ben girdim 3 ay ı ama yine hesaplamadı neyse adet bitince başla öbür adete bir kaç gün kalaya kadar çalışalım en garantisi
cnm merhababi geçmişe bakim dedim ama 3 sayfa atlayıp geldim walla baya çokmuşşş
sen nasılsın nazommmm bugün karnım ağrıyo yaa 24.günüm pufff inşallahhhh gelmez kırmızılarr allahım yalwarıyorumm hepimizin yüzünü güldürrr.....
merhaba kızlarr
cnm merhababi geçmişe bakim dedim ama 3 sayfa atlayıp geldim walla baya çokmuşşş
sen nasılsın nazommmm bugün karnım ağrıyo yaa 24.günüm pufff inşallahhhh gelmez kırmızılarr allahım yalwarıyorumm hepimizin yüzünü güldürrr.....
merhaba kızlarr
hb.cnmm...bebiş ummadığın anda gelirmiş ya belki sana süpriss yapar annesiii ..çalışmalara dewam tam çalışma zamanların seninn unutmaamerhaba canım hoş geldin benimde 17.günüm bakalım hayırlısı gerçi bu ay olması çok zor yumoşum fazla büyümediydi ne yazıkki artıkın bidaaki aya inşallah
Hoşgeldin canım.İnşallah kırmızı kartı yemezssinn canım yaa
söle bana tarihlerini ben yapayımbide kaç günde 1 oluyon onuda söyle
Yarın eşim işe gidecek gece yok ne yapacam ya uff
YArın yumurtlama günümmüş
sende sabah kalkıp çalış hem sabahları süpermenler daha hızlı olurmuş
Yarın eşim işe gidecek gece yok ne yapacam ya uff
YArın yumurtlama günümmüş
Ay doğru ya gündüzler çuvala mı girdi sanki
Ula sen ne fenasınanaaam ozaman noolur noolmaz çalışın şimdiden o 2 gün geçerliliği var nasılsa onuun hatta kimininki 3 gün yaşıyo vücutta sen bugün çalış yat bi güzel totonu kaldırıptahadi ne duruyon koş halvete işini hallet bi güzel kaçırma canım valla dün gece 2de kocişi uykusundan uyandırdım ben seni istiyom diyeee sonra işimiz bitincede yatabilirsin senle işim bitti didim oda döndü totosunu yattıı sonra bana sarıl didiydim bitmiş ya benle işin diyo bu seferde laf çarpıyo didim şakaydı aşkıım didim sarılttırdım kendimee valla iş için yaptım doğruya doğru aklımda kalmasın didim aman olacaktıda yapmadım ondan bu ay olmazsa ya diye yidiydim kendi kendimii bende uyandırıverdim herüfüü garibim başta gözünü zor açıyoduu
yani bu iş gece olacak diye bi kural yokya
31 ocak 28 şubat 23 mart hatta 24 mart gece bu saatlerde olmuştum çünkü normalde ben 30 günde bir olurum ama bu sıralarda ya erken yada birkaç gün geç oluyom onun için bişey diyemiyorum
amiiiin...bigün gülecek bizimde yüzümüz ne demişler son gülen iyi güler
inşallah gelmez kırmızılar
merhaba canım nasılsın kurs nasıl gidiyor
Ne bilem gece daha iyi oluyo
gündüzde heyacanlı oluyo telefon çalacak kapı çalacak diye hele bide işe geç kalma sorunu işi dahada heyacanlı yapıyo
siklusun 27 gün sürüyor
adet tarihin 19-20nisan
ovulasyon günün 5-6nisan
31 mart-1 nisandan itibaren çalış diyoo
cnm üç boyurlu kağıt röylef kursum bitti yarın sergimiz war....ahşap boyama dewam hala mayıs başı gibi biticek.....bugün kuaföre gittim saçımı cilalattım manikür yaptırdım fönlendim....süslenip güne gittim ....cuma günüde istanbula gidicem kısmetse bikaçgün yokum belki buraya uğrarım yinede ....
bende hesaplattım doktornevra sitesinde adet siklüsüm 25 gün adet tarihi 29 mart dio yani bugünnnnyarın ola hayrola karnım fena ağrıyo kızlar yaa altımda hep bi ıslaklık warr su gibi akıntı geliyo ...
bekleyin koişi işe yollayıp geliyorumm ok ...
Ula sen ne fenasınKız zaten iişimi hallettim geldim valla ben yarında yaptımmı tamam
senin yumurtlama günün ne zaman ki kz
hee öyleyimdir vallaabebeşim için yapmayacağım yoktur benimkii 29uyla 31i falan olsa gerek sanırım yaa :26: doktorun teki 25-27-29unda çalış didi ötekide belli tarih vermedi pazartesi başla çalışmaya didiyidi bilemiycem vallaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?