cnm süper geçti yorulduk tabii ama tatlı yorgunluklarr.....baya kalabalıktı.....bütün protokol oradaydı ......klasik müzik eşliğinde güzel bi sanat sergisiydi ....böle bi serginin parçası olmak gururlandırdı açıkcası beni.fotolarını eklicem bi yoğunluğum geçsinde gülümmm.....
sen nasılsınn???
iyi aksamlar anım yaa benimdee akıntım cok sankım kırmzılar gelcek sanıyomm acebb neden bu kadar akıntım var:44:
ohhh kermesler sergiler baya aktif kızlarsınız bakıyorum ne güzelben sosyal hayattan kopalı baya bi oldu :126:
ne güzel maşallah inşallah daha çok parçası olursun böyle toplantıların
tabi bekleriz sen kendine bi gelde
bende iyiyim elişi yapmaya çalışıyorum bi yandan bide yanlış yapmışım bende kermese yetiştirmeye çalışıyorum bakalım yetişirse tabi
bilmemki cnm bendede oluyo gidip lawaboya bakıyorum ama yok:18: içimde tuhaf bi umut war anlam weremiyorum .....:26:....
yine olmucağını bildiğim halde bu içimdeki şey beni dürtüyo resmennnn......
kocişimde işteyken bütün gün telefonla sırf geldimi die sorup durdu ....anlıcan memleket meselesi şuan benim için :18:dünya yansa kaçmam heralde
SESSAcım hoşgeldin buarada
daha tanışamadık seninle merhaba
ewet cnm dertler aynı bebekkya seninki ne?teşekkür ederimm cnmmmm aminn inşallahhh....
yok cnm istanbula gezmeye geliyorumm akrabalarımı ziyarete..hemde c.tesi kuzimin sözü war.........
keşke bendem calısam
cnm süper geçti yorulduk tabii ama tatlı yorgunluklarr.....baya kalabalıktı.....bütün protokol oradaydı ......klasik müzik eşliğinde güzel bi sanat sergisiydi ....böle bi serginin parçası olmak gururlandırdı açıkcası beni.fotolarını eklicem bi yoğunluğum geçsinde gülümmm.....
sen nasılsınn???
bilmemki cnm bendede oluyo gidip lawaboya bakıyorum ama yok:18: içimde tuhaf bi umut war anlam weremiyorum .....:26:....
yine olmucağını bildiğim halde bu içimdeki şey beni dürtüyo resmennnn......
kocişimde işteyken bütün gün telefonla sırf geldimi die sorup durdu ....anlıcan memleket meselesi şuan benim için :18:dünya yansa kaçmam heralde
SESSAcım hoşgeldin buarada
daha tanışamadık seninle merhaba
ewet cnm dertler aynı bebekkya seninki ne?teşekkür ederimm cnmmmm aminn inşallahhh....
yok cnm istanbula gezmeye geliyorumm akrabalarımı ziyarete..hemde c.tesi kuzimin sözü war.........
tatlım çalışmak hem çok iyi hem de çok kötü bak sana bunu sonra uzun uzun anlatcam bana hatırlatkeşke bendem calısam
mood sen hangi sanatla uğraşıyosun canım sergin hayırlı olsun fotoğrafçı mısıncnm süper geçti yorulduk tabii ama tatlı yorgunluklarr.....baya kalabalıktı.....bütün protokol oradaydı ......klasik müzik eşliğinde güzel bi sanat sergisiydi ....böle bi serginin parçası olmak gururlandırdı açıkcası beni.fotolarını eklicem bi yoğunluğum geçsinde gülümmm.....sen nasılsınn???
hoşbulduk tatlım tanışalım ben bilgilerimi verdim 35 yaşındayım 7 yıllık evliyim derdim benim de tabiki bebiş 2 yıldır sonuç foss sebep belli değilbilmemki cnm bendede oluyo gidip lawaboya bakıyorum ama yok:18: içimde tuhaf bi umut war anlam weremiyorum .....:26:....yine olmucağını bildiğim halde bu içimdeki şey beni dürtüyo resmennnn......kocişimde işteyken bütün gün telefonla sırf geldimi die sorup durdu ....anlıcan memleket meselesi şuan benim için :18:dünya yansa kaçmam heralde SESSAcım hoşgeldin buarada daha tanışamadık seninle merhaba ewet cnm dertler aynı bebekk ya seninki ne?teşekkür ederimm cnmmmm aminn inşallahhh....yok cnm istanbula gezmeye geliyorumm akrabalarımı ziyarete..hemde c.tesi kuzimin sözü war.........
