Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canim folyoya sarmadim cünkü arkadasim dediki, kendi buhari icinde kaldigi icin haslanmis gibi oluyormus.. firina direk atarsan icini cekiyor ve islak olmuyor dedi vallahi onun yalancisiyim ben de öyle yaptim ortaya attim önce sonra baktim pismiyo alta attim evire cevire pisirdim.. biraz sürüyor ama malum ev firinlari, sanayi firinlar kadar cok güclü degil.. dikkat ettiysen ya da tesadüfen gördüysen patatesi öylece atiyorlar firina ben gördüm cünkü.. zaten icini kasar ve tereyagiyla icine krema gibi karistiriyorsun ya o bile yetiyor

regen bu arada senle batımız birdi demi ayy

evet canim 28 günlük siklusa göre 2 nisan ayniyiz yani, ama 31 gün sürdüyse bu ay 5 nisana kadar uzuyor benimki...

deneyecegım canım tsk ettım inş gelmez kırmzılar ya
basak
nazo
merve
bengısu
kızzz gececıler nerdesınız bakayım hıı

basak
nazo
merve
bengısu

insallah bebis vardir da bu sebepten gelmez kirmizilar canim benim.. yoksa bekletmeden gelsinler ki yeni dönem baslayiversin hemencik, vakit kaybetmeyelim.. benim cok kafama taktigimdan dolayi gecikmelerim cok oldugu icin anlyiorum kiymetini.. kirmizilarin geldigi gün üzücü oluyor ama sonra sonra gecip gidiyor yeni dönemin heyecani sariyor.. hayirlisiyla gelsin bebislerimiz canim

kırmızıları görunce ılk gun üzülüyrumm bıter bıtemz yenı umut baslıyo rabbım ıns nasıp ederdee bu ay bebklermızz göbüşümüzde olur

sesımı duydunuz nazo bengısuu ayy

kırmızıları görunce ılk gun üzülüyrumm bıter bıtemz yenı umut baslıyo rabbım ıns nasıp ederdee bu ay bebklermızz göbüşümüzde olur

evet canim yaaa nasil bi ictenlikle cagirdin kizlari

evet
aslında ben bakmıştım akşam kimse yok diye çıktım tv izledim çamaşır astım şimdide bi bakayım dedim tekrar eşim gelmeden

evet canim yaaa nasil bi ictenlikle cagirdin kizlari

bende sasırdım ya
bugun bı konuda arkadas 2 nisanmıs bat 4 gun kala test yapmıs silik falan cıkmıs kan da yapmıs degerı baya yuksek cıkmıs ne gusel 4 gun kala
hamıs oldugu ogrendı bende sabah yapcm:18:

basak
nazo
merve
bengısu

geldim bebişiiim sen çağırırsında gelmemmiii? kocişi uyuttum geldim tabi öncesinde bayabi cebelleştim uyutmamak için mıncıkladım gıdıkladım falan herifi oda uykuyu açınca bu seferde o bana saldırdı bu seferde ben kaçtım cilve yaptım istemiyomuş gibim bizimki iyice iştaha geldi uyku muyku kalmadı sonyası malum halvet sonrada uyuttum geldim vallaa

az değilsin

bende sasırdım ya
bugun bı konuda arkadas 2 nisanmıs bat 4 gun kala test yapmıs silik falan cıkmıs kan da yapmıs degerı baya yuksek cıkmıs ne gusel 4 gun kala
hamıs oldugu ogrendı bende sabah yapcm:18:

aaaaaaaaa masallah yaaaa, ayyyyyyyy insallah seninkini de yarin ögreniriz kuzum yaa insallaaaahhhhhhhh, negatif cikarsa da üzülmece yok tamam mi??? insallah pozitif cikar hayirlisiylaaaaaaaaa

fistikiiimmmmm hosgelmissen be yaaa

gel annem bi öpeyimm

kız benım kocısde erkenden uyudu yanacaktımda kım banyo olcak dıye ellemedım

bide basakla merveye cagırayım

nasılsın nazooo

sağol canım iyiyim sen nasılsın

benim kulağımın üst kısmında bi sivilce çıkmış iki gündür deli ediyo beni hatta dün akşam yatarken bile acıdı nohutun yarısı kadar var
bu sıralarda yağlıda yemedim ama

kızlar evde kumpr yapmını bılen varmı

been ben ben biliyooom
istersen kolay kumpir tarifide verebilirim bende canım istedide bu akşam yaptım kolayınııı
Zaten pattisi fırında nasıl pişirceğini anlatmışlar sonrasındada naapcağını bunun bide tavada pişeni var yıkayıp bi güzel teflon tavaya atıyosun kapağını kapatıyosun kısık ateşte bi güzeel iyicene pişiriyon fırından daha çabuk pişiyo hemde güzel oluyo vallaa
Kolay kumpirede gelince patatesleri ister soymadan bütün haşla dahada çabuk olsun istersen soyup büyük büyük doğrayıp öyle haşla sonra onlar çatalla yada blendırla ez tereyağını kaşarını tuzunuda koyup ocakta accık pişirerek karıştır kıvamına gelsin tabağın yada kasenin alt kısmına pattis püresini koy üstünede hazırladığın rus salatasını koyarsın işte kolay ve pratik oluyo oo bu arada rus salatasınıda işte havuç bezelye pattis bunları haşla bol kornişon turşusu doğra isteğe göre haşlanmış mısır sosis vs. herbişeyi koyabilirsin turşusunu bol koy ama canım

aaaaaaaaa masallah yaaaa, ayyyyyyyy insallah seninkini de yarin ögreniriz kuzum yaa insallaaaahhhhhhhh, negatif cikarsa da üzülmece yok tamam mi??? insallah pozitif cikar hayirlisiylaaaaaaaaa

fistikiiimmmmm hosgelmissen be yaaa

ayy inş günümü beklemek istiyorum ama zaten varsa yarında cıkar diyi düşünüyorum yoksamda bi an önce gelsinde bende artık dok gidip esımde kendıdme baktrcam
üzülmem artık alıstım sankım

ayy gecen kocısınde cıkmısdı kulagın arkasında nohut gibi bişi acıyodu sanırım gectıı

kızlarrr nasılsınız bi bakem dedim sizlere...
bende kırmızı kart yedim fena sancılıyım ama sağ bacağıma wuruyor resmen aksıyorum yürürken
buayda bitti ....kısmett...

üzülme canım yaa inşallah bidaaki aya olur yaa bakarsın beraber hamiş kalırıız bidahaki aya umarım öbür ay 2 klomen kullancam bakalım işe yarasa bari bu sefer :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…