Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende yapmam 3..4 gün geçmeyince çünkü yılda bir iki kez öyle gecikmekerim oluyor başakta onun yapmıyor heralde

iyiymiş bide severek yapıyorsan dahada güzel

çok severek yapıyordum canım ama biraz yoruldum işin aslı. şöööyle bi 3-5 ay ara versem tatil yapsam çok güzel olur gene severek devam ederim sonra eminim
öğretmenleri çok kıskanıyorum yaaaaaaaa

abla sıvılcem yok reglımın donemmı de ne cıkar ıste sıhay nokta nemlendrmek ıcın falan yüzüme bişi kullanamıyom bı bunu deneyecem gecen heberlerde bilie cıktı

dene bakalım faydası olacakmı

çok severek yapıyordum canım ama biraz yoruldum işin aslı. şöööyle bi 3-5 ay ara versem tatil yapsam çok güzel olur gene severek devam ederim sonra eminim
öğretmenleri çok kıskanıyorum yaaaaaaaa

ara verme şansın varsa ver yada daha az çalışma imkanın varsa

dene bakalım faydası olacakmı

ara verme şansın varsa ver yada daha az çalışma imkanın varsa
tatlım allah çok şükür kendi işimizi kurduk yılların sonunda ama şuan daha yeni olduğundan elemanımız falan yok.. tabi gece gündüz çalışmak gerekiyor yani ara verme gibi bi lüksüm yok şuan için

ozaman kötü günlerini hatırlayıp şuanki haline ve yoğun olsada işne şükret bugünlere gelmek için çok uğraşmışın çünkü

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
SESSA,
mood+,
hadisko

hadisko niye sus pus duruyorsun orda bi ses ver

merhaba kızlarrr nasılsınızz
benim kırmızılar gelmediiiii :18:ama fena karnım belim ağrıyooo:18::18::18::18::18: ufff inşallahhh bu sefer gelmezlerrr
altım hep ıslak gibi ama sanki geldi sanıyorum ama yok :26::26:
yarın sabah istanbula gidiyorummm....bekle beni istanbulllllll seni çok sewiyorummmmmmmmmmm
dualarınızı esirgemeyin lütfennn

iyi aksamlar anım yaa benimdee akıntım cok sankım kırmzılar gelcek sanıyomm acebb neden bu kadar akıntım var:44:

kız kk den duymadım ılk gecen haberlerde cıktı güzellık uzmanı söyledı sonra kk falan baktım kullanıp menun kalanlar var

keşke bendem calısam

hadi ya ben çok uzak kaldım zaten bu güzellik konularına yakında kocam beni tanıyamayacak koyucak kapının önüne
iyice saldım kendimi bu aralar şaşmamak lazım bilmediğime
eskiden ne çok dikkat ederdim:82: insan zaten ihtiyacı yokken daha çok bakıyor kendine ihtiyaç olunca bunalıma giriyosun sanırım iyice kopuyosun

ozaman kötü günlerini hatırlayıp şuanki haline ve yoğun olsada işne şükret bugünlere gelmek için çok uğraşmışın çünkü

evet canım zaten hep o günleri düşünüp şükrediyorum hiç yoktan neler oldu çok şükür allahıma.. inan kaç aydır her gece sabahlıyorum şikayet etmiyorum tabi ama bazen insan yorulduğunu da söylemeli herşeyi içimize atınca neler oluyor bilen bilir :18:

inşallah gelmez kırmızılar

mood merhaba canım şimdi farkettim seni nasıl geçti sergi

cnm süper geçti yorulduk tabii ama tatlı yorgunluklarr.....baya kalabalıktı.....bütün protokol oradaydı ......klasik müzik eşliğinde güzel bi sanat sergisiydi ....böle bi serginin parçası olmak gururlandırdı açıkcası beni.fotolarını eklicem bi yoğunluğum geçsinde gülümmm.....
sen nasılsınn???

hoşgeldin canım neye dua bilmiyorum ama burdaki herkesin derdi aynı inşallah bebeğin gelir hayırlısıyla en kısa zamanda tatlım

istanbula doktor için mi gidiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…