evet mersin üzerinden daha kısa beni orası tutar diye konya üzeri geldik yol uzadı tabi birazda yavaş geldik sarsılmayım diye 10 saati bulduk kemere falan gelincede nazoşum
amiinnnnn
biraz zor oldu ama dayandım çok şükür canım
ankarada cnm
slm cnmmnasılsın
ölcu bılmyrm kı kuzum ya kocısde uyudu:26:
ama aynalı cekmecelı falan bısı ıstyomm dırek kapının karsınında kapının arkasınıda duz ahsam ıstyoruk yanı L seklınde mı ne oluyoo surglu kımse tafsıye etmıyolarr acaba nasıl merak ettım bıde balon kapak nasılmıs ayy cokmu soru sordum
mrb cnmm
iyi gidiyoo canımmm zaten işyerinde öğlene kadar uyudum sonra başladım iş yapmaya :)) sen nasılsın canımm
hoş buldummm canımmm evet ya ben çok gezenti oldummm ama evde durasım yok hiççç :)) bende sizleriii özledimmm
iyi gidiyoo canımmm zaten işyerinde öğlene kadar uyudum sonra başladım iş yapmaya :)) sen nasılsın canımm
hoş buldummm canımmm evet ya ben çok gezenti oldummm ama evde durasım yok hiççç :)) bende sizleriii özledimmm
kızlar bende kaçim yavaş yavaşş...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrr...güzel bi güne uyanmanız dileğimle....öpüldünüzzzz
yok cnmmm çok sormadında ben anlamıom ya fazla onlardan tekrar tekrar okuyommm...sürgülü gördüm ama genişliği dar olunca kullanışlı olmuo benceama yerin bolsa rahat olur bence...balon kapak duymadım hiç...gelsin sorarım yazarım yarın sana...
tmm cnmm ne kullanışymıs sor bı kocısınee bı yerde 600 tl gıbı fı fıyat cıkartıı
iyi geceler canım bende eşim gelmeden ütülerimi yapayım
tamam canımmmöpüldünn ii gecelerr
kolay gelsin sana cnmmm..byby
kimse yok nerdesinizzzzzbakın sizin için 12 ye kadar uyumadımmm neyse bugünde siz erken uyuyun bakalım
kimse yok nerdesinizzzzzbakın sizin için 12 ye kadar uyumadımmm neyse bugünde siz erken uyuyun bakalım
bayada uzamış ben 5 saat falandır diye tahmin ediyodum peki uçakla gitme şansınız yokmuydu
slm canımslm ttlm nerelerdesin sennn nasılsnn
(A) şıkkında açıkladığım gibi,pardonhamiş haberi halen yok tatlımm tembel tenekeler gibi oturuyosssss
sen neden gelmedin tatlım sınava hazır mısın az kaldııı
buldum cnm da vestyer acılmıyo kız bı kocısıne sorsana surgulu kullanıslımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?