Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Leee sana mesaj attım niye cevap yazmadın:26:

Burdayım başka hangi topikte olacağım kaç gündür nerrdesinn sen söyle bakalımm

Yavrim netten yumurtlma günümü hesaplıyordum

önce hangisine cevap vercem yaav amma soru sorduun kız kocişim evdeydi 2 akşamdır onla ilgilendim 2 gündürde gündüzleri evde yokdum zaten geziyodum öyle yaani kız bende şimdi cevap atcaadım zaten sana bekledim gelirsin diye gelmediydin naapem şimcik yazcaadım msjını artıkın çıkıyom ben yoktun bugün falan diyee vallaa baak :26: bu arada benimkinide hesaplaa

Son düzenleme:
Bengisu yavrim senin bildiğin güzel bi site varmı hepsi değişik bir şey söylüyo bu yumurtlamayla ilgili:26:

Ohh iyi yapmışsın bacım valla gezz toz bak keyfine eşinin çalışma saatleri mi değişti yoksa?

geldim netten bi film açacaktım dur bi bakayım dedim kimler gelmiş

Ohh iyi yapmışsın bacım valla gezz toz bak keyfine eşinin çalışma saatleri mi değişti yoksa?

Bengisu yavrim senin bildiğin güzel bi site varmı hepsi değişik bir şey söylüyo bu yumurtlamayla ilgili:26:

yok yaa hepiciği farklı şey söylüyo eveet du bakalım bakalım bi yumoş tarihlerini hesaplamaya bu arada gezcem valla artıkın bool bool sefaam olsun oooh yok kız ne değişcek arada 2 gün akşama kadar çalışıyodu zaten

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

nazemir,
Bengisu87+,
mood+

mood canım neden sesin çıkmıyo

Amann yaa bana taa 3 ay önceki adet tarihimi soruyo nerden hatırlayacam ben dün ne yediğimi unutuyorum pehh

Ohh ne güzel ya genciz güzeliz yani değil mi amaa

iyi yapmışsın canım bu arada mervişim benim burda 31i çıktı yumurtlama günüm doğru gibi geldi heheh daha geçmemiş 26sındada risk başlamış

Siteyi açmadı pc virüs programı izin vermdi canım
Benimde 29'u çıkıyo yani bugün

Amann yaa bana taa 3 ay önceki adet tarihimi soruyo nerden hatırlayacam ben dün ne yediğimi unutuyorum pehh

ben girdim 3 ay ı ama yine hesaplamadı neyse adet bitince başla öbür adete bir kaç gün kalaya kadar çalışalım en garantisi

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

nazemir,
Bengisu87+,
mood+

mood canım neden sesin çıkmıyo

cnm merhaba bi geçmişe bakim dedim ama 3 sayfa atlayıp geldim walla baya çokmuşşş
sen nasılsın nazommmm bugün karnım ağrıyo yaa 24.günüm pufff inşallahhhh gelmez kırmızılarr allahım yalwarıyorumm hepimizin yüzünü güldürrr.....

merhaba kızlarr

merhaba canım hoş geldin benimde 17.günüm bakalım hayırlısı gerçi bu ay olması çok zor yumoşum fazla büyümediydi ne yazıkki artıkın bidaaki aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…