eşimde benim tam aksime çok ama çok sakindir sinir olurum bazen elimde değil alışmışım koşturmaya
öyle işte tatlım bide oğluma kardeş yapmayı becerebilirsek
evet belinayım noldu tatlım çalışma isteğinden vazmı geçtin yoksa beni dinleyince
ama korkma bizimkinden başka çok az böyle çalışılan iş vardır sabah 9 gece 2-3 bizim de düzelicek inşallah 1 seneye..
yani sen normal mesai bir işte çalışırsın işlerini de güzeeeeeeeellllce yaparsın evinle de kocanla da ilgilenirsin hiç korkma
benimki özel geçici bir durum
canım mantının yanına pilavda güzel olabilir ama salata yapmışsın zaten akşam akşam yeterli bence
ellerine sağlık :13:
bu arada aslında ben hemen cvp yazıyorum ama mübarek sitenin gönlü olmuyo yazdıklarımı yüklemek için
bende yeter dıye dusunuyorumda cok acıktım gozum doymadı ya bıde kocıs gec gelecek
bende çok yavaş olduğunu düşünmüştüm
bizde 6. senenin içindeyiz tatlım
9 aylık evliydim oğlum doğduğunda
kardeş yapak dedik 2 senede 3 tane bebeğim düştü
bazen fazla hareket iyi olmuyor sanırım
Geçende yıldıznameme baktırdım kanlarının hararetliliğinden çokça çocuk düşürürler yazıyordu
yeterli canım mantı yoğurtlu hamur yanınada salata ohhh
bizde dün yidik mantıyı çok severim
nerde baktrdın ay yıldız nameye bende cok merak edyrm:18:
canım nette baktım hesabı felan var hesapladım gerçek burcumla aynı çıktı inanamadım ya 3 tane düşük yaptım zati
ilk çocuk erkek olursa sonra 1 tane daha yaşarmış :26:
baktımda pek bısı anlamdım
kızlar anikten komşum baskın yaptı neler yazdınız çok merak ettim ama içerde kaçtım size haber veriyim dedim artık yarına okurum hepsini gece giremeyecem heralde çünkü yarın supersew in taktikleriyle sabah temizliğe başlıycam bu akşamdan biraz toparlama yaparım en azından zaten ufaktan yarına kolaylık ve alıştırma yaparım kendime
kolumla boynumun birleştiği yer şişti noldu anlamadım çok ağrıyo sanırım vücut iflas etti bilgisayardan sonunda
hepiniziiiii çoooookkk öpüyorum yarın kaldığım yerden okurummmmm
alla allaa :26:
alla allaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?