Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eşimde benim tam aksime çok ama çok sakindir sinir olurum bazen elimde değil alışmışım koşturmaya
öyle işte tatlım bide oğluma kardeş yapmayı becerebilirsek

valle senin herşeyi becereceğine benim inancım sonsuz artık allah nasip etsin hayırlısıyla en kısa sürede canım..

benim eşim de çok sakindir ben de cinnet geçiriyorum yani sakin derken şu anlamda çooookkk komiktir bi grubun içinde 50 kişi olsun hepsinin karnına ağrılar girer gülmekten herkes bayılır muhabbetine sonra ne bilim konuşkandır sinirlenince de çok gıcık olur yani bu karakter anlamında değil de

hareketleri iş yaparken çok sakindir yani ben çok aceleciyimdir hemen olsun bitsin isterim herşeyi o hiç aclee etmez beni delirtir çoğu zaman gerçi 7 yıl oldu alıştım baya bi artık :44:

bu arada aslında ben hemen cvp yazıyorum ama mübarek sitenin gönlü olmuyo yazdıklarımı yüklemek için

yok kkorkmadım yaa zaten benım esım asla ızın vermez kı

bu arada aslında ben hemen cvp yazıyorum ama mübarek sitenin gönlü olmuyo yazdıklarımı yüklemek için

bende çok yavaş olduğunu düşünmüştüm

bizde 6. senenin içindeyiz tatlım
9 aylık evliydim oğlum doğduğunda
kardeş yapak dedik 2 senede 3 tane bebeğim düştü
bazen fazla hareket iyi olmuyor sanırım
Geçende yıldıznameme baktırdım kanlarının hararetliliğinden çokça çocuk düşürürler yazıyordu

nerde baktrdın ay yıldız nameye bende cok merak edyrm:18:

canım nette baktım hesabı felan var hesapladım gerçek burcumla aynı çıktı inanamadım ya 3 tane düşük yaptım zati
ilk çocuk erkek olursa sonra 1 tane daha yaşarmış :26:

ben bulamadım ya bugun bı topıkde gordum yapamdım bı lınk atsana cnm bıde ben bakayımm

Yıldızname Nasıl Bakılır?

Eğer doğum tarihini bildiğinizden eminseniz mesele yok. Ama bilmiyorsanız yada takip ettiğiniz burç sizi tarif etmiyorsa ne yapacaksınız? Meraklanmayın beni takip edin yeter. Kişinin yıldızını bulmak için Ebced hesabı da denilen bir yöntem uygulanır. Her yıldız aynı zamanda bir burca tekabül eder. Bu şekilde kişinin talihi ve hastalıkları vs. hakkında bilgi sahibi olunur. Ebced hesabı 3 çeşit olmakla beraber ben sizlere Ebced i Sagir dediğimiz küçük Ebced hesabını açıklayacağım. Aslında malumunuz Ebced hesabı Arapça dır. Türkçe ye uyarlayabildiğim kadarıyla buraya yazıyorum umarım sizlere faydalı olur. Nasıl bakılacağına gelince kişinin ana ismi ile kendi ismi aşağıdaki tabloya bakarak toplanır ve 12 ye bölünür. A=1 E=5 I=10 M=4 R=8 Ü=7 B=2 F=8 İ=10 N=2 S=0 V=6 C=3 G=8 J=3 O=7 Ş=0 Y=10 Ç=3 Ğ=4 K=4 Ö=7 T=4 Z=7 D=4 H=8 L=6 P=2 U=7 kaç kalırsa o numaralı burca bakılır. 1 Kalırsa KOÇ 2 Kalırsa BOĞA 3 Kalırsa İKİZLER 4 Kalırsa YENGEÇ 5 Kalırsa ASLAN 6 Kalırsa BAŞAK 7 Kalırsa TERAZİ 8 Kalırsa AKREP 9 Kalırsa YAY 10 Kalırsa OĞLAK 11 Kalırsa KOVA 12 Kalırsa BALIK

sessa
ne oldu kıssss
bu arada tanışalım ya what is your name ?
my name is sevinç

thank you

kızlar anikten komşum baskın yaptı neler yazdınız çok merak ettim ama içerde kaçtım size haber veriyim dedim artık yarına okurum hepsini gece giremeyecem heralde çünkü yarın supersew in taktikleriyle sabah temizliğe başlıycam bu akşamdan biraz toparlama yaparım en azından zaten ufaktan yarına kolaylık ve alıştırma yaparım kendime
kolumla boynumun birleştiği yer şişti noldu anlamadım çok ağrıyo sanırım vücut iflas etti bilgisayardan sonunda

hepiniziiiii çoooookkk öpüyorum yarın kaldığım yerden okurummmmm

güle güle canım Allah kolaylık versin
sürekli mouse kullanmaktan olur arada egzersiz felan yap canım bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…