inşallah kuzum Allah bilir tabiisöktürücü kulanınca erken geldiğini bilmiyodum ayrıca.
bu arada abim yine istiyor neti offfffffffffffffff
sen normale nerdeydın cnm ohh gez kocıslee
nasılsın bebek nasıl bzıde dua edıyon demııhamıslerın duası kabul olurmus
bakayım bı cnm ben bı tane begndımde 1.250 dedı pahalı geldı bıze
nazoşum iyiyim canım yorgunum sadece 10 saat yol geldik başım ağrıyor yinecanım hoşgeldin nasılsın
yok canım ben poh poh istemiyorum sadece azcık üzüldüm okadar önemli değil ama hem çeksin kocamda ondan başkasıda çekmez zaten.. sen napıyosun anneciğinin yanında iyimisin ?ayy tamam ağlama kıyamam ya hamişsin ya fazlasıyla alıngansın sanırımbu saatte gelmene çok sevindim. sana haksızlık yapıldığını düşünüyosan söylemen lazım tabiiiiiiiii. yıldızsız olmaz ayrıca topikimizn kuralları dışına çıkar buu kocan çok çekecek senden. adam cağız devamlı phpohlamalı seni
evet öyle oldu :)aaa ne güzel bahaneyle geziyorsun
sen normale nerdeydın cnm ohh gez kocıslee
nasılsın bebek nasıl bzıde dua edıyon demııhamıslerın duası kabul olurmus
NAUTİLUS - MUTFAK,BANYO,EĞİTİM GEREÇLERİ,OFİS MOBİLYALARI adres bu canımmm...pahalıymıs ayy...
inşallah kuzum Allah bilir tabiisöktürücü kulanınca erken geldiğini bilmiyodum ayrıca.
bu arada abim yine istiyor neti offfffffffffffffff
buldum cnm da vestyer acılmıyo kız bı kocısıne sorsana surgulu kullanıslımıı
slm kızlar hepinize iyi gejelerrr öptümmmm
iyiyim canımmm...nasıl gittin kıssss yollar yasak değilmi sanaa...ama iyiysen gez toz tadını çıkar bakalımmmm...
nazoşum iyiyim canım yorgunum sadece 10 saat yol geldik başım ağrıyor yine
yok canım ben poh poh istemiyorum sadece azcık üzüldüm okadar önemli değil ama hem çeksin kocamda ondan başkasıda çekmez zaten.. sen napıyosun anneciğinin yanında iyimisin ?
evet öyle oldu :)
osmaniyedeydik canım normalde ..
iyiyim çok şükür canım herzaman dualarımdasınız önce nazoşumla başlıyorum sonra hepinize dua ediyorum canlarımmm
nazoşum iyiyim canım yorgunum sadece 10 saat yol geldik başım ağrıyor yine
yok canım ben poh poh istemiyorum sadece azcık üzüldüm okadar önemli değil ama hem çeksin kocamda ondan başkasıda çekmez zaten.. sen napıyosun anneciğinin yanında iyimisin ?
evet öyle oldu :)
osmaniyedeydik canım normalde ..
iyiyim çok şükür canım herzaman dualarımdasınız önce nazoşumla başlıyorum sonra hepinize dua ediyorum canlarımmm
başak yaaaa sen ankaradasın demi şuna açıklık getirelim bi !!
druma sordum canım öyle kendi arbamızla yavaş yavaş geldik işteşuan başım çok ağrıyor onun dışında iyiyim canım
merhaba hatunlarrrrrrrrrrrrr napıyonuzz. beni özledinizmi :)) ben sizi özledimmm. kocişle gezmelerdeydik yine arkadaşlarla dışarıda yemeğe gittik şimcik geldik evimize.
merhaba hatunlarrrrrrrrrrrrr napıyonuzz. beni özledinizmi :)) ben sizi özledimmm. kocişle gezmelerdeydik yine arkadaşlarla dışarıda yemeğe gittik şimcik geldik evimize.
kızlar bana müsade malum bahanem çok yoldan geldim başım ağrıyor hamişim vs..hepinizi kocaman öpüyorum iyi gecelerr
başak yaaaa sen ankaradasın demi şuna açıklık getirelim bi !!
oki sorarım gelmedi daha ama...yazarım sana...ölçüler ne ölçü versene bana bide istediğin özellikleri söle bakim ne tutacak hesaplatim bi
kızlar bana müsade malum bahanem çok yoldan geldim başım ağrıyor hamişim vs..hepinizi kocaman öpüyorum iyi gecelerr
evet mersin üzerinden daha kısa beni orası tutar diye konya üzeri geldik yol uzadı tabi birazda yavaş geldik sarsılmayım diye 10 saati bulduk kemere falan gelincede nazoşumantalyaya okadar sürüyomu 10 saat
çok sağol canım benim inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
ankarada anacığının yanında
hoşgeldin canım nasılsın
annem okadar yola nasıl dayandınn
dinlen kuzucummm hemen geçsin baş ağrınnn inşallahhh...bilirim bende çok çekiom baş ağrısı...hamileyken cok zor oluo hatta ..
merhaba cnmmmm...ösledikk tabikiiiinasılsın nasıl gidioooo hamişlikk
o maşallah gezginci hamişler sizi
hoşgeldin canım özledik tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?