kuzum aslanda pek sevmem ama gecen dısarda yemek yerken canım cektı kocıs ılla sıpar ver dedıı bende yemek yıyodum benevde yaparım dedım ıcını yaparımda patatesı nasıl pişirecem onu bilmiyorum fırında folyamı sarcam:44::44:
regen bu arada senle batımız birdi demi ayy
canim folyoya sarmadim cünkü arkadasim dediki, kendi buhari icinde kaldigi icin haslanmis gibi oluyormus.. firina direk atarsan icini cekiyor ve islak olmuyor dedi vallahi onun yalancisiyimben de öyle yaptim ortaya attim önce sonra baktim pismiyo alta attim evire cevire pisirdim.. biraz sürüyor ama malum ev firinlari, sanayi firinlar kadar cok güclü degil.. dikkat ettiysen ya da tesadüfen gördüysen patatesi öylece atiyorlar firina ben gördüm cünkü.. zaten icini kasar ve tereyagiyla icine krema gibi karistiriyorsun ya o bile yetiyor
evet canim 28 günlük siklusa göre 2 nisan ayniyiz yani, ama 31 gün sürdüyse bu ay 5 nisana kadar uzuyor benimki...
deneyecegım canımtsk ettım inş gelmez kırmzılar ya
basak
nazo
merve
bengısu
kızzz gececıler nerdesınız bakayım hıı
insallah bebis vardir da bu sebepten gelmez kirmizilar canim benim.. yoksa bekletmeden gelsinler ki yeni dönem baslayiversin hemencik, vakit kaybetmeyelim.. benim cok kafama taktigimdan dolayi gecikmelerim cok oldugu icin anlyiorum kiymetini.. kirmizilarin geldigi gün üzücü oluyor ama sonra sonra gecip gidiyor yeni dönemin heyecani sariyor.. hayirlisiyla gelsin bebislerimiz canim
kırmızıları görunce ılk gun üzülüyrumm bıter bıtemz yenı umut baslıyo rabbım ıns nasıp ederdee bu ay bebklermızz göbüşümüzde olur
sesımı duydunuz nazo bengısuu ayy
kırmızıları görunce ılk gun üzülüyrumm bıter bıtemz yenı umut baslıyo rabbım ıns nasıp ederdee bu ay bebklermızz göbüşümüzde olur
sesımı duydunuz nazo bengısuu ayy
evet canim yaaa nasil bi ictenlikle cagirdin kizlari
deneyecegım canımtsk ettım inş gelmez kırmzılar ya
basak
nazo
merve
bengısu
kızzz gececıler nerdesınız bakayım hıı
evet
aslında ben bakmıştım akşam kimse yok diye çıktım tv izledim çamaşır astım şimdide bi bakayım dedim tekrar eşim gelmeden
geldim bebişiiim sen çağırırsında gelmemmiii? kocişi uyuttum geldim tabi öncesinde bayabi cebelleştim uyutmamak için mıncıkladım gıdıkladım falan herifi oda uykuyu açınca bu seferde o bana saldırdı bu seferde ben kaçtım cilve yaptım istemiyomuş gibimbizimki iyice iştaha geldi uyku muyku kalmadı sonyası malum halvet sonrada uyuttum geldim vallaa
bende sasırdım ya
bugun bı konuda arkadas 2 nisanmıs bat 4 gun kala test yapmıs silik falan cıkmıs kan da yapmıs degerı baya yuksek cıkmıs ne gusel 4 gun kala
hamıs oldugu ogrendı bende sabah yapcm:18:
geldim bebişiiim sen çağırırsında gelmemmiii? kocişi uyuttum geldim tabi öncesinde bayabi cebelleştim uyutmamak için mıncıkladım gıdıkladım falan herifi oda uykuyu açınca bu seferde o bana saldırdı bu seferde ben kaçtım cilve yaptım istemiyomuş gibimbizimki iyice iştaha geldi uyku muyku kalmadı sonyası malum halvet sonrada uyuttum geldim vallaa
bide basakla merveye cagırayım
nasılsın nazooo
canim sen de hosgeldin
kızlar evde kumpr yapmını bılen varmı
hoşbuldum canım nasılsın
aaaaaaaaa masallah yaaaa, ayyyyyyyy insallah seninkini de yarin ögreniriz kuzum yaa insallaaaahhhhhhhh, negatif cikarsa da üzülmece yok tamam mi???insallah pozitif cikar hayirlisiylaaaaaaaaa
fistikiiimmmmm hosgelmissen be yaaa
ayy gecen kocısınde cıkmısdı kulagın arkasında nohut gibi bişi acıyodu sanırım gectıısağol canım iyiyim sen nasılsın
benim kulağımın üst kısmında bi sivilce çıkmış iki gündür deli ediyo beni hatta dün akşam yatarken bile acıdı nohutun yarısı kadar var
bu sıralarda yağlıda yemedim ama
kızlarrr nasılsınız bi bakem dedim sizlere...
bende kırmızı kart yedim fena sancılıyım ama sağ bacağıma wuruyor resmen aksıyorum yürürken
buayda bitti ....kısmett...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?