Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne güzel maşallah inşallah daha çok parçası olursun böyle toplantıların
tabi bekleriz sen kendine bi gelde
bende iyiyim elişi yapmaya çalışıyorum bi yandan bide yanlış yapmışım bende kermese yetiştirmeye çalışıyorum bakalım yetişirse tabi

ohhh kermesler sergiler baya aktif kızlarsınız bakıyorum ne güzel ben sosyal hayattan kopalı baya bi oldu :126:

iyi aksamlar anım yaa benimdee akıntım cok sankım kırmzılar gelcek sanıyomm acebb neden bu kadar akıntım var:44:

bilmemki cnm bendede oluyo gidip lawaboya bakıyorum ama yok:18: içimde tuhaf bi umut war anlam weremiyorum .....:26:....
yine olmucağını bildiğim halde bu içimdeki şey beni dürtüyo resmennnn......
kocişimde işteyken bütün gün telefonla sırf geldimi die sorup durdu ....anlıcan memleket meselesi şuan benim için :18:dünya yansa kaçmam heralde

SESSAcım hoşgeldin buarada
daha tanışamadık seninle merhaba

ewet cnm dertler aynı bebekkya seninki ne?teşekkür ederimm cnmmmm aminn inşallahhh....
yok cnm istanbula gezmeye geliyorumm akrabalarımı ziyarete..hemde c.tesi kuzimin sözü war.........

ohhh kermesler sergiler baya aktif kızlarsınız bakıyorum ne güzel ben sosyal hayattan kopalı baya bi oldu :126:

ben komşum için örüyorum kermesleri var örermisin dedi bende örerim dedim yani sadece katkı sağlıyorum

inşallah cnm tşk ederim...
aa sende kermesemi katıldınnnn ..ne güzelll yardım için sanırımmm ..yetişir inşallahh sen hamaratsın yetiştirirsinnn gülümmmm....bende geçen sene kimsesiz çocuklar için bi sergi yapılıyordu ist. el işi yapamadığım için çeyizimden çıkardığım çok güzel işlemeli seccade we bi kaç patik wermiştim.....ölmüşlerimin ruhuna gitsin die ......ALLAH HEPSİNİ KABUL ETSİNNN....

bende cook umut varr süt buharı falan yaptımm ama hec belırtım yokkk:26::26::26: akıntı var bı offf rabbım hayırlısını versın

keşke bendem calısam

tatlım çalışmak hem çok iyi hem de çok kötü bak sana bunu sonra uzun uzun anlatcam bana hatırlat

mood sen hangi sanatla uğraşıyosun canım sergin hayırlı olsun fotoğrafçı mısın

hoşbulduk tatlım tanışalım ben bilgilerimi verdim 35 yaşındayım 7 yıllık evliyim derdim benim de tabiki bebiş 2 yıldır sonuç foss sebep belli değil

sen de o kadar kafana takma tatlım taktıkça gelmiyo bu hınzırlar biliyorum çok zor ama gerilme o kadar geldikleri zaman panik yaparız sevinçli panik
bak benim ne kadar tanıdğım varsa hiç beklemeden bebişleri oldu bekleyenlerin olmadı nedense çok garip di mi bu:44:

keşke bendem calısam
tatlım çalışmak hem çok iyi hem de çok kötü bak sana bunu sonra uzun uzun anlatcam bana hatırlat mood sen hangi sanatla uğraşıyosun canım sergin hayırlı olsun fotoğrafçı mısın hoşbulduk tatlım tanışalım ben bilgilerimi verdim 35 yaşındayım 7 yıllık evliyim derdim benim de tabiki bebiş 2 yıldır sonuç foss sebep belli değilsen de o kadar kafana takma tatlım taktıkça gelmiyo bu hınzırlar biliyorum çok zor ama gerilme o kadar geldikleri zaman panik yaparız sevinçli panik bak benim ne kadar tanıdğım varsa hiç beklemeden bebişleri oldu bekleyenlerin olmadı nedense çok garip di mi bu:44:

evet yardım için... bende geçen sene başlamıştım elimdeki örgüye ama iki kişi örecektik başka kimse bulamadılar bide elişimi çok beğendikleri için tek elden çıksın istediler bende yetişteremem ozaman dedim olsun seneye kermese koyulur dediler bende tabi yazdı ramazandı derken elime pek almadım bide kışında buraya takılınca hepten boşladım şimdide kendimi sıkıyorum bitsin diye
sende yapamasanda en kıymetlini çeyizinden eşya vermişin ALLAH kabul etsin

ben komşum için örüyorum kermesleri var örermisin dedi bende örerim dedim yani sadece katkı sağlıyorum
olsun gene de bi aktivasyon var yani benim gibi bütün gün bilg başında yayılıp kalmıyonuz ne güzel

bu arada az önceki mesajı 2 saatte yüklemedi şimdi baktım 2 tane yüklemiş öğrenicem inş. bu işleri

süt buharı ne belinaycım ben bu kür işlerini pek bilmiyorum öğrenicem karrarlıyım hepsini

bazan msj 2 tane falan gıdıyo canım yaa süt kaynatıyosun maydonazla buharına otryosun snra gelıyo bebısler yapanlar hamıle kalmısda bakalımm nasıp

yok cnm fotoğrafçı deilim ama sewerim foto çekmeyi bayılırımmm .....ben moda tasarımı okudum ama ewlendim çalışmıyorum şuanda ......sıkıntıdan patladığım anda kurslara yazılmaya karar werdim ...iyikide yazılmışımmmm 6 aydır gidiyorum tabiii sergimiz olan 3 boyutlu kağıt rölyef e 3 aydır gittim .işte yeni bitti sergisi oldu bide ahşap boyamaya gidiyorum 2 dönemdir...onun sergiside mayıs sonu oluakmışşşş ....

cnm bende 26 yaşıma 4 gün önce girdim18 aydır ewliyim korunmadık ama tık yok ...dr.gittik bi sebep yok....öle bekliyoruz tabiii eskiden kafayı yemek üzereydim ben ama bu kurslara gidince o kadar takmıyorummm terapi gibi oluyo bana düşünmeme fırsat kalmıyooo....

ennnnn güzelini yapmışsın tatlım işte belinaya söyleceğim çalışmanın + larından biri ve en önemlsi bu insan evde düşün düşün kafayı yiyor tabi kendine bi aktivite bulanlar hariççç.. hele ki senin elinde sanatın var yeteneğin var seviyosun da böyle şeyleri bunca zamandır durman hata olmuş.. biz kadınlar ev dışında birşeyle uğraşmazsak ya kocamızla ya temizlikle ya da bebekle kafayı yiyioruz hıııı bi de kayınvalide varr en önemli çıddırma konularından başroldekilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…