inşallah cnm tşk ederim...
aa sende kermesemi katıldınnnn ..ne güzelll yardım için sanırımmm ..yetişir inşallahh sen hamaratsın yetiştirirsinnn gülümmmm....bende geçen sene kimsesiz çocuklar için bi sergi yapılıyordu ist. el işi yapamadığım için çeyizimden çıkardığım çok güzel işlemeli seccade we bi kaç patik wermiştim.....ölmüşlerimin ruhuna gitsin die ......ALLAH HEPSİNİ KABUL ETSİNNN....
olsun gene de bi aktivasyon var yani benim gibi bütün gün bilg başında yayılıp kalmıyonuz ne güzelben komşum için örüyorum kermesleri var örermisin dedi bende örerim dedim yani sadece katkı sağlıyorum
süt buharı ne belinaycım ben bu kür işlerini pek bilmiyorum öğrenicem karrarlıyım hepsinibende cook umut varr süt buharı falan yaptımm ama hec belırtım yokkk:26::26::26: akıntı var bı offf rabbım hayırlısını versın
olsun gene de bi aktivasyon var yani benim gibi bütün gün bilg başında yayılıp kalmıyonuz ne güzel
bu arada az önceki mesajı 2 saatte yüklemedi şimdi baktım 2 tane yüklemiş öğrenicem inş. bu işleri
süt buharı ne belinaycım ben bu kür işlerini pek bilmiyorum öğrenicem karrarlıyım hepsini
tatlım çalışmak hem çok iyi hem de çok kötü bak sana bunu sonra uzun uzun anlatcam bana hatırlat
mood sen hangi sanatla uğraşıyosun canım sergin hayırlı olsun fotoğrafçı mısın
hoşbulduk tatlım tanışalım ben bilgilerimi verdim 35 yaşındayım 7 yıllık evliyim derdim benim de tabiki bebiş 2 yıldır sonuç foss sebep belli değil
sen de o kadar kafana takma tatlım taktıkça gelmiyo bu hınzırlar biliyorum çok zor ama gerilme o kadar geldikleri zaman panik yaparız sevinçli panik
bak benim ne kadar tanıdğım varsa hiç beklemeden bebişleri oldu bekleyenlerin olmadı nedense çok garip di mi bu:44:
bazan msj 2 tane falan gıdıyo canım yaa süt kaynatıyosun maydonazla buharına otryosun snra gelıyo bebısler yapanlar hamıle kalmısda bakalımm nasıp
yok cnm fotoğrafçı deilim ama sewerim foto çekmeyi bayılırımmm .....ben moda tasarımı okudum ama ewlendim çalışmıyorum şuanda ......sıkıntıdan patladığım anda kurslara yazılmaya karar werdim ...iyikide yazılmışımmmm 6 aydır gidiyorum tabiii sergimiz olan 3 boyutlu kağıt rölyef e 3 aydır gittim .işte yeni bitti sergisi oldu bide ahşap boyamaya gidiyorum 2 dönemdir...onun sergiside mayıs sonu oluakmışşşş ....
cnm bende 26 yaşıma 4 gün önce girdim18 aydır ewliyim korunmadık ama tık yok ... dr.gittik bi sebep yok ....öle bekliyoruz tabiii eskiden kafayı yemek üzereydim ben ama bu kurslara gidince o kadar takmıyorummm terapi gibi oluyo bana düşünmeme fırsat kalmıyooo....
ay buhara nasıl oturuyosun ayol :122:hint fakirleri gibi bağdaş kurup havlandığım canlandı gözümde
kovaya doldurp otrdumne gunlerın canlandı:44::44:
kızlar ben cıkıyorumm uykum geldıısize iyi geceler
çok komikmiş bu inşallah işe yarar tatlım biz de yaparızkovaya doldurp otrdumne gunlerın canlandı:44::44:
kızlar ben cıkıyorumm uykum geldıısize iyi geceler
yavaş yazmamızdanmı uykun geldi :44:
hadi iyi geceler tatlı rüyalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?