yeşil yok
sara yok
bengisu yok
merve yok
geldim börek yaptım yarına eşim çok sevdi geçen yaptığımı nasıl çocuk gibi sevinmişti börek yaptım deyince
sara izmire annesinin yanına gitti bir süre yok
bengisuyunda kocası evdedir uyutunca kaçar gelir
mervede kocasını uyutup gelir
evet accık öyle oldu eyken kocişimle ilgilendim
valla bilemiycem geçen geldim kimse yoktu didim kimse beni sormamış bile beloşun dışında o msjıma baktım kaale alıp kimseler yorum bilem yapmamıış
cuma günü gündüz gidicek tatlım
bende seni öpüyom
üzülme annem üzülme yaa kuuzm kıyamam
anneciğimin yanında ohhhh fıstık gibiyim keyif çatıyorum
sara da annesinin yanında ben sende ohhh
papoştan haber yok kuzum yaa faceten görüşen arkadaşta haber alamıyormuş
kızzzzz neler yaptın misafirlere
canım bence tekrar yaptırın sperm testini inşallah yanılmştır doktor. şimdilik bebek olmama nedenini yazmıyorum listeye çünkü belli değil. sen ne zamanları gelebiliyosun tatlım topiğe:26::26::26:
bu arada dua ederiz tabii biz birbirimize dualar ediyoruz burda
inşallah kırmızıların da olur
ama tarihte hürremin 3 oğlu 1 kızı var diye biliyorum,eee hangisi ölecek o zaman:18::18:
mustafanın 7 cellat tarafından öldürüldüğünü biliyodum ama diğerlerini bilmiyodum yaaacihangir 15 yaşında ölüyo abisi mustafanın babası tarafından çadırında 7 dilsiz cellatla boğdurulup öldürülmesine şahit olup kendini çöllere atıyo cihangir orda ölüyo sonra mehmeti zehirliyerek öldürtüyolar sancakdayken iboyla mahidevran birleşip en son geriye selimle beyazıd kalıyo onlarda taht kavgasına tutuşuyolar mihrimahla hürrem beyazıdı tahta geçirmeye çalışıyo sonra hürrem ölüyo en son selim geçiyo tahta beyazıtı öldürüp öyle yaani kısacana
bakınız
evet canım daha yaşıycak korkmautanıyorum tarih bilgimdennnama sevindim ölmemesine yaaa...
mustafanın 7 cellat tarafından öldürüldüğünü biliyodum ama diğerlerini bilmiyodum yaaane karışıkmış bu osmanlıda işler yaaaa offff anne baba evladını öldürmüş, iyiki sarayda yaşamamışım bu kadar entrikaya dayanamazdım beeeennnn
evimiz bizim sarayımız ohhhhhh daha ne isteriz karışan eden yok dimeee
evet canım daha yaşıycak korkmabende moskof cariye hürremle mihrimahın kitaplarını okumuştum hürreminki süperdi yaa
hee yaa bende istemezdim şahsen gelemem hiç öyle entrikaya falaan :18:
evimiz bizim sarayımız ohhhhhh daha ne isteriz karışan eden yok dimeee
kızlar ben çıkıyorum iyi geceleeer öpüyorum hepicinizi kendinize iyi bakııınnnnnn
kızlar ben çıkıyorum iyi geceleeer öpüyorum hepicinizi kendinize iyi bakııınnnnnn
he vallaa ooh keyfimize bakıyoz tabi bazende hizmetçi gibi çalışıp ev işi yapıyoz o ayrı keşke bi hizmetçimizde olaydı arada gelip tüm işleri yapan
valla karışan görüşen olmadıktan sonra ben işlerimi yapmaya razıyım
aynen yaa yalnızız eşimle huzurumuz var emekli olana kadarda kafamız rahat olcak vallaa
ikimizmi kaldık sadece yaa :26: millet nereye kayboldu başakda kaçtı naapsakki bizdemi çıksak acabaa 12de kalktıydım 4te tatıp uykum gelmeye başladı oh ne güzel erken yatmaya çalışcam alıştıriim kendimii
bende azıcık elişi yapayım bari kermese kadar bitirmeye çalışıyorumda ama bilgisayarın başına geçtimide elime alamıyorum
ozaman sanada iyi gecelr tatlı rüyalar
Leen bende çıkcaktım tam bakiim bi merve hanfendi hangi topikte geziyo gene diye profiline girdiydim baktım altta bizim topik yazıyodu ordan gördüm burda olduğunu hahayt tesadüfe bak accık daha geç gelsen çıkıyodum yaa aa ama çıkcam diye mazoşda çıktıydıı hiih kadını kandırmışım gibim olduu nazooooş duy sesimi geri gel çıkmadın inşallah henüz yaa :18: merviş geldi gel az sohbet edelimdew öyle çıkalıım bırak işini nazoo sesime geeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?