3 ay çok uzun bir süreadam başkasını bulursa bu süre zarfında değeri anlarsın
önemli olan ayrı kalmadan değerli olmak
yapıcak adam yanında da yapıo kendi kaybeder bunu bilio başkasıyla biyere kadar sen kendini ona bağlamıcaksınki onsuzda olduınu gösterbilki çok yanyana oldunmuda uzaklaşıo malesef
ben özlerim anam kocişimi
ben onsuz olurumda o bensiz yapamaz
aynen işte bende hiç okadar uzun kalmadım ama bizi bağlayn o ayrılık oldu canım ii oldu iii biraz sürtüşmeler olmuştu ii geldi ilaç gbi
hadisko
nereye kaçtın kızzz
selam hanımcıklar nasılsınız bakalım
kaç gündür misafir misafir
öldüm valla yardım edenimde yok
yorgunluktan ölüyorum
sizler nasılsınız varmı güzel gelişmeler
bu arada genetik testleri verdik 20 nisan gibi sonuçlar çıkacak :18::18::18:
hayırlısı hadi bakalım
belinaycim esime sordum surgulu kullanisli olur ama dedigim gibi dolabin genisligi fazlaysa daha rahat oluyo azsa bi mont asiosun kapanmio kapak..ayrica mekanizmalarini hafele den alsinlar dedi onlar kaliteli oluyomus mekanizma onemli zaten dedi..mekanizma iyiyse kullanimi rahat olur dedi..fiyat konusunda olcu lazim dedi ama oranin pahali oldugunu soledi...simdilik bu kadar canim..sorularin olursa ozelden yaz ben burda zor bulabilirim giremezsem...
belinaysu nasılsın
bende iyiyim belinaysu dur oğlanın yemeğini vereyim geliyorum.
kızlarr ben geldimmmm test aldım ama yapmaya cesaretim yok sevinçciğim sen sabah yapılan daha iidir diodun şimdimi yapsam sabahmı ?
kimse yuk pıff bak yaparım sölemem sonucu çatlarsınız patlarsınız sonra
kızlarr ben geldimmmm test aldım ama yapmaya cesaretim yok sevinçciğim sen sabah yapılan daha iidir diodun şimdimi yapsam sabahmı ?
ben gittim calistim ve geldimmmmm
ben gittim calistim ve geldimmmmm
başakkk hanım lütfen görün koca sitede ben varım koca bi tebrik koyun bana yıldızım parlasın
oh ne güsel çalışmak güsel ben test aldım ama yapmaya korkuorum sevinçten onay bekliorum
oh ne güsel çalışmak güsel ben test aldım ama yapmaya korkuorum sevinçten onay bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?