Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkez gitti puff:26::26:

belinaycim esime sordum surgulu kullanisli olur ama dedigim gibi dolabin genisligi fazlaysa daha rahat oluyo azsa bi mont asiosun kapanmio kapak..ayrica mekanizmalarini hafele den alsinlar dedi onlar kaliteli oluyomus mekanizma onemli zaten dedi..mekanizma iyiyse kullanimi rahat olur dedi..fiyat konusunda olcu lazim dedi ama oranin pahali oldugunu soledi...simdilik bu kadar canim..sorularin olursa ozelden yaz ben burda zor bulabilirim giremezsem...

canım tşk ederim ekledin için aklıma gelirse yazarım.hamiş kalamama sorunum eşimden kaynaklanıo geçen yıl muayene için gittim tek tabiki komşumla eşimi istediler işi vardı gelemedi dr.beni muayene etti senin bi sorunun yok bide eşine sperm test yapalım diye tıp merkezine gönderdi en yakın tıp merkezine gittim onun dediği yere gitmedik eşimle verdik sperm tabiki ilişkiyegirilmicek denildi 4 gün beklettiler gittik laboratuvarda sorun var diye ertelediler ama hala ilişkiye girmedik oldu 7 gün verdik çok şükür ama içimde şüphe kaldı test sonucu aldım dr.gittim güldü çok düşükmüş gülünce çok sinirlendim allahtan eşim yoktu sonucu sölesenize dedim pis pis güldü olmıcakmı dedim çok zor dedi zor tuttum kendimi peki tüp bebek olurmu dedim çok zor dedi çıktım oturdum hastanenin holünde ağladım çıktı dışarı tip tip baktı allah büyük inş olurda onun kucağına atarım bebeğimi ama tıp merkezinden şüpheleniorum keşke yaptırmasaydık bidahada yaptıramadım muayene gitçez bakalım allahım yüzümüze bakıo sanırım şuan iş görüşmesine gitti muayen için param olucak inş allahım yürü ya kulum der belkide allahım bi bebiş göndermiştir ona çok inanıorum ve olucak herşeye rağmen çokkk inanıorum size ii haberler vermek için 5 gün beklicem çok kazınıo midem kız ve içimde bi dürtü var anlatamam göbek yaptım herhalde acıktım için çok çıktı göbeğim bel ağrım var birde adet olayı düşündürüo olsamd aolmasamda gitçem kan testi yaptırcam dua edin lütfen

canım tşk ederim ekledin için aklıma gelirse yazarım.hamiş kalamama sorunum eşimden kaynaklanıo geçen yıl muayene için gittim tek tabiki komşumla eşimi istediler işi vardı gelemedi dr.beni muayene etti senin bi sorunun yok bide eşine sperm test yapalım diye tıp merkezine gönderdi en yakın tıp merkezine gittim onun dediği yere gitmedik eşimle verdik sperm tabiki ilişkiyegirilmicek denildi 4 gün beklettiler gittik laboratuvarda sorun var diye ertelediler ama hala ilişkiye girmedik oldu 7 gün verdik çok şükür ama içimde şüphe kaldı test sonucu aldım dr.gittim güldü çok düşükmüş gülünce çok sinirlendim allahtan eşim yoktu sonucu sölesenize dedim pis pis güldü olmıcakmı dedim çok zor dedi zor tuttum kendimi peki tüp bebek olurmu dedim çok zor dedi çıktım oturdum hastanenin holünde ağladım çıktı dışarı tip tip baktı allah büyük inş olurda onun kucağına atarım bebeğimi ama tıp merkezinden şüpheleniorum keşke yaptırmasaydık bidahada yaptıramadım muayene gitçez bakalım allahım yüzümüze bakıo sanırım şuan iş görüşmesine gitti muayen için param olucak inş allahım yürü ya kulum der belkide allahım bi bebiş göndermiştir ona çok inanıorum ve olucak herşeye rağmen çokkk inanıorum size ii haberler vermek için 5 gün beklicem çok kazınıo midem kız ve içimde bi dürtü var anlatamam göbek yaptım herhalde acıktım için çok çıktı göbeğim bel ağrım var birde adet olayı düşündürüo olsamd aolmasamda gitçem kan testi yaptırcam dua edin lütfen

böyle doktorlar öldüresim geliyor
insanların sıkıntılarıyla dertleriyle resmen alay ediyorlar ya
Allah büyük sıkma canını bizim bir komşu varmı onada doktor imkansız demişti
ama maşallah bir oğlu oldu Allahtan ümit hiç bir zaman kesilmez

ekledim tatlım seni listeye bak. eksik olan biyer eklenmesini istediğin bi bilgin varsa sööle. bu arada bizde çok neşeliyizdir. sende sık sık gelde neşemize neşe kat lütfen. bu arada hamile kalamama nedenin nedir

aynen canım doktorlarında bilemediği yerler var ama özele gidicem inş ilgilenmiolar resmen ilk kez yaşadım böle bişi gidip bidaha yaptırsam yine gülerler die korkuorum ama busefer yemezler suratına dosyamı çarparım doktor değilmisin nie geçtin bu masaya dicem hıh çok sinirlendim yine bak gözümün önüne geldi dr.sırıtması aile doktoruma söledim öle doktor olmaz dedi 1 doktorla kalma dedi özele git dedi daha ilgi alaka oluo dedi bi doktorla kalma dedi bakalım saol ilgin için inş benimde olucak herkesin olsun istiyorum çok üstünde durmak istemiorum ama merak öldürcek beni :))

canım fakülte hastahanesine mi gitmiştin???
Aklında kalmasın git araştırt

canım 7 günde çıkan sonuç kabul edilemezki.. o hatalı olur.. doktor zaten tam gerizakaymış bizde yaptırmaya gittik en fazla 3 gün ara olur dediler bize..bence mantıklı olan 1 gün ara verip 2. gün spermi analize vermek diye düşünüyorum:26:

bende öle düşünüorum ama bidaha gidicem hele eşimin işi olsun belki gerek bile kalmamıştır 5 gün son 5 günsayıyorum

sarıda olsa yıldızlarım olmuşş

Adanadan döndüm artık buralardayım 20 nisanda sonuçları alacam arkadaşlar dua edin.

aa adanadamısın bende adanalıyım genetik test için Seyhan uygulamaya gittim 1 ay sonra çıkacakmış sonuçlarım.

evt canım adanayım 3,5 yıldır hastaneleri pek bilmiorum oyüzden acemiliğime geldi bu sefer öle olmıcak bakalım müjdemi verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…