Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yaa niye kimse yok yaa topiktee sinirlerim bozuldu gene benim yaa kocişime kızıp duruyom uyukluyo yanımda yaa zaten akşama kadar çalıştı bugün 6buçukta eve geldi biraz yürüyüşe çıktık yarım saat falan sonra geldik mama hazırladım yedik daha yarım saat oturamadan başladı uyuklamaya yaa var yaa sinir olduuum :95::95: ağlıycam şimdi yaa

aynı ben aynıı ıspanaklı pasta yaptım kızlar koşunnnn

kızlarrr nasılsınız bi bakem dedim sizlere...
bende kırmızı kart yedim fena sancılıyım ama sağ bacağıma wuruyor resmen aksıyorum yürürken
buayda bitti ....kısmett...

bende kırmızı kart yedim fena sancılıyım ama sağ bacağıma wuruyor resmen aksıyorum yürürken

inş bia kı ay tatlım ya benımde son 2 gün yaa zaman gecmıyooo:18::18::18:

sağlık olsun canımm......inşallah önümüzdeki aya adetin biterrr bitmez başlarsın artık

iyi geceler tatlımm

nasilsin canim benim??? kumpir mi cekti canin?? ben bi kere evde denedim öyle kafadan, valla patatesin kücüktü ama cok leziz oldu yaa.. icindeki malzemeleri zaten biliyorsun, firinda pisirdim cünkü baska sansim yok, sonra icini actim tam ortasindan birazcik cikardim.. icine önce tereyagi ve kasar giriyor, arkadasim kumpircide calisirken görmüstüm, kalani senin istegine göre zaten. ama en iyi bu is yeri firinlarinda pisiyor patatesler ama iste imkanlar kisitli

kuzum aslanda pek sevmem ama gecen dısarda yemek yerken canım cektı kocıs ılla sıpar ver dedıı bende yemek yıyodum benevde yaparım dedım ıcını yaparımda patatesı nasıl pişirecem onu bilmiyorum fırında folyamı sarcam:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…