ennnnn güzelini yapmışsın tatlım işte belinaya söyleceğim çalışmanın + larından biri ve en önemlsi bu insan evde düşün düşün kafayı yiyor tabi kendine bi aktivite bulanlar hariççç.. hele ki senin elinde sanatın var yeteneğin var seviyosun da böyle şeyleri bunca zamandır durman hata olmuş.. biz kadınlar ev dışında birşeyle uğraşmazsak ya kocamızla ya temizlikle ya da bebekle kafayı yiyioruzhıııı bi de kayınvalide varr en önemli çıddırma konularından başroldekilerden
kovaya doldurp otrdumne gunlerın canlandı:44::44:
kızlar ben cıkıyorumm uykum geldıısize iyi geceler
yavaş yazmamızdanmı uykun geldi :44:
hadi iyi geceler tatlı rüyalar canım
nazo öle yazdımda geri sildım kusersınız dıye sohbet cok yavas sureklı yenılıyorum kımse yazmamıss
neysem ben kactım sexsı hatunlarımmm
kesinlikle katırlıyorum yani benim hayatım koca+temizlik+bebek+kaynana....dan ibaret gibiydi resmen ...aynı kafadanız seninle anlıcann
memnun oldum tanıştığımıza herzaman bekleriz topiğimize cnm
iyi geceler cnmmm...
kızlar bende çıkıyorum hazırlık yapmm lazım bavulumu hazırlıyimm yarın için erkenden yola çıkıcam .....
iyi geceler hepinizeee
canım ilk kez yazıyorum foruma gene bile hızlı sayılırım çoğu şeyi daha çözmeye çalışıyorum
tatlı rüyalar sana da canım
ben de işe döneyim kızlar çoooookk işim var sabahlıycam geneöpüyorum iyi geceler hepinizee
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
kesinlikle katırlıyorum yani benim hayatım koca+temizlik+bebek+kaynana....dan ibaret gibiydi resmen ...aynı kafadanız seninle anlıcann
memnun oldum tanıştığımıza herzaman bekleriz topiğimize cnm
iyi geceler cnmmm...
kızlar bende çıkıyorum hazırlık yapmm lazım bavulumu hazırlıyimm yarın için erkenden yola çıkıcam .....
iyi geceler hepinizeee
nazo öle yazdımda geri sildım kusersınız dıye sohbet cok yavas sureklı yenılıyorum kımse yazmamıss
neysem ben kactım sexsı hatunlarımmm
tamam tatlım ben de çokk memnun oldum hepinizi çok sevdimmm işlerden fırsat buldukça gelirim inşallah bebeim
bi tek başak özürlü olmama bişey demedi
hepinize tatlı rüyalarrrrrr
Napiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn bengisuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aneyle konuşuyordum kız hee sen nerede olursan ol ben seni bulur gelirim yinedeee seviyomm senii kıymetimi billl
Hee kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabıı eşinde tamam diyordur ama nerdee unutuyodur kesin
Aneyle konuşuyordum kız hee sen nerede olursan ol ben seni bulur gelirim yinedeee seviyomm senii kıymetimi billl
Hee kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabıı eşinde tamam diyordur ama nerdee unutuyodur kesin
leen sen 3 yerde birdenmi yazışıyoon
1- yıkıldım ama suçlu benim galibaa
2- berenli saatler
3- bizim topik daha yokmuyduuu
3 değil 13 topiği idare ederim ben
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız?hepinize hayırlı cumalar .....................Allah dualarınızı kabul etsin inşallahSizi seviyorum kocaman öpüyorum
günaydın canım hayırlı cumalar saol güzel dileklerin için öpüyorum bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?