabi

hoş buldummm canımmm evet ya ben çok gezenti oldummm ama evde durasım yok hiççç :)) bende sizleriii özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…