Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet yoksam senin annen almıyor mu sana

alıyor almazmı üstelik evlenirken alamadığı için şimdi elinden geldiğince almaya çalışıyor

abovvvvvvv nazo nereye kaçtııııııııııı

geldim.. sen gittin sandım çıktım
sonra tekrar bakayım dedim acaba benmi yanlış gördüm diye seni çıktı sanmıştımda

nası çıktığımı gördün kızz arada başka topiklere bakıyorum ama çıkmadım.

ayy oyunda oynayamıyorum internet sınırlı

eşin daha geç gelicekti artık öyle mi şu an

nası çıktığımı gördün kızz arada başka topiklere bakıyorum ama çıkmadım.

ayy oyunda oynayamıyorum internet sınırlı

eşin daha geç gelicekti artık öyle mi şu an

profiline baktım 22:03 yazıyor ama 10 dakikla geçmiş hala 22:03 yazıyor normalde kkden çıkınca en son saatte kalıyor
sende bişey yazmayınca çıktın sandım
evet 2 ye doğru gelmesi lazım ama aynı saatte geliyor yine
niye erken geldin dedim dün akşam hani geç gelecektin dedim istersen gideyim dedi kafası bozulmuş gelmiş

git 2de geri gel deseydin

Gündüz geç gidiyor sanırım biraz daha

ben öyle diyince diyor zaten gideyimde 2 de geleyim diye
12 de gidiyor çokta geç gitmiyor yani

evet geç değil valla erken bile sayılır benim eşim 4te iş başı yapıyor 12de bırakıyor .

Işte eve gelmesi falan 1i buluyor. Sağlammı eşinin işi. Benim eşim evlendiğimizdewn beri düzgün bir yerde çalşmadı. Zırt orda pırt burda . Sigortamızda hiç olmadı. Ama bu işi güzel çok şükür

kıslarrrr ben geldimmmmmm napıonuzzz? geri gitcem ama...içim sıkılıooooooo hiç keyfim yok nieseee....

niye gidiyon ki Işin yokmuydu bugün. Boş geçen günlerde ööle oluyo insan ama yoğun olunca öyle olmuyo

yoooo 6 yı geçiodu eve geldiğimde...sabah yürüyüşe gittim sonra kayınannemle bize geldik kahvaltı yaptık...sonracıma kayınanneme gittik kahve içtik...ordan ablama gittik annem kayınannem ben...ordan annemi laser e götürdümmm...bayağ yogundu...eve geldim ama içim sıkıldı niese...

evet 13 ..14 saat çalışıyor ama sağlam eşim bırakmadıkça işten atmazlar... bu işyerinde 11 senedir çalışıyor
ama sigortamızı kendimiz ödüyoruz onun içinde biraz fazla veriyorlar

kıslarrrr ben geldimmmmmm napıonuzzz? geri gitcem ama...içim sıkılıooooooo hiç keyfim yok nieseee....

hoşgeldin canım niye sıkılıyorsun

ozaman eve girmek sıktı seni
bazen bende çok gezdimmi eve giresim gelmez eve girdimmi canım sıkılır

bende bilmiom nazcımmmm...geçer inşallah birazdan....aslında kocişim yanıma gelse geçer heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